Casti

Căşti cu anularea zgomotului

Concentraţi-vă pe muzică fără distragerea atenţiei cu căştile cu funcţie de anulare a zgomotului. Citiţi în continuare pentru a afla mai multe şi a descoperi perechea perfectă pentru stilul dvs. de viaţă.

Nimic altceva decât muzică

Sunet excelent fără distragerea atenţiei. Cu cele mai bune căşti cu anularea zgomotului, muzica e pe primul loc. Experienţă de audiţie neîntreruptă cu elemente intraauriculare cu anularea zgomotului sau modele cu benzi de fixare pe cap cu Bluetooth®.

Bărbat care poartă în mişcare căşti cu funcţie anulare a zgomotului
Femeie captivată de experienţa de audiţie cu căştile cu funcţie de anulare a zgomotului
Ascultaţi într-un mod complet nou

Cu atenuarea cu până la 99,7% a zgomotului ambiant, vă concentraţi pe muzica dvs. ca niciodată până acum - detalii vibrante, ritmuri amplificate, sunete vocale puternice. Opriţi funcţia de anulare a zgomotului şi lumea din jur devine perceptibilă.

Tot ce e mai bun de la Sony

Căşti cu anularea zgomotului cu cea mai recentă tehnologie audio de la Sony. Căşti cu o gamă largă de frecvenţe şi difuzoare puternice de neodim pentru reproducerea fidelă a fiecărei note pentru o experienţă de audiţie remarcabilă, indiferent de gen.

Bărbat care poartă cele mai bune căşti cu funcţie de anulare a zgomotului de la Sony
Concepute pentru confort

Audiţie confortabilă cu căştile cu anularea zgomotului. Benzi cu fixare pe cap - în mai multe culori - cu perniţe căptuşite pentru urechi, pliabile pentru depozitare uşoară. Căştile au elemente intraauriculare din silicon moale în trei dimensiuni.

Căşti intraauriculare cu funcţie anulare a zgomotului de la Sony
Căşti cu funcţie de anulare a zgomotului de la Sony
Energie de durată

Căşti fiabile cu anularea zgomotului şi, la unele modele, durată de utilizare a bateriei de până la 80 de ore la o singură încărcare. Atunci când trebuie să încărcaţi căştile conectaţi-le la încărcătorul USB şi în câteva ore veţi fi pregătit de drum.