Salt la conţinut
CĂŞTI

Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N

WH-CH700N

Imagine cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N

bluegrayblack

Imagini cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N
Imagini cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N
Imagini cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N
Imagini cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N
Imagini cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului CH700N

Caracteristici

Anulare digitală a zgomotului 

Blocați zgomotele nedorite cu anularea zgomotului în sistem wireless.

Tehnologie AINC cu o singură apăsare pentru audiție fără zgomote

Țineți apăsat butonul de anulare a zgomotului pentru a activa funcția Artificial Intelligence Noise Cancellation (AINC) și pentru a adapta anularea zgomotului în funcție de mediu. Zgomotul din fundal este analizat și reglat pentru performanță optimă în avioane și alte medii zgomotoase. 

Transmisie wireless prin conexiunea Bluetooth®

Transmiteți în sistem wireless melodiile preferate prin conexiunea Bluetooth®. Împerecheați smartphone-ul sau tableta cu aceste căști cu Bluetooth®. Puteți chiar porni muzica, omite melodii și controla volumul direct de pe căști, fără a atinge dispozitivul sau a-l scoate din buzunar sau geantă.

Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC™) simplifică vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient să atingeți dispozitivele cu NFC™ de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapidă și simplă și a începe redarea în timp real prin Bluetooth®. Nu aveți NFC™? Nicio problemă. Puteți să vă conectați manual la conexiune Bluetooth® utilizând meniul de setări al dispozitivului.

Audiție îndelungată cu durata de utilizare a bateriei până la 35 de ore și cu încărcarea rapidă 

Redați muzică toată ziua. Bateria cu ioni de litiu încorporată permite până la 35 de ore de funcționare (în funcție de setările dvs. pentru muzică) și este reîncărcabilă prin USB. Încărcarea rapidă vă permite 60 de minute de redare după 10 minute de încărcare.

Ascultați toate melodiile cu difuzoare de 40 mm   

Descoperiți mai multe detalii în toate melodiile preferate grație difuzoarelor dom de 40 mm, compacte și ușoare, care asigură un sunet dinamic.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

Îmbunătățiți calitatea fișierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvență care adaugă detalii și bogăție melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală.

Sony I Headphones Connect pentru Android

Reglați căștile pentru sunetul perfect cu aplicația gratuită Sony| Headphone Connect pentru Android. Reglați ușor de pe smartphone nivelurile de sunet și modurile digitale ale câmpului sonor cu o gamă de presetări și setări personalizate ale egalizatorului. Virtualphones Technology (VPT) simulează sunetul în stilul scenei în aer liber, clubului, sălii sau stadionului.

Descărcaţi de pe Google Play

Sony I Headphones Connect pentru iOS

Reglați căștile pentru sunetul perfect cu aplicația gratuită Sony| Headphone Connect pentru iOS. Reglați ușor de pe smartphone nivelurile de sunet și modurile digitale ale câmpului sonor cu o gamă de presetări și setări personalizate ale egalizatorului. Virtualphones Technology (VPT) simulează sunetul în stilul scenei în aer liber, clubului, sălii sau stadionului.

Descărcaţi de pe App Store

Microfon încorporat pentru comenzile asistentului vocal și apeluri în regim „mâini libere”.

WH-CH700N vor fi optimizate pentru Asistentul Google cu o actualizare. Puneți întrebări, spuneți-i ce să facă, e aplicația Google personală care vă stă mereu la dispoziție. Vorbiți cu prietenii fără a scoate măcar telefonul din buzunar sau din geantă. Bucurați-vă de apelarea în regim „mâini libere” cu microfonul de înaltă calitate încorporat.

Prin cablu, pentru muzică neîntreruptă 

Când folosiți cablul inclus, beneficiați de audiție până la 50 de ore cu funcția de anulare a zgomotului prin fir.

Designul pivotant face călătoria mai uşoară

Luați aceste căști oriunde v-ați duce. Cupele se pliază pentru împachetare ușoară într-un geamantan sau purtare în geantă.

Specificaţii
Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului pentru audiție îndelungată. Țineți apăsat butonul NC pentru a activa tehnologia AINC și a regla anularea zgomotului din jur, plus 50 de ore de audiție funcția de anulare a zgomotului prin fir.
  • Anularea zgomotului se reglează în funcție de mediu cu tehnologia AINC cu o singură apăsare

  • Transmisie wireless prin BLUETOOTH® și conectare printr-o atingere prin NFC™

  • Audiție îndelungată cu durata de utilizare a bateriei până la 35 de ore și cu încărcarea rapidă

  • Auziți mai multe detalii cu difuzorul de 40 mm

  • Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere” și utilizare cu asistentul vocal

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător