WH-H910N

Culori duse la extrem. Zgomot eliminat.

Exprimați-vă personalitatea cu o gamă de culori atrăgătoare în două tonuri și lăsați-vă captivat de muzica dvs., cu funcția de anulare digitală a zgomotului și sunet excepțional. 

BANDĂ DE FIXARE PE CAP

Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului

WH-H910N
Imagine cu Căști wireless WH-H910N h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului

redorangegreenblueblack

Preț recomandat

1.386,40 LEI

Siglă h.ear
Ascultaţi culorile proprii

Noua gamă h.ear îmbină armonios culori diferite, creând combinații neașteptate în care fiecare element are locul său și le completează pe celelalte. Vedeți ce are de oferit gama h.ear, de la design distinctiv la sunet și funcționalitate de excepție.

Imagine frontală cu căștile WH-H910N
Culori și design
Siglă pentru anulare digitală a zgomotului
Anularea zgomotului
Ilustrație pentru Controlul adaptiv al sunetului
Adaptive Sound Control
Căștile WH-H910N pe negru
Atenție rapidă
Sigla sunetului de înaltă rezoluţie
Calitatea sunetului 
Pictogramă baterie 35 de ore
Durata de utilizare a bateriei 
Muzica nu a arătat nicicând mai bine

Noua gamă h.ear range este oferită în cinci combinații de culori în două nuanțe, care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Cu culori diferite pe căști și pe tampoanele pentru urechi, vă puteți găsi un stil unic și individual. Încercați-le cu ținuta sau accesoriile preferate, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de regiune.

Înguste și elegante, pentru confort absolut

Având o carcasă suplă și o bandă de fixare pe cap din silicon care stă mai aproape de cap, aceste căști asigură confort toată ziua. Pernițele moi și ergonomice asigură o fixare comodă și stabilă.

Design pliabil confortabil

Ușoare și compacte, căștile se pliază când nu le folosiți, pentru depozitare facilă în husă sau geantă.  

Doar dvs. și muzica

Microfoanele duale cu anulare zgomot (unul pt. reacție pozitivă și celălalt pentru autoreacție) de pe căști captează mai mult sunet ambiental: zgomot din timpul zborului, trafic urban, discuții la birou sau orice alt zgomot.

Funcția Controlul adaptiv al sunetului asigură automat adaptarea la orice situație

Aplicația Sony | Conectare căști asigură funcția inteligentă Control adaptiv al sunetului, care detectează automat ce urmează să faceți, de exemplu, să călătoriți, să mergeți sau să așteptați, apoi reglează setările de sunet ambiental în funcție de situație. În plus, poți să personalizezi setările în funcție de preferințe.

Ilustrație cu o persoană ascultând muzică călătorind
Călătorii

Ascultaţi pe întreaga durată a călătoriei şi cufundaţi-vă în muzică fără a fi deranjat de zgomotele din fundal.

Ilustrație cu o persoană ascultând muzică mergând
Mers pe jos

Fiţi conştient de tot ce se întâmplă în jur, atât pe stradă, cât şi la birou, dar bucuraţi-vă în continuare de muzică.

Ilustrație cu o persoană ascultând muzică așteptând
Aşteptare

Auziți anunțurile importante când așteptați, reducând în același timp zgomotul de fundal.

Conversaţi în condiţii optime cu funcţia Quick attention

Doriți o conversație rapidă? Țineți mâna deasupra senzorului tactil și volumul muzicii se reduce, iar cel al mediului se mărește.

Un sunet în care puteți avea încredere

Difuzoarele de 25 mm mici, dar puternice, au cupole foarte rigide de aluminiu și diafragme cu margini din uretan moale și ating presiunea sonoră a difuzoarelor convenț. de 40 mm: ideale pt. reprod. întregii game, de la ritmuri joase la voci înalte.

Sigle Bluetooth și LDAC
Sunet mai bun prin BLUETOOTH® 

Tehnologia LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât semnalul audio wireless BLUETOOTH® convențional, permițându-vă să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, cât mai apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Sigla DSEE HX
Restaurați detaliile

Prin restaurarea frecvențelor înalte ale sunetului pierdute la compresie, Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) reproduce fișierele digitale de muzică cu sunet natural și bogat.

Autonomie mare, încărcare rapidă

Autonomia uriașă, de 35 de ore, vă asigură destulă energie chiar și pt. călătorii lungi. Dacă trebuie să încărcați în grabă, puteți obține până la 2,5 ore de redare după doar 10 min. cu adaptorul c.a. opțional sau cu orice încărcător USB de calitate.

Pictogramă autonomie baterie de 35 de ore și încărcare rapidă 10 min./2,5 ore redare
Sigle Google Assistant și Alexa integrate
Trebuie doar să rostiți ce doriți Asistentului vocal

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs.. Bucurați-vă de divertisment, conectați-vă cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Sigla Fast Pair

WH-H910N acceptă noua funcție Google Fast Pair. Puteți găsi rapid căștile WH-H910N după sunetul tonului sau consultați ultima locație cunoscută a acestora în aplicația Google Găsește-mi dispozitivul de pe smartphone.

Atingeți pentru a omite melodii

Răspundeți la apeluri telefonice, controlați muzica și activați aplicația Google™ și Siri, totul cu comenzi tactile simple.

Sigla aplicației Sony | Conectare căști
Reglaţi fin setările de pe telefon

Aplicația Sony | Headphones Connect vă permite să reglați cu precizie setările egalizatorului, să alegeți presetările sunetului ambiental și altele.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală

Cu BRAVIA XR™ și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR și aceste căști folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.  

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un BRAVIA XR, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Colorați-vă zilele cu muzică frumoasă. Aceste căști supraauriculare wireless h.ear on 3 cu funcție de anulare a zgomotului sunt livrate în culori cu două nuanțe, care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Bucurați-vă de mai multă muzică și confort cu sunet de înaltă calitate pentru divertisment la calitate de studio, funcție de anulare digitală a zgomotului cu tehnologie cu senzor dual de zgomot, Control sunet adaptiv pentru ascultare inteligentă și un design mai îngust și mai elegant.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Anularea digitală a zgomotului şi modul de sunet ambiental vă dau posibilitatea să controlaţi ceea ce auziţi

  • Redare audio wireless de înaltă calitate prin tehnologia wireless BLUETOOTH® și LDAC™

  • Subțiri, ușoare și confortabile pentru ascultare întreaga zi

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

DIFUZOR
25 mm (tip dom)
DSEE HX
Da
INTRARE (INTRĂRI)
Mini mufă stereo
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (FUNCȚIONARE ACTIVĂ)
5 Hz - 40.000 Hz
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
NFC
Da
LUNGIME CABLU
Aprox. 1,2 m
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor