h.ear on 2 Wireless NC

Culorile, sunetul și lumea dvs.

Aduceți armonie în viața dvs. prin culorile unice ale căștilor h.ear on 2 Wireless NC. Cu anularea digitală a zgomotului auziți ceea ce doriți, deci puteți personaliza întotdeauna experiența de audiție.

BANDĂ DE FIXARE PE CAP

Căști wireless WH-H900N h.ear on 2 cu anulare digitală a zgomotului

WH-H900N
Imagine cu Căști wireless WH-H900N h.ear on 2 cu anulare digitală a zgomotului

redgoldgreenblueblack

Preț recomandat

1.375,60 LEI

Gama de produse h.ear
Hear Your Colours

Armonizați-vă viața cu culorile gamei h.ear. Sunt disponibile în cinci nuanțe, fiecare pe măsura stilului și universului dvs.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Aruncaţi o privire mai atentă

Vedeți gama h.ear sub fiecare aspect și descoperiți caracteristicile designului.

Comode și portabile

Căștile ergonomice cu greutate redusă se pliază când nu le folosiți. Când le folosiți, pernițele moi pentru urechi sunt comode toată ziua – perfecte pentru stilul dvs. de viață.

Construcție compactă și pliabilă
Muzică la o calitate optimă
Sunet autentic

Cu sunetul de înaltă rezoluție auziți cele mai subtile nuanțe la calitate de studio, mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică reunește componentele, de la semnal la boxă, având senzația că artistul cântă în fața dvs. 

LDAC
Sunet mai bun prin BLUETOOTH®

LDAC™ transmite mai multe date decât conexiunile wireless Bluetooth obișnuite pentru a avea o calitate excepțională a sunetului, apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

DSEE HX
Restaurați detaliile muzicii dvs.

Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fișiere muzicale cu un sunet bogat și natural. 

Alegeți ceea ce purtați

Cu anularea zgomotului, modul de sunet ambiental și atenția rapidă, aveți controlul deplin al experienței de audiție. 

Anularea zgomotului pune un paravan între dvs. și exterior

Vreți să auziți doar muzica dvs.? Activați anularea zgomotului și căștile vor elimina sunetul ambiental.

Cu modul de sunet ambiental rămâneți atent la mediul exterior

Uneori, nu doriți să eliminați totul. Modul de sunet ambiental vă permite să auziți sunetele esențiale, cum ar fi traficul, în timp ce ascultați muzică.

Conversaţi în condiţii optime cu funcţia Quick attention

Doriți o conversație rapidă? Țineți mâna deasupra senzorului tactil și volumul muzicii se reduce, iar cel al mediului se mărește.

Ajustați și controlați cu ușurință

Comenzile tactile și aplicația Sony | Headphones Connect asigură o sincronizare perfectă, fără efort, între dvs. și căști.

Aplicația Sony | Headphones Connect
Reglaţi fin setările de pe telefon

Aplicația Sony | Headphones Connect vă permite să reglați cu precizie setările egalizatorului, să alegeți presetările sunetului ambiental și altele.

Comenzi tactile
Atingeți pentru a omite melodii

Răspundeți la apelurile telefonice, controlați muzica și activați Google Assistant sau Siri – totul cu comenzi simple, tactile.

Apelați la inteligența asistentului vocal

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs.. Bucurați-vă de divertisment, conectați-vă cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

WH-H900N, Google Assistant
Bateria ține toată ziua
Bateria ține toată ziua

Cu o baterie reîncărcabilă care ține până la 28 de ore, vă puteți delecta toată ziua cu redarea wireless. Bateria se reîncarcă rapid - conectați-o doar 10 minute și aveți energie pentru redare timp de 65 de minute.

Specificaţii şi funcţii

Bucuraţi-vă de mai multă muzică, de mai mult confort şi de culori care se asortează perfect cu universul dvs. Căştile h.ear on 2 Wireless NC oferă sunet de înaltă rezoluţie, ca cel din studiourile de înregistrare, plus o redare în flux mai bună prin BLUETOOTH®, mulţumită caracteristicii LDAC™. Anularea digitală a zgomotului elimină sunetele din lumea exterioară, dar le şi acceptă atunci când aveţi nevoie să auziţi ce se petrece în jur.
  • Compatibile cu sunetul de înaltă rezoluție

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii comprimate la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție

  • Anularea digitală a zgomotului şi modul de sunet ambiental vă dau posibilitatea să controlaţi ceea ce auziţi

  • Panou de control tactil pentru utilizare uşoară

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

DIFUZOR
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
S-Master HX
Nu
DSEE HX
Da
INTRARE (INTRĂRI)
Minimufă stereo Micro USB
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (FUNCȚIONARE ACTIVĂ)
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
NFC
Da
LUNGIME CABLU
Aprox. 1,2 m

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu pentru căşti (aprox. 1,2m), Cablu USB: Micro-USB (aprox. 50 cm)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor