Noutăţi

BRAVIA Core Homescreen

BRAVIA CORE oferă cea mai bună experiență a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR

Comunicate de presă
Realizat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment (SPE), BRAVIA CORE™ este locul în care divertismentul întâlnește tehnologia și a fost dezvoltat pentru a le oferi celor care cumpără televizoarele din noua gamă Sony filme de lung metraj extraordinare și alte tipuri de conținut la cea mai înaltă calitate.
WH-1000XM4

Sony lansează noua ediție limitată a căștilor WH-1000XM4, în varianta de culoare Silent White

Comunicate de presă
Sony anunță noua ediție limitată a căștilor WH-1000XM4 în varianta de culoare Silent White, cu aceeași tehnologie[2] premiată de anulare a zgomotului, cea mai performantă din industrie, precum cea implementată pe deja consacratul model WH-1000XM4. Lansarea noii versiuni de culoare coincide cu aniversarea Sony cu numărul 75, care va fi sărbătorită în luna mai.
SRS-XP700

Trăiește viața la intensitate maximă - Sony lansează o nouă gamă X-Series, și prezintă trei noi boxe wireless puternice

Comunicate de presă
Viața trebuie trăită la volum maxim. Acest lucru înseamnă că puteți da muzica tare și să dansați toată noaptea pe ritmuri clare și puternice. Cu noua gamă de boxe X-Series de la Sony utilizatorii pot profita la maximum de fiecare moment, de experiențele pe care și le vor aminti mereu și se pot bucura de viață la intensitate maximă.
Sony UK’s Instagram

Latest media

Sign up to receive Sony press releases by email
You have successfully signed up for Sony press release emails
Done!
Invalid email