BANDĂ DE FIXARE PE CAP

Căşti cu anulare digitală a zgomotului WH-CH710N

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

Preț recomandat

709,00 LEI

WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Sunet fără cusur și fără întreruperi 

Căștile wireless cu funcție de anulare a zgomotului WH-CH710N oferă o experiență de audiție solidă, fără distrageri, oriunde v-ați afla. Cu funcția de anulare a zgomotului, oferită grație tehnologiei cu doi senzori de zgomot, și cu modul de sunet ambiental, puteți prelua controlul asupra a ceea ce auziți. În plus, cu o autonomie de 35 de ore de redare în sistem wireless, puteți asculta muzica preferată întreaga zi.

culoare,
Căști care estompează
lumea exterioară 

Fie că urmează un zbor lung sau naveta la serviciu, funcția automată de anulare a zgomotului bazată pe inteligența artificială (AINC) analizează constant sunetele ambientale și selectează automat cel mai eficient filtru de anulare a zgomotului în funcție de împrejurimile dvs.

Controlați ceea ce auziți cu doi senzori de zgomot

Grație celor două microfoanele îndreptate către înainte și înapoi, WH-CH710N capturează mai multe sunete ambientale ca niciodată. Astfel, dacă încercați să estompați traficul din oraș sau discuțiile de la birou, vă veți putea cufunda complet în ceea ce ascultați.

Anulare zgomot
Personalizaţi sunetul

Controlați experiența de audiție cu modul de sunet ambiental. Activați-l și veți putea asculta muzica preferată, auzind și sunetele esențiale de zi cu zi, cum ar fi zgomotul traficului și anunțurile din mijloacele de transport, pentru a fi în siguranță.

Pictogramă încărcare
Ascultă toată ziua cu încărcare rapidă

După o încărcare, bateria Li-ion încorporată vă oferă până la 35 de ore de muzică. În plus, cu încărcarea rapidă, vă bucurați de 60 de minute de redare cu doar 10 minute de încărcare.

Audiţie confortabilă
Nu ratați nicio notă, grație difuzoarelor de 30 mm

Noile difuzoare de 30 mm oferă un sunet clar, chiar și cu aceste căști ușoare și confortabile, fiind ideale pentru reproducerea unei game largi de frecvențe.

căști pe masă
Ajutor în regim „mâini libere” de la asistentul dvs.

Cu o simplă apăsare pe buton vă conectați la asistentul vocal al smartphone-ului pentru a obține indicații, a reda muzică și a comunica cu persoanele de contact.

Apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar

Conversațiile au devenit mai ușoare, cu funcția convenabilă de apelare în regim „mâini libere”. Lăsați telefonul la locul lui și vorbiți. WH-CH710N oferă o calitate mai clară a vocii interlocutorului. 

Pictogramă NFC
NFC™, conectare printr-o atingere, muzică instant

Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat (NFC™) vă permite să începeți să redați muzica în timp real cu o singură atingere. Pentru o conexiune rapidă și ușoară, pur și simplu atingeți dispozitivul cu NFC™ de marcajul N de pe corp.

Bluetooth®
Redare în timp real de calitate, prin Bluetooth®

Nu aveți NFC™? Nicio problemă. Conectați dispozitivul manual activând funcția Bluetooth® din meniul de setări al dispozitivului.

Specificaţii şi funcţii

Căștile cu funcție de anulare a zgomotului WH-CH710N vă ajută să auziți mai mult din muzica dvs. și mai puțin din zgomotul de fundal și încorporează doi senzori de zgomot pentru a anula zgomotul pe baza inteligenței artificiale (AINC).
  • Anularea zgomotului se adaptează împrejurimilor dvs. grație tehnologiei cu doi senzori de zgomot.

  • Auziți mai multe detalii cu difuzoarele de 30 mm

  • Audiție îndelungată cu autonomia bateriei până la 35 de ore și cu încărcarea rapidă

  • Transmisie wireless prin Bluetooth® și conectare printr-o atingere prin NFC™

  • Compatibilitate cu smartphone-urile pentru apeluri în regim „mâini libere” și utilizare cu asistentul vocal

INTRARE (INTRĂRI)
Mini mufă stereo
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ
7 Hz-20.000 Hz (JEITA)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (FUNCȚIONARE ACTIVĂ)
20 Hz-20.000 Hz (ALIMENTARE PORNITĂ) (prin cablu)
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
NFC
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor