Preț recomandat

1.459,00 LEI

Sunet

Număr de difuzoare
Unitate tweeter 2, gamă completă 1, radiator pasiv 2
Dimensiune boxă
Unitate tweeter 17 mm, gamă completă 80 mm, radiator pasiv 103 x 37 (mm)
360 Reality Audio
Da
DSEE
Da
Egalizator presetat
Da (DEZACTIVAT/BASS/EXCITED/BRIGHT/VOCAL)
Egalizator particularizat
Da
Volum automat
DA (ACTIVAT/DEZACTIVAT)
Calibrare automată sunet
Da
Immersive Audio Enhancement
Da

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
146 x 247 x 155 mm
Greutate
2,5 kg

Conexiuni wireless

Funcționează cu Google Assistant
Da
Compatibil cu Alexa
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Bluetooth®

Profiluri compatibile
A2DP, AVRCP (volum absolut), SPP
Codecuri acceptate
SBC , AAC

Wi-Fi®

Specificații Wi-Fi
11a, 11b, 11g, 11n
360RAcast
Da
Chromecast built-in
Da

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Intrare audio (3,5 mm)

Caracteristici generale

Consum de energie
20 W

Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

Consum de energie (modul oprit)
0,5 W
Consum de energie (modul standby)
Nu este disponibil
Consum de energie (modul standby în reţea) - terminale
2 W (Wi-Fi)/2 W (Bluetooth)/2 W (toate bornele și rețelele conectate)
Modul standby activat
După 15 minute (Wi-Fi)/15 minute (Bluetooth)
Modul standby în reţea activat - terminale
Pentru a comuta rețeaua wireless: Țineți apăsat simultan pe butoanele [Music Service] și [Volume +] mai mult de 4 secunde. Pentru a comuta la modul standby în rețea: Țineți apăsat simultan pe butoanele [Power] și [BLUETOOTH] mai mult de 4 secunde.

Opţiuni de culoare

whiteblack

Caracteristici

Imagine care ilustrează sunetul ambiental care umple un spațiu de locuit

Ce este sunetul ambiental care umple încăperea?

Indiferent dacă citiți, gătiți, lucrați sau vă puneți la curent cu prietenii, sunetul ambiental care umple încăperea este partenerul dvs. perfect. La fel ca muzica de fundal din cafeneaua dvs. preferată, este calmă și discretă, cu un sunet emis atât pe orizontală, cât și pe verticală, pentru a crea atmosfera potrivită oriunde în casa dvs.

360 Reality Audio

360 Reality Audio sau Immersive Audio Enhancement

Deoarece piesele 360 Reality Audio încorporează date de localizare a sunetului tridimensional, pot oferi un sunet suprem, care umple încăperea. Dar dacă acestea nu sunt disponibile, nu este nicio problemă - Immersive Audio Enhancement, un algoritm unic Sony, transformă în mod eficient piesele dvs. stereo preferate, creând un sunet care va umple încăperea.

Ilustrație care demonstrează modul în care tweeterele cu funcție de direcționare a sunetului creează un sunet din podea până în tavan

Tweeter cu tehnologie de formare a fasciculului sonor, pentru un sunet din podea până în tavan

Tweeterul cu tehnologie de formare a fasciculului sonor produce unde sonore care se suprapun între ele pentru a forma un front de undă orientat în sus. Acest lucru produce un sunet ambiental care umple încăperea, astfel că veți auzi perfect sunetul boxei SRS-RA3000, oriunde vă aflați în cameră.

Imagine decupată cu SRS-RA3000

Sunet omni-direcțional și bas profund

Un difuzor răspândește sunetul pe orizontală în toată încăperea, pentru un sunet care ajunge dintr-un perete în celălalt, în timp ce radiatoarele pasive duble oferă un bas profund.

Sigla Bluetooth®

Redare wireless cu tehnologia Bluetooth®

Asociați boxa cu smartphone-ul sau cu tableta dvs. utilizând tehnologia Bluetooth® și începeți să redați în flux uniform colecția dvs. de muzică.

Pictogramă Wi-Fi

Conectivitate Wi-Fi

Utilizați o conexiune Wi-Fi pentru a accesa serviciile preferate de redare în flux pe internet prin boxă și a controla lista de redare de pe telefon.

Siglă Spotify Connect™

Compatibilă cu Spotify Connect™

Redați Spotify direct prin boxă cu aplicația Spotify Connect™ de pe dispozitiv, pentru control la distanță complet.

Sigla Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Ilustrație pentru muzică în mai multe camere

Muzică în mai multe încăperi

Boxa RA3000 poate fi adăugată cu ușurință la un grup de boxe în aplicația Google Home. Apoi, veți putea reda melodii diferite în camere diferite sau aceeași muzică în toată casa, utilizând aplicația sau boxa Asistent.

Ilustrație pentru control vocal

Control vocal

Aveți un dispozitiv cu asistent Google sau Alexa încorporat? Dacă da, puteți folosi asistentul pentru a controla boxa RA3000 cu vocea. Pur și simplu adăugați boxa RA3000 la grupul de boxe dorit folosind aplicația Google Home sau Amazon Alexa și tot ce trebuie să faceți este să spuneți cuvântul magic, indiferent dacă doriți să redați muzică, să schimbați volumul sau să accesați multe alte funcții.

Sigla Sony | Music Center

Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Descărcați aplicația Sony | Music Center pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii preferate. Pe lângă selectarea listelor de redare sau plasarea în coadă a următoarei melodii, puteți ajusta și setări precum egalizatorul electronic.

Reglare automată a volumului

Ajustează automat volumul 

Unele piese sunt redate la un volum prea mare, iar altele abia se aud, astfel că puteți ajunge să reglați tot timpul volumul. Boxa RA3000 rezolvă această problemă, analizând fiecare piesă și redând automat muzica la un volum constant, fără ca dvs. să ridicați un deget.

Se conectează în sistem wireless cu televizorul dvs.

Se conectează în sistem wireless cu televizorul dvs.

Doriți să îmbunătățiți sunetul televizorului? Cu o conexiune Bluetooth®, televizoarele BRAVIA® compatibile vor trimite audio în sistem wireless către boxa RA3000, pentru o experiență de vizionare mai palpitantă. Grație latenței reduse, ceea ce auziți se sincronizează exact cu ceea ce vedeți pe ecran. 

SRS-RA3000 în diferite locuri din casă

Unde să instalați boxa SRS-RA3000?

Grație dimensiunii sale compacte, puteți monta boxa RA3000 aproape oriunde. Mulțumită faptului că este rezistentă la umiditate, vă puteți bucura de ea chiar și în bucătărie sau baie. Indiferent unde o instalați, calibrarea automată și controlul automat al volumului asigură o performanță audio optimă.

SRS-RA3000 în baie

Rezistentă la umiditate

Boxa RA3000 este rezistentă la umiditate, deci o puteți folosi în medii potențial umede, cum ar fi bucătăria sau chiar baia.

Calibrare automată a sunetului

Calibrare automată a sunetului

Indiferent unde instalați boxa RA3000, pur și simplu porniți-o și redați muzica preferată. Boxa se calibrează automat pentru performanțe audio optime folosind un microfon intern și un algoritm Sony unic. Nu sunt necesare măsurători manuale și nu există tonuri de test enervante. Doar un sunet care umple încăperea, perfect poziționat.