CĂŞTI

Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului

WH-H910N

Imagine cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului

redorangegreenblueblack

Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului
Imagini cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului

Caracteristici

Culori în două nuanțe, care se potrivesc stilului dvs. de viață

Noua gamă h.ear range este oferită în cinci combinații de culori în două nuanțe, care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Cu culori diferite pe căști și pe tampoanele pentru urechi, vă puteți găsi un stil unic și individual. Încercați-le cu ținuta sau accesoriile preferate, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Înguste și elegante, pentru confort absolut

Cu tampoane foarte înguste pentru urechi și o bandă de fixare pe cap realizată din silicon, care se fixează ferm pe cap, aceste căști sunt confortabile chiar dacă sunt purtate întreaga zi. Ușoare și compacte, acestea se rabatează când nu sunt în uz, pentru depozitare facilă într-o husă sau o geantă.  

Tehnologie cu senzor dual de zgomot

Cele două microfoane cu funcție de anulare a zgomotului (unul cu alimentare directă și celălalt cu alimentare inversă) de pe suprafața căștilor captează mai mult sunet ambiental, indiferent dacă este vorba despre zgomot din timpul zborului, trafic urban sau discuții la birou.

Funcția Controlul adaptiv al sunetului asigură automat adaptarea la orice situație

Aplicația Sony | Conectare căști asigură funcția inteligentă Control adaptiv al sunetului, care detectează automat ce urmează să faceți, de exemplu, să călătoriți, să mergeți sau să așteptați, apoi reglează setările de sunet ambiental în funcție de situație. În plus, poți să personalizezi setările în funcție de preferințe.

Conversaţi în condiţii optime cu funcţia Quick attention

Doriți o conversație rapidă? Țineți mâna deasupra senzorului tactil și volumul muzicii se reduce, iar cel al mediului se mărește.

Unitate de difuzoare de 25 mm

Difuzoarele de 25 mm, mici, dar puternice, cu cupole foarte rigide din aluminiu și diafragme cu margini din uretan moale, ating aceeași presiune sonoră precum difuzoarele convenționale de 40 mm, fiind ideale pentru reproducerea unei întregi game de frecvențe, de la ritmurile joase la vocile cu tonalități înalte.

Sunet autentic

Cu sunetul de înaltă rezoluție vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, de la semnal la boxă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs. 

Sunet mai bun prin BLUETOOTH® 

Tehnologia LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât semnalul audio wireless BLUETOOTH® convențional, permițându-vă să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, cât mai apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Convertiți ascendent muzica digitală cu ajutorul tehnologiei DSEE HX

Prin restaurarea sunetului din gama înaltă pierdut prin comprimare, motorul de optimizare a sunetului digital HX (DSEE HX™) reproduce fișierele digitale de muzică cu sunet natural și bogat. 

Autonomie mare, încărcare rapidă

Cu o autonomie uriașă a bateriei, de până la 35 de ore, veți avea suficientă energie chiar și pentru călătoriile lungi. Iar dacă trebuie să încărcați rapid, puteți beneficia de o autonomie de 2,5 ore după doar 10 minute de încărcare cu adaptorul de c.a. opțional sau cu orice adaptor USB de bună calitate.

Trebuie doar să rostiți ce doriți Asistentului vocal

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs.. Bucurați-vă de divertisment, intrați în legătură cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Atingeți pentru a omite melodii

Răspundeți la apelurile telefonice, controlați muzica și activați Google Assistant sau Siri – totul cu comenzi simple, tactile.

Reglaţi fin setările de pe telefon

Aplicația Sony | Headphones Connect vă permite să reglați cu precizie setările egalizatorului, să alegeți presetările sunetului ambiental și altele.

Specificaţii
Colorați-vă zilele cu muzică frumoasă. Aceste căști supraauriculare wireless h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului sunt livrate în culori cu două nuanțe, care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Bucurați-vă de mai multă muzică și confort cu sunet de înaltă calitate pentru divertisment la calitate de studio, funcție de anulare digitală a zgomotului cu tehnologie cu senzor dual de zgomot, Control sunet adaptiv pentru ascultare inteligentă și un design mai îngust și mai elegant.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Anularea digitală a zgomotului şi modul de sunet ambiental vă dau posibilitatea să controlaţi ceea ce auziţi

  • Redare audio wireless de înaltă calitate prin tehnologia Bluetooth® şi LDAC™

  • Subțiri, ușoare și confortabile pentru ascultare întreaga zi

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

Difuzor
25 mm (tip dom)
DSEE HX
Da
Intrare(intrări)
Mini mufă stereo
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Răspuns în frecvenţă (funcţionare activă) 
5 Hz - 40.000 Hz
Funcţionare pasivă
Da
NFC
Da
Lungimea cablului
Aprox. 1,2 m
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător