WH-XB900N

Auziți fiecare notă cu EXTRA BASS™

Cu un bas excepțional și o funcție avansată de anulare a zgomotului, căștile WH-XB900N au pus accentul pe muzică. Petrecerea poate începe.

BANDĂ DE FIXARE PE CAP

Căşti cu anulare digitală a zgomotului WH-XB900N

WH-XB900N
Imagine cu Căşti cu anulare digitală a zgomotului WH-XB900N

blueblack

Preț recomandat

1.155,50 LEI

Vedeți căștile XB900N în acțiune

Descoperiți aceste căști wireless cu anulare digitală a zgomotului și o serie întreagă de funcții inteligente, cum ar fi controalele tactile intuitive și funcția Atenție rapidă pentru conversații ușoare și o autonomie mare a bateriei, toate într-un design inteligent, creat pentru audiție de-a lungul întregii zile cu un sunet profund și percutant.

Siglă EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ pentru un sunet impresionant de profund şi energic

Parte a seriei EXTRA BASS™ de la Sony, căştile cu anulare digitală a zgomotului WH-XB900N optimizează frecvențele din spectrul inferior, pentru un bas excepțional. Un canal dedicat pentru bas pe carcasa căștilor și o etanșeitate sporită între difuzoare și timpane oferă ritmuri precise, care însuflețesc muzica. Căștile păstrează claritatea vocală, pentru o experiență de ascultare minunată și echilibrată.

Tehnologia de anulare a zgomotului

Izolați-vă de lume și bucurați-vă de o petrecere cu un singur invitat, grație funcției de anulare digitală a zgomotului și sunetului de calitate EXTRA BASS.

Siglă pentru funcția de anulare digitală a zgomotului
Serie de grafice ilustrând funcția de anulare digitală a zgomotului a căştilor WH-XB900N.
Cum funcţionează

Un mic microfon din interiorul căștilor colectează sunetul ambiental, cum este zgomotul traficului, iar circuitele de anulare a zgomotului analizează forma de undă a semnalului (A). Căștile generează o formă de undă inversă, negativul sunetului ambiental (B). Prin suprapunerea celor două sunete (C), acesta se neutralizează reciproc, deci singurul lucru pe care îl auziți este muzica.

Bucurați-vă de libertatea wireless cu NFC și tehnologie Bluetooth®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia wireless Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi căştile cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă şi simplă, şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Sigla Bluetooth®
Transmisie wireless prin conexiunea Bluetooth®

Transmiteți în sistem wireless piesele preferate prin tehnologia wireless Bluetooth®, prin împerecherea cu smartphone-ul sau tableta.

Siglă NFC™ cu conectare printr-o atingere
Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Atingeţi dispozitivele selectate cu NFC de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapidă şi simplă prin Bluetooth®.

Pictogramă Autonomie a bateriei de 30 de ore.
Autonomie mare a bateriei pentru audiție întreaga zi

O încărcare de aproximativ 4 ore vă oferă energie de redare pentru întreaga zi, chiar aproximativ 30 de ore. Sau, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă o autonomie de audiție de până la 60 de minute.

Design elegant și confort pentru ascultare de durată

Indiferent de aspectul dvs., designul simplu, elegant și sofisticat al căștilor WH-XB900N cu funcție de anulare digitală a zgomotului și cu un accent unic pe carcasă, se potrivește perfect. Perniţele de urechi moi oferă confort de lungă durată, fiind ideale pentru ascultarea albumelor preferate, unul după altul.

Imagine de stil de viață prezentând construcția pliabilă a căștilor WH-XB900N.
Construcție pliabilă pentru confort întreaga zi

Ați terminat audiția pentru moment? Grație construcției pliabile, căștile WH-XB900N cu funcție de anulare a zgomotului sunt suficient de compacte pentru a putea fi introduse rapid și ușor în geantă.

Imagine de produs cu căştile WH-XB900N
Microfon încorporat pentru simplificarea conversațiilor

Este ușor să vorbiți, chiar și când purtați căștile. Un microfon încorporat vă permite să efectuați apeluri în regim „mâini libere” de pe smartphone-urile compatibile. Doar atingeți de două ori pe partea dreaptă a carcasei căștilor pentru a răspunde la un apel și glisați în sus sau în jos pentru a regla volumul.

Control la dispoziţia dvs.

Schimbaţi piesa, creşteţi sau reduceţi volumul şi preluaţi sau efectuaţi apeluri apăsând sau glisând pe panoul tactil de pe carcasa căștilor. Pentru funcția Atenție rapidă, doar atingeți partea dreaptă a carcasei și volumul muzicii este redus instantaneu, permițându-vă să auziți sunetele ambientale, de exemplu, o persoană care vă pune o întrebare într-o cafenea sau anunțuri transmise într-o stație de tren.

Sigla aplicației Sony | Conectare căști
Aplicația Sony | Headphones Connect

Personalizați audiția cu aplicația Sony | Conectare căști. Printre funcțiile acesteia se numără un egalizator pentru ajustarea sunetului și controlul adaptiv al sunetului, care reglează automat sunetul în funcție de situație.

Sigle Google Assistant și Amazon Alexa.
Asistent vocal - Google Assistant și Amazon Alexa și Siri

Organizați-vă programul cu funcția de asistență vocală a smartphone-ului prin microfonul încorporat al căștilor. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală

Cu BRAVIA XR™ și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR și aceste căști folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.  

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR™.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un BRAVIA XR™, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Cufundați-vă în atmosfera unei petreceri cu un singur invitat, grație sunetului EXTRA BASS™. Grație autonomiei pentru întreaga zi, tehnologiei wireless Bluetooth®, confortului pentru ascultare îndelungată și ergonomiei fără egal, căștile WH-XB900N cu anulare digitală a zgomotului vă permit să vă bucurați de muzică așa cum doriți.
  • Sunet EXTRA BASS™ și anulare digitală a zgomotului

  • Ascultaţi cât e ziua de lungă, cu o autonomie a bateriei de 30 de ore

  • Ascultare printr-o singură atingere, cu tehnologiile wireless NFC și Bluetooth®

  • Design modern, pliabil

  • Apelare în regim „mâini libere” pentru confort

DIFUZOR
40 mm
S-Master HX
Nu
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
NFC
Da
LUNGIME CABLU
aprox. 1,2m (47 1/4in.) (cablul pentru căști este furnizat)
DSEE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor