SRS-RA5000

Bucurați-vă de muzica din jur

Cu un sunet ambiental care umple orice încăpere, boxa wireless premium SRS-RA5000 va schimba modul în care vă bucurați de muzică în casa dvs.

TOATE BOXELE WIRELESS

Boxa wireless premium SRS-RA5000, cu un sunet ambiental care umple încăperea

SRS-RA5000
SRS-RA5000

Preț recomandat

3.219,00 LEI

Premiat
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Ce este sunetul ambiental care umple încăperea?

Indiferent dacă citiți, gătiți, lucrați sau vă puneți la curent cu prietenii, sunetul ambiental care umple încăperea este partenerul dvs. perfect. La fel ca muzica de fundal din cafeneaua dvs. preferată, este calmă și discretă, cu un sunet emis atât pe orizontală, cât și pe verticală, pentru a crea atmosfera potrivită oriunde în casa dvs.

Sunet convențional care umple încăperea
SUNET CONVENȚIONAL CARE UMPLE ÎNCĂPEREA
Sunet ambiental care umple încăperea
SUNET AMBIENTAL CARE UMPLE ÎNCĂPEREA
360 Reality Audio sau Immersive Audio Enhancement

Deoarece piesele 360 Reality Audio încorporează date de localizare a sunetului tridimensional, pot oferi un sunet suprem, care umple încăperea. Dar dacă acestea nu sunt disponibile, nu este nicio problemă - Immersive Audio Enhancement, un algoritm unic Sony, transformă în mod eficient piesele dvs. stereo preferate, creând un sunet care va umple încăperea.

360 Reality Audio
Vizualizare internă a boxei SRS-RA5000, arătând șapte difuzoare
Cu șapte difuzoare în total, veți auzi diferența

Trei difuzoare care direcționează sunetul în sus distribuie muzica pe verticală, iar trei difuzoare laterale se ocupă de orizontală. Acestea sunt completate de un woofer, care inundă încăperea cu un bas bogat și profund.

Aruncați o privire în interiorul SRS-RA5000
Inteligentă și ușor de folosit

Ușor de configurat și de utilizat, boxa RA5000 se potrivește în viața dvs. la fel de bine cum se potrivește în casa dvs.

Sigla Bluetooth®
Redare wireless cu tehnologia Bluetooth®

Asociați boxa cu smartphone-ul sau cu tableta dvs. utilizând tehnologia Bluetooth® și începeți să redați în flux uniform colecția dvs. de muzică.

Pictogramă Wi-Fi
Conectivitate Wi-Fi

Utilizați o conexiune Wi-Fi pentru a accesa serviciile preferate de redare în flux pe internet prin boxă și a controla lista de redare de pe telefon.

Siglă Spotify Connect™
Compatibilă cu Spotify Connect™

Redați Spotify direct prin boxă cu aplicația Spotify Connect™ de pe dispozitiv, pentru control la distanță complet.

Sigla Chromecast built-in
Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Muzică în mai multe încăperi

Boxa RA5000 poate fi adăugată cu ușurință la un grup de boxe în aplicația Google Home sau Amazon Alexa. Apoi, veți putea reda melodii diferite în camere diferite sau aceeași muzică în toată casa, utilizând aplicația sau boxa Asistent.

Ilustrație pentru muzică în mai multe încăperi, muzică sincronizată
ACEEAȘI MUZICĂ
Ilustrație pentru muzică în mai multe încăperi, muzică diferită
MUZICĂ DIVERSĂ
Ilustrație pentru control vocal
Control vocal

Aveți un dispozitiv cu Google sau Alexa built-in? Dacă da, puteți folosi asistentul pentru a controla boxa RA5000 cu vocea. Adăugați boxa RA5000 la grupul de boxe dorit prin Google Home sau Amazon Alexa și spuneți cuvântul magic, indiferent dacă doriți să redați muzică, să schimbați volumul sau să accesați multe alte funcții.

Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Descărcați aplicația Sony | Music Center pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii preferate. Pe lângă selectarea listelor de redare sau plasarea în coadă a următoarei melodii, puteți ajusta și setări precum egalizatorul electronic.

Sigla Sony | Music Center
Ilustrație pentru controlul volumului
Ajustează automat volumul

Unele piese sunt redate la un volum prea mare, iar altele abia se aud, deci puteți ajunge să reglați tot timpul volumul. Boxa RA5000 rezolvă această problemă, analizând fiecare piesă și redând automat muzica la un volum constant.

Se conectează în sistem wireless cu televizorul dvs.

Doriți să îmbunătățiți sunetul televizorului? Televizoarele BRAVIA® compatibile trimit sunet Prin Bluetooth® către boxa RA5000, pentru o experiență de vizionare palpitantă. Cu o latență redusă, ceea ce auziți se sincronizează exact cu ceea ce vedeți.

Boxa SRS-RA5000 conectată în sistem wireless cu un televizor Sony Bravia
Calibrare automată a sunetului
Calibrarea sunetului

Oriunde instalați boxa RA5000, o puteți calibra pentru performanțe audio optime cu ajutorul unui microfon intern și al algoritmului Sony unic. Țineți apăsat pe tasta Immersive Audio Enhancement de pe corp, iar boxa RA5000 va începe calibrarea.

Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Bucurați-vă de cele mai subtile tonalități la calitate de studio, la o calitate mai bună decât cea a CD-ului, cu sunet de înaltă rezoluție. Pasiunea pentru muzică uneşte elementele, de la semnal la boxă, creând impresia că artistul este în faţa dvs. 

Siglă sunet de înaltă rezoluţie

Specificaţii şi funcţii

Transformați modul în care ascultați muzică acasă cu SRS-RA5000, o boxă wireless premium pentru un sunet ambiental care umple încăperea.
  • Sunet ambiental care umple încăperea

  • Immersive Audio Enhancement

  • Redare de muzică în timp real simplă, prin Wi-Fi sau Bluetooth®

  • Funcția Volum automat menține niveluri de volum constante de la o melodie la alta

  • Funcție de calibrare a sunetului, pentru instalare ușoară

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor