Salt la conţinut
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC
Imagini cu h.ear on 2 Wireless NC

Caracteristici

Disponibil într-o serie de culori

Căştile h.ear on 2 Wireless NC sunt disponibile într-o gamă largă de culori unice, pentru a se asorta perfect cu stilul dvs. de viaţă.

Cupe confortabile şi construcţie pliabilă pentru transport uşor

Graţie cupelor căptuşite moi puteţi asculta confortabil toată ziua Datorită construcţiei pliabile, puteţi introduce căştile uşor în buzunarul de transport inclus, pentru a le lua cu dvs. oriunde.

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

LDAC™ acceptă mai multe rate de transmisie, în funcție de mediul dvs. wireless. Acesta vă permite să vă bucuraţi de conţinut audio de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională a sunetului, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie, transmiţând la rata de transfer maximă de: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decât sunetul audio convenţional prin Bluetooth®). LDAC™ oferă o experiență de audiție wireless îmbunătățită pentru toată muzica dvs., așa cum și-a dorit-o artistul.

Restabiliţi toate fişierele comprimate 

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) face conversia extinsă a fișierelor audio comprimate și le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție. Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX™ produce fișiere audio cu un sunet amplu și natural. 

Anulare digitală a zgomotului pentru ca nimic să nu vă distragă atenţia

Anularea digitală a zgomotului reduce o mare varietate de zgomote ambiante atunci când ascultaţi muzică. Două microfoane încorporate în căşti, unul în exteriorul şi unul în interiorul carcasei, lucrează împreună cu motorul digital pentru anularea zgomotului pentru a reduce sunetele nedorite.

Cu modul de sunet ambiental rămâneţi atent la mediul exterior

Nu pierdeţi sunetele esenţiale din viaţa de zi cu zi, cum ar fi sunetele din trafic, atunci când ascultaţi muzică în fundal.

Conversaţi în condiţii optime cu funcţia Quick attention

Vorbiţi fără a da jos căştile. Puneţi o mână deasupra carcasei pentru a reduce instantaneu volumul muzicii şi pentru a permite desfăşurarea conversaţiei   

Comenzile tactile vă permit să gestionaţi uşor redarea

Doar atingeţi panoul de control tactil din partea dreaptă pentru a opri sau reda muzica, pentru a omite piese, pentru a schimba volumul sau pentru a activa funcţiile de asistenţă vocală ale smartphone-ului.

Reglaţi fin setările de pe telefon

Cu aplicația Sony | Headphones Connect, puteți regla muzica pe gustul dvs. alegând filtre prestabilite sau personalizând egalizatorul. În plus, selectați un filtru prestabilit de sunet surround pentru a alege sunetul de club, de sală, de stadion sau de aer liber.

Ascultaţi mai mult cu o baterie care durează până la 28 de ore

Perfecte pentru cei care fac naveta sau dacă doriți să ascultați muzică toată ziua, când sunt încărcate complet, puteți avea parte de până la 28 de ore de muzică sau de conversație. Puteţi continua să ascultaţi chiar şi atunci când bateria se descarcă, pur şi simplu conectând cablul pentru căşti inclus.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC™) și BLUETOOTH® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți căștile de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și neîntreruptă, apoi începeți redarea în timp real. Nu aveţi NFC™? Nicio problemă. Realizaţi conexiunea prin Bluetooth din setările dispozitivului şi sunteţi gata de drum.

Specificaţii
Bucuraţi-vă de mai multă muzică, de mai mult confort şi de culori care se asortează perfect cu universul dvs. Căştile h.ear on 2 Wireless NC oferă sunet de înaltă rezoluţie, ca cel din studiourile de înregistrare, plus o redare în flux mai bună prin BLUETOOTH®, mulţumită caracteristicii LDAC™. Anularea digitală a zgomotului elimină sunetele din lumea exterioară, dar le şi acceptă atunci când aveţi nevoie să auziţi ce se petrece în jur.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii comprimate la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

  • Anularea digitală a zgomotului şi modul de sunet ambiental vă dau posibilitatea să controlaţi ceea ce auziţi

  • Panou de control tactil pentru utilizare uşoară

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

Difuzor
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 40,000 Hz
Lungimea cablului
Aprox. 1,2 m

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu pentru căști (aprox. 1,2 m, fire OFC, minimufă stereo placată cu aur), Cablu USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător