Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Imagini cu Căști MDR-1AM2
Sigla pentru sunetul de înaltă rezoluţie
Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Claritate pură. Confort total. Stil clasic. 

Sunetul de precizie și claritatea spectrului complet al căștilor MDR-1AM2 cucerește inimile iubitorilor de muzică de pretutindeni. Iar cu un design ușor și pernițe moi pentru urechi, puteți asculta ore în șir în confort total.

Pictogramă difuzor HD de 40 mm
Difuzoare HD de 40 mm

Bucurați-vă de un sunet clar și plin de viață în toate frecvențele, cu difuzoarele HD de 40 mm.

Pictogramă 100 kHz
Gamă largă de frecvenţe

Ascultați note joase adânci și note înalte euforice cu un răspuns complet de la 3 Hz la 100 kHz.

Optimizat pentru un sunet mai clar

Noul nostru difuzor HD de 40 mm, cu diafragmă pe bază de polimer cu cristale lichide (LCP) acoperită cu aluminiu, oferă un sunet clar, plin de viață, în special pentru tonurile medii și înalte - ideal pentru stilurile concentrate pe voce - și un răspuns lin și precis în întreaga gamă de frecvențe.

Grilă cu model Fibonacci
Note ultra-înalte perfecte

Grilele cu design special și model Fibonacci protejează difuzoarele, reducând în același timp atenuarea sunetului la frecvențele de înaltă rezoluție, pentru ca dvs. să puteți auzi fiecare detaliu al notelor ultra-înalte.

Sunet autentic

Un cablu de conectare echilibrat de 4,4 mm păstrează toată claritatea sunetului de studio pentru a ca dvs. să vă bucurați de fiecare detaliu al sunetului de înaltă rezoluție. 

Ilustrație a cablului audio echilibrat
Sunet echilibrat

Un cablu echilibrat separă complet canalele din stânga și din dreapta prin includerea unei conexiuni suplimentare la sol, pentru a reduce interferențele și a spori eficiența audio, oferind o calitate superioară a sunetului.

Ilustrație a cablului de cupru fără oxigen (OFC) acoperit cu argint
Cupru fără oxigen, acoperire cu argint 

Patru cabluri de cupru fără oxigen (OFC) acoperite cu argint minimizează rezistența și pierderea de transmisie a semnalului. Rezultatul este o degradare minimă a sunetului, detalii mai fine și redarea mai precisă a notelor înalte. 

Ascultaţi confortabil şi cu stil

Cu un cadru ultra-ușor și pernițe pentru urechi cu sistem de minimizare a presiunii, puteți asculta confortabil și cu stil pentru perioade lungi.

Prim-plan cu pernițele pentru urechi
Perniţe de urechi cu reducerea presiunii

Ascultați confortabil ore întregi, grație pernițelor moi pentru urechi, realizate din piele sintetică. Designul cu spate închis minimizează orice pierdere de sunet.

Benzi De Fixare Pe Cap
Greutate extrem de redusă

Un nou cadru ușor reduce presiunea pentru ca dvs. să ascultați confortabil, în timp ce materialele premium asigură durabilitatea produsului.

Luați muzica oriunde

Cupele pivotante pentru urechi simplifică introducerea în siguranță a căștilor într-o geantă.

Pictogramă servietă
Husă de transport

Husa de transport inclusă păstrează căștile în siguranță, protejându-le de zgârieturi și praf.

Pictogramă smartphone
Preluați apeluri

Telecomanda și microfonul de pe fir vă permit să gestionați apelurile și să controlați muzica.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Sunetul de precizie și claritatea spectrului complet al căștilor MDR-1AM2 captează inimile iubitorilor de muzică de pretutindeni. Iar cu un cadru ultra-ușor și cupe cu sistem eliberare a presiunii, puteți asculta ore în șir în confort total.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Difuzor sensibil din polimer cu cristale lichide

  • Compatibilitate cu smartphone-uri cu telecomandă și microfon pe fir

  • Bas profund cu reglarea răspunsului în frecvență

  • Cupe pivotante pentru urechi, pentru portabilitate

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu pentru căști (telecomandă și microfon pe fir) (aprox. 1,2 m), Cablu pentru căști cu conector echilibrat (aprox. 1,2 m)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor