WH-XB910N, imagine din unghi
WH-XB910N, imagine frontală
WH-XB910N, imagine laterală
WH-XB910N, imagine posterioară
Imagine din lateral cu căștile WH-XB910N pliate
Căștile WH-XB910N în carcasă cu capacul deschis
WH-XB910N, imagine din unghi
WH-XB910N, imagine frontală
WH-XB910N, imagine laterală
WH-XB910N, imagine posterioară
Imagine din lateral cu căștile WH-XB910N pliate
Căștile WH-XB910N în carcasă cu capacul deschis
Lăsați-vă absorbit de frecvențele de bas puternice ca într-un club

Apropiați-vă și mai mult de muzica pe care o iubiți Cu un bas excepțional și funcția îmbunătățită de anulare a zgomotului, căștile noastre WH-XB910N reproduc senzația pe care v-o oferă festivalurile și cluburile dvs. preferate.

Aruncați o privire asupra căștilor WH-XB910N
Sigla EXTRA BASS
EXTRA BASS™ pentru un sunet impresionant de profund şi energic

Căștile cu anulare digitală a zgomotului WH-XB910N îmbunătățesc toate frecvențele joase pentru a oferi un bas excepțional. Un canal dedicat basului de pe carcasa căștilor și o etanșeitate îmbunătățită între difuzoare și timpane contribuie la crearea unor ritmuri precise și energice, care dau viață fiecărei piese. Totodată, aceste căști wireless păstrează claritatea vocală pentru o experiență de audiție excepțională din toate punctele de vedere. 

Anulare a zgomotului pentru o experiență perfectă de ascultare

Cu cei doi senzori de anulare a zgomotului, căștile WH-XB910N duc eliminarea digitală a zgomotului la nivelul următor. Acum puteți cu adevărat să puneți lumea din jur în pauză și să vă bucurați de propria petrecere cu un singur invitat, având drept companie doar muzica preferată. 

Căști WH-XB910N în varianta de culoare negru pe o masă alături de o cafea și un smartphone
Apeluri extrem de clare

Datorită tehnologiei de preluare precisă a vocii, care combină două microfoane încorporate cu procesarea avansată a semnalului audio, căștile WH-XB910N oferă o calitate de excepție a apelurilor.

Amplificați muzica preferată

Când o sursă muzicală originală este comprimată, se pierd elemente de înaltă frecvență care adaugă detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaurează cu fidelitate pentru a produce sunet de înaltă calitate, mai fidel înregistrării originale.

Siglă pentru DSEE

Ilustrație arătând modul de personalizare a sunetului cu funcția EQ din aplicația Sony Headphones Connect
Sunetul dvs., exact cum vă place dvs.

Adaptați sunetul la preferințele dvs. Alegeți dintre presetări pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzică pe care îl ascultați. Sau creați și salvați propriile presetări folosind funcția EQ Custom din aplicația Sony│Headphones Connect.

Un sunet ambiental mai natural

Cu 2 microfoane feedforward și feedback, WH-XB910N captează mai mult din sunetul din jurul dvs. Vă veți bucura de o experiență naturală de ascultare și veți rămâne conectat la mediul dvs. Puteți regla și sunetul ambiental cu aplicația Sony | Conectare căști pentru a anula zgomotul și a permite sunete esențiale.

Prim-plan cu carcasa căștilor WH-XB910N arătând butoanele
Prim-plan pe banda de fixare pe cap și pe carcasa cupei din dreapta a căștilor WH-XB910N
Adaptează automat la activitățile dvs.

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează acțiunile dvs. și locația în care vă aflați, apoi ajustează setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de ascultare ideală.

Hartă cu străzi indicând marcaje de locație pentru casă, școală și birou
Învață locațiile dvs. favorite

În timp, funcția de control adaptiv al sunetului recunoaște locațiile pe care le vizitați frecvent - precum biroul, sala de sport sau cafeneaua preferată - și adaptează sunetul potrivit mediului.

Pictogramă pentru autonomia bateriei de 30 de ore + pictogramă pentru încărcare 10 min./redare 4,5 ore
Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Cu o autonomie de până la 30 de ore, veți avea energie pentru excursii și weekend-uri de festival prelungite. Iar dacă trebuie să reîncărcați în grabă, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 4,5 ore de redare cu adaptorul de c.a. opțional.

Control la dispoziţia dvs.

Schimbați piesa, reglați volumul și preluați sau efectuați apeluri atingând sau glisând pe panoul tactil de pe partea laterală a căștilor. Trebuie să auziți rapid vocile sau sunetele din jurul dvs.? Pur și simplu puneți mâna peste carcasă pentru a reduce instantaneu volumul muzicii și pentru auzi sunetul ambiental.

Comenzi pe cupa din dreapta a căștilor WH-XB910N
Sigle pentru asistenții încorporați OK Google și Alexa
Compatibile cu Google Assistant și Alexa

Bucurați-vă de divertisment, conectați-vă cu prietenii, ascultați muzică, setați mementouri și multe altele. Puteți chiar lansa asistentul Alexa doar spunând „Alexa”.

Pictograma Fast Pair
Găsiți ușor căștile cu funcția Fast Pair

Funcția Fast Pair simplifică asocierea căștilor cu dispozitivele Android™. Cu singură atingere, căștile WH-XB910N permit asocierea rapidă prin Bluetooth®, fără efort, cu dispozitivele dvs. Android™. De asemenea, puteți localiza cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile sunându-le sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone-ul dvs. Veți primi chiar o notificare atunci când bateria căștilor este aproape consumată, astfel încât să știți când să le încărcați.

Pictograma Swift Pair
Conectați-vă ușor la PC cu Swift Pair

Funcția Swift Pair simplifică asocierea prin Bluetooth® a căștilor WH-XB910N cu computerul Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere atunci când este selectat modul de asociere. 

Bărbat stând la un birou și lucrând la un laptop, purtând căștile WH-XB910N
Comutați fără efort între dispozitive

Pentru confort deplin, căștile WH-XB910N cu conexiune multipunct pot fi asociate simultan cu două dispozitive Bluetooth®. Astfel, când primiți un apel, căștile dvs. știu ce dispozitiv sună și se conectează automat la cel potrivit. De asemenea, veți putea comuta rapid și ușor căștile la oricare dintre cele două dispozitive, prin simpla atingere a unui buton.

Atât de confortabile, încât veți uita că le purtați
Grație potrivirii perfecte, veți auzi doar muzica

Reglați glisorul pentru a găsi potrivirea perfectă și pentru a vă bucura de ore întregi de ascultare confortabilă. Muzica rămâne, iar zgomotul este eliminat, pentru o experiență acustică extraordinară.

Muzică și confort întreaga zi 

Căștile noastre WH-XB910N includ permițe de urechi moi, ovale, deci nu va trebui să luați niciodată pauză de la muzica, filmele sau emisiunile preferate. Materialele confortabile din piele sintetică și uretan se combină cu structura și dimensiunile optime ale pernițelor de urechi pentru un confort excepțional la purtare.

Căștile WH-XB910N în varianta de culoare negru, pliate
Construcție pliabilă pentru confort întreaga zi

Cupele pentru urechi pivotează în interior pentru a încăpea fără probleme într-o carcasă compactă.

Căștile WH-XB910N în varianta de culoare negru, în carcasă cu capacul deschis
Geantă de transport pentru călătorii fără probleme

Carcasa de transport inclusă este durabilă și include un cablu pentru ascultarea prin fir.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

Imagine cu trei boluri conținând materiale durabile
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul căștilor WH-XB910N nu conține deloc plastic, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

Lăsați-vă absorbit de frecvențele de bas puternice și simțiți-vă exact ca într-un club cu funcția îmbunătățită de anulare a zgomotului și libertatea wireless. Aceste căști Bluetooth® sunt confortabile și vă permit să vă bucurați de muzică întreaga zi, ținând în același timp legătura cu prietenii datorită conexiunii multipunct și calității excepționale a apelurilor.
  • Sunet EXTRA BASS™ și anulare digitală a zgomotului

  • DSEE™ restabilește sunetul de înaltă frecvență și efectul fin de estompare sonoră, pierdute prin compresie

  • Ascultaţi cât e ziua de lungă, cu o autonomie a bateriei de 30 de ore

  • Apelare simplă în regim „mâini libere” și asistent vocal cu cuvânt de activare

  • Libertate wireless cu tehnologie Bluetooth® și conexiunea multipunct

DIFUZOR
40 mm
INTRARE (INTRĂRI)
Mini mufă stereo
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ
7 Hz - 20.000 Hz (JEITA)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20Hz - 20,000Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz) 20Hz - 40,000Hz (LDAC 96 kHz, frecvență de eșantionare de 990 kbps)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (FUNCȚIONARE ACTIVĂ)
7 Hz - 25.000 Hz
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
LUNGIME CABLU
Aprox. 1,2 m
DSEE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor