h.ear on 2 Wireless NC

Culorile, sunetul și lumea dvs.

Aduceți armonie în viața dvs. prin culorile unice ale căștilor h.ear on 2 Wireless NC. Cu anularea digitală a zgomotului auziți ceea ce doriți, deci puteți personaliza întotdeauna experiența de audiție.

CĂŞTI

Căști wireless WH-H900N h.ear on 2 cu anulare digitală a zgomotului

WH-H900N

Imagine cu Căști wireless WH-H900N h.ear on 2 cu anulare digitală a zgomotului

redgoldgreenblueblack

Preț recomandat

1.375,60 LEI

Gama de produse h.ear

Hear Your Colours

Armonizați-vă viața cu culorile gamei h.ear. Sunt disponibile în cinci nuanțe, fiecare pe măsura stilului și universului dvs.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Alegeţi-vă culoarea

  • Verde Horizon
  • Roşu Twilight
  • Negru-gri 
  • Auriu Pale
  • Albastru Moonlit

Aruncaţi o privire mai atentă

Vedeți gama h.ear sub fiecare aspect și descoperiți caracteristicile designului.

Comode și portabile

Căștile ergonomice cu greutate redusă se pliază când nu le folosiți. Când le folosiți, pernițele moi pentru urechi sunt comode toată ziua – perfecte pentru stilul dvs. de viață.

Muzică la o calitate optimă

Sunet autentic

Cu sunetul de înaltă rezoluție auziți cele mai subtile nuanțe la calitate de studio, mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică reunește componentele, de la semnal la boxă, având senzația că artistul cântă în fața dvs. 

LDAC

Sunet mai bun prin BLUETOOTH®

LDAC™ transmite mai multe date decât conexiunile wireless Bluetooth obișnuite pentru a avea o calitate excepțională a sunetului, apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

DSEE HX

Restaurați detaliile muzicii dvs.

Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fișiere muzicale cu un sunet bogat și natural. 

Alegeți ceea ce purtați

Cu anularea zgomotului, modul de sunet ambiental și atenția rapidă, aveți controlul deplin al experienței de audiție. 

Ajustați și controlați cu ușurință

Comenzile tactile și aplicația Sony | Headphones Connect asigură o sincronizare perfectă, fără efort, între dvs. și căști.

Aplicația Sony | Headphones Connect

Reglaţi fin setările de pe telefon

Aplicația Sony | Headphones Connect vă permite să reglați cu precizie setările egalizatorului, să alegeți presetările sunetului ambiental și altele.

Comenzi tactile

Atingeți pentru a omite melodii

Răspundeți la apelurile telefonice, controlați muzica și activați Google Assistant sau Siri – totul cu comenzi simple, tactile.

Căştile devin mai inteligente cu Asistentul Google

Căștile h.ear on 2 Wireless NC vor fi optimizate pentru funcția Google Assistant printr-o actualizare. Puneți-i întrebări, spuneți-i să facă lucruri, este propriul dvs. asistent Google, mereu gata să vă ajute.

WH-H900N, Google Assistant
Bateria ține toată ziua

Bateria ține toată ziua

Cu o baterie reîncărcabilă care ține până la 28 de ore, vă puteți delecta toată ziua cu redarea wireless. Bateria se reîncarcă rapid - conectați-o doar 10 minute și aveți energie pentru redare timp de 65 de minute.

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă de mai multă muzică, de mai mult confort şi de culori care se asortează perfect cu universul dvs. Căştile h.ear on 2 Wireless NC oferă sunet de înaltă rezoluţie, ca cel din studiourile de înregistrare, plus o redare în flux mai bună prin BLUETOOTH®, mulţumită caracteristicii LDAC™. Anularea digitală a zgomotului elimină sunetele din lumea exterioară, dar le şi acceptă atunci când aveţi nevoie să auziţi ce se petrece în jur.
  • Compatibile cu sunetul de înaltă rezoluție

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii comprimate la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție

  • Anularea digitală a zgomotului şi modul de sunet ambiental vă dau posibilitatea să controlaţi ceea ce auziţi

  • Panou de control tactil pentru utilizare uşoară

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

Difuzor
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
S-Master HX
Nu
DSEE HX
Da
Intrare(intrări)
Minimufă stereo Micro USB
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Răspuns în frecvenţă (funcţionare activă) 
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Funcţionare pasivă
Da
NFC
Da
Lungimea cablului
Aprox. 1,2 m

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu de conectare, Cablu USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor