SRS-RA3000 

Descoperiți sunetul ambiental care umple încăperea

Fie că stați pe canapea cu o carte bună sau gătiți intens în bucătărie, sunetul ambiental care umple camera oferă fundalul perfect. Bucurați-vă de experiență oriunde v-ați afla în casă cu această boxă wireless compactă.

TOATE BOXELE WIRELESS

Boxa wireless SRS-RA3000, cu un sunet ambiental care umple încăperea

SRS-RA3000
SRS-RA3000 de culoare neagră

whiteblack

Preț recomandat

1.979,00 LEI

Descoperiți SRS-RA3000 
Ce este sunetul ambiental care umple încăperea?

Indiferent dacă citiți, gătiți, lucrați sau vă puneți la curent cu prietenii, sunetul ambiental care umple încăperea este partenerul dvs. perfect. La fel ca muzica de fundal din cafeneaua dvs. preferată, este calmă și discretă, cu un sunet emis atât pe orizontală, cât și pe verticală, pentru a crea atmosfera potrivită oriunde în casa dvs.

Sunet convențional care umple încăperea
SUNET CONVENȚIONAL CARE UMPLE ÎNCĂPEREA
Sunet ambiental care umple încăperea
SUNET AMBIENTAL CARE UMPLE ÎNCĂPEREA
Cum funcționează sunetul ambiental care umple încăperea

Sunetul ambiental care umple încăperea reunește o serie de tehnologii pentru a produce muzică care inundă încăperea cu sunet, de la un perete la altul și din podea până în tavan.

Inteligentă și ușor de folosit

Ușor de configurat și de utilizat, boxa RA3000 se potrivește în viața dvs. la fel de bine cum se potrivește în casa dvs.

Sigla Bluetooth®
Redare wireless cu tehnologia Bluetooth®

Asociați boxa cu smartphone-ul sau cu tableta dvs. utilizând tehnologia Bluetooth® și începeți să redați în flux uniform colecția dvs. de muzică.

Pictogramă Wi-Fi
Conectivitate Wi-Fi

Utilizați o conexiune Wi-Fi pentru a accesa serviciile preferate de redare în flux pe internet prin boxă și a controla lista de redare de pe telefon.

Siglă Spotify Connect™
Compatibilă cu Spotify Connect™

Redați Spotify direct prin boxă cu aplicația Spotify Connect™ de pe dispozitiv, pentru control la distanță complet.

Sigla Chromecast built-in
Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Muzică în mai multe încăperi

Boxa RA3000 poate fi adăugată cu ușurință la un grup de boxe în aplicația Google Home sau Amazon Alexa. Apoi, veți putea reda melodii diferite în camere diferite sau aceeași muzică în toată casa, utilizând aplicația sau boxa Asistent.

Ilustrație care prezintă aceeași muzică redată în locuință
ACEEAȘI MUZICĂ
Ilustrație care prezintă melodii diferite redate în camere diferite
MUZICĂ DIVERSĂ
Ilustrație pentru control vocal
Control vocal

Aveți un dispozitiv cu asistent Google sau Alexa încorporat? Dacă da, puteți folosi asistentul pentru a controla boxa RA3000 cu vocea. Pur și simplu adăugați boxa RA3000 la grupul de boxe dorit folosind aplicația Google Home sau Amazon Alexa și tot ce trebuie să faceți este să spuneți cuvântul magic, indiferent dacă doriți să redați muzică, să schimbați volumul sau să accesați multe alte funcții.

Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Descărcați aplicația Sony | Music Center pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii preferate. Pe lângă selectarea listelor de redare sau plasarea în coadă a următoarei melodii, puteți ajusta și setări precum egalizatorul electronic.

Sigla Sony | Music Center
Reglare automată a volumului
Ajustează automat volumul

Unele piese sunt redate la un volum prea mare, iar altele abia se aud, astfel că puteți ajunge să reglați tot timpul volumul. Boxa RA3000 rezolvă această problemă, analizând fiecare piesă și redând automat muzica la un volum constant, fără ca dvs. să ridicați un deget.

Se conectează în sistem wireless cu televizorul dvs.

Doriți să îmbunătățiți sunetul televizorului? Televizoarele BRAVIA® compatibile trimit sunet Prin Bluetooth® către boxa RA3000, pentru o experiență de vizionare palpitantă. Cu o latență redusă, ceea ce auziți se sincronizează exact cu ceea ce vedeți.

Se conectează în sistem wireless cu televizorul dvs.
Unde să instalați boxa SRS-RA3000?

Grație dimensiunii sale compacte, puteți monta boxa RA3000 aproape oriunde. Mulțumită faptului că este rezistentă la umiditate, vă puteți bucura de ea chiar și în bucătărie sau baie. Oriunde instalați boxa, calibrarea automată a sunetului și controlul automat al volumului asigură o experiență de ascultare optimă.

SRS-RA3000 în baie
Rezistentă la umiditate

Boxa RA3000 este rezistentă la umiditate, deci o puteți folosi în medii potențial umede, cum ar fi bucătăria sau chiar baia.

Calibrare automată a sunetului

Indiferent unde instalați boxa RA3000, pur și simplu porniți-o și redați muzica preferată. Boxa se calibrează automat pentru performanțe audio optime folosind un microfon intern și un algoritm Sony unic. Nu sunt necesare măsurători manuale și nu există tonuri de test enervante. Doar un sunet care umple încăperea, perfect poziționat.

Calibrare automată a sunetului

Specificaţii şi funcţii

Dați culoare vieții cotidiene cu muzica de fundal supremă. Boxa SRS-RA3000, cu sunetul ambiental care umple încăperea, este o boxă wireless compactă, ușor de folosit și simplu de instalat oriunde în casă.
  • Sunet ambiental care umple încăperea

  • Immersive Audio Enhancement

  • Redare de muzică în timp real simplă, prin Wi-Fi sau Bluetooth®

  • Funcția Volum automat menține niveluri de volum constante de la o melodie la alta

  • Calibrare automată a sunetului, pentru instalare ușoară

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor