Atât de captivant. Atât de real.

360 Reality Audio

Lăsați-vă captivat de sunetul care vă înconjoară. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând.

Ecosistemul 360 Reality Audio

Sony oferă un ecosistem complet pentru experiențe muzicale captivante. Tehnologia noastră 360 Spatial Sound vă permite să creați și să experimentați un sunet imersiv pe o gamă largă de platforme, conținut și dispozitive cu 360 Reality Audio.

Explorați 360 Reality Audio

Dacă sunteți în căutarea unor noi direcții în ceea ce privește crearea, distribuirea sau simpla plăcere a muzicii, aveți multe de descoperit în 360 Reality Audio.

Un tip care cântă la chitară
Creați în 360 Reality Audio.

Descoperiți fluxuri de lucru și instrumente pentru a da viață muzicii imersive, în studiouri profesioniste de renume și în studiouri personale.

Femei care ascultă muzică
Experimentați 360 Reality Audio

Experimentați experiența de imersiune a 360 Reality Audio cu muzica și dispozitivele pe care le alegeți.

Oamenii care stau în jurul mesei
Fiți alături de noi în 360 Reality Audio

Sunteți interesat de sunetul imersiv? Aflați mai multe despre programele de licențiere pentru distribuirea de conținut și soluțiile hardware.

Experimentați 360 Reality Audio

Experimentați 360 Reality Audio

Comparați sunetul 360 Reality Audio și sunetul stereo convențional pentru a înțelege diferențele de sunet atunci când ascultați conținut 360 Reality Audio la boxe și căști.

Servicii de redare de muzică în timp real compatibile

Bucurați-vă de o bibliotecă din ce în ce mai mare de piese de la artiști noi, legende ale muzicii și câștigători recenți ai premiilor Grammy®, precum Alicia Keys, prin intermediul partenerilor noștri de servicii de streaming muzical. Vizitați Music.com pentru a vă bucura de o experiență muzicală 360 Reality Audio simulată.

Cum funcționează cu căști

După ce vă abonați la un serviciu de redare de muzică în timp real compatibil, vă veți putea bucura de sunetul 360 Reality Audio cu căștile și smartphone-ul dvs.

aplicație pentru serviciu de redare în timp real
Descărcați o aplicație de redare în timp real telefon
serviciu de redare în timp real
Abonați-vă la un serviciu de redare în timp real
orice căști
Ascultați cu orice căşti
Duceți experiența de audiție la următorul nivel, prin personalizare

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Conectare căști, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și bucurați-vă de o experiență muzicală captivantă.

Cum să personalizați și să vă bucurați de mostre de muzică imersive

Headphones Connect
Descărcați aplicația Sony│Conectare căști și conectați-o la căștile Sony
Capturați și analizați
Capturați imagini cu urechile pentru o analiză personalizată
Analiză
Selectați și descărcați aplicația Artist Connection pentru a vă bucura de muzică imersivă
Căști/difuzoare cu bandă de gât certificate pentru 360 Reality Audio

Duceți experiența de ascultare a muzicii la următorul nivel cu 360 Reality Audio de la unele dintre cele mai importante mărci și produse audio din lume.

Smartphone certificat 360 Reality Audio

Obțineți sunet imersiv 360 Reality Audio când vă deplasați cu un smartphone certificat.

Experiența oferită de căști și difuzoare

360 Reality Audio poate fi utilizat atât cu căști, cât și cu difuzoarele integrate, cu comutare automată pentru procesarea spațială.

Experiența oferită de căști și difuzoare
Mixare cu conversie extinsă, cu tehnologia 360 Reality Audio
Mixare cu conversie extinsă, cu tehnologia 360 Reality Audio

Cu 360 Reality Audio Upmix (360 Upmix) de la Sony, vă puteți bucura de o experiență de ascultare spațială și captivantă din sursele audio stereo obișnuite pentru muzică și filme.

Setare ușoară

Funcția Personal Optimiser este disponibilă în meniul de setări al smartphone-ului. Cu suport automat pentru toate serviciile muzicale și căștile compatibile, nu mai este nevoie să configurați setările pentru fiecare aplicație.

Setare ușoară
Smartphone-uri certificate 360 Reality Audio

Duceți experiența de ascultare a muzicii la următorul nivel cu 360 Reality Audio de la unele dintre cele mai importante mărci și produse audio din lume.

Cum funcționează cu boxe

Abonați-vă la un serviciu de redare de muzică în timp real 360 Reality Audio și bucurați-vă de această nouă experiență muzicală cu boxele certificate 360 Reality Audio sau cu sistemul Home Theatre.

Conectați-vă prin intermediul unei rețele Wi-Fi

Conectați smartphone-ul și dispozitivul 360 Reality Audio la aceeași rețea Wi-Fi.

Aplicații de redare de muzică în timp real

Descărcați aplicații compatibile de redare de muzică pe bază de abonament (Amazon Music Unlimited, nugs.net, TIDAL) pe smartphone-uri.

Pictograma Cast

Atingeți pictograma „Cast” din aplicația dvs. de redare de muzică în timp real pentru a transmite conținutul de pe dispozitivul 360 Reality Audio pe boxa sau receptorul audio-video și controlați redarea de pe smartphone.

Experimentați sunetul imersiv îmbunătățit cu sisteme de difuzoare

Îmbunătățiți-vă experiența cu difuzoarele și sistemele home theatre certificate pentru 360 Reality Audio. Muzica vă înconjoară, cu o spațialitate autentică, la fel ca atunci când vă ascultați artistul preferat chiar în studioul de înregistrări sau în sala de concerte.

Difuzoare și sisteme home theatre certificate pentru 360 Reality Audio

Duceți experiența de ascultare a muzicii la următorul nivel cu 360 Reality Audio de la unele dintre cele mai importante mărci și produse audio din lume.

*Serviciile muzicale disponibile diferă în funcție de producător și dispozitiv. Pentru detalii, vizitați site-ul web al partenerilor colaboratori.

Descoperiți viitorul 360 Reality Audio

Insuflați o nouă viață muzicii live cu 360 Reality Audio. Descărcați aplicația Artist Connection și bucurați-vă de versiunea de încercare care oferă spectacole live uluitoare cu 360 Reality Audio. 

Sigle Artist Connection, Google Play și App Store
Descărcați aplicația Artist Connection pe dispozitivul mobil 

* Disponibilitatea modelelor poate varia în funcție de regiune

Asistenţă Sony pentru căștile certificate 360 Reality Audio

Asistența Sony oferă informații practice despre cum să vă bucurați de tehnologia 360 Reality Audio pe căștile dvs. certificate Sony. Vizitați site-ul web și aflați tot ce doriți să știți despre această nouă tehnologie.

* Disponibilitatea modelelor poate varia în funcție de regiune

Asistență Sony pentru smartphone-urile certificate 360 Reality Audio

Asistența Sony oferă informații practice despre cum să vă bucurați de tehnologia 360 Reality Audio cu smartphone-urile dvs. certificate Sony. Vizitați site-ul web și aflați tot ce doriți să știți despre această nouă tehnologie.


* Disponibilitatea modelelor poate varia în funcție de regiune

Asistență Sony pentru boxele certificate 360 Reality Audio

Asistența Sony oferă informații practice despre cum să vă bucurați de tehnologia 360 Reality Audio cu boxele dvs. certificate Sony. Vizitați site-ul web și aflați tot ce doriți să știți despre această nouă tehnologie.

Experiențe muzicale
Creați propria experiență muzicală captivantă

Descoperiți instrumente pentru a crea muzică în universul 360 Reality Audio

Ecosistem
Alăturați-vă ecosis. de distrib. și redare de conținut

Licențiere pentru furnizori de servicii și producători de hardware pentru a face parte din ecosistemul 360 Reality Audio.