HT-A5000

5.1.2ch - Următorul nivel de imersiune

Filme la un alt nivel. HT-A5000 oferă sunet surround autentic pe 5.1.2 canale, cu boxe ce transmit sunetul pe verticală, tweetere cu fascicul, subwoofer dual încorporat și tehnologii avansate. Acțiune se petrece deasupra și în jurul dvs., ca să puteți deveni o parte a scenei.

Sunet surround captivant oferit de o bară de sunet premium

HT-A5000 are 5.1.2 canale: 2 boxe ce distribuie sunetul pe verticală, 2 tweeteruri cu fascicul, 3 boxe frontale pentru surround, un subwoofer dual integrat pentru bas adânc. Cu Vertical Surround Engine și S-Force PRO Front Surround, creează un sunet surround virtual care vine din jurul dvs., ca să vă puteți bucura pe deplin de emoțiile oferite de Dolby Atmos® și DTS:X®.

Grafic arătând cum motorul Vertical Surround Engine emite sunet de deasupra, pentru o experiență audio 3D fără boxe pe tavan.
Încercați experiența de sunet redat de sus 

Grație tehnologiei Virtual Surround de la Sony, bara de sunet poate poziționa sunetul în spațiul vertical, astfel încât puteți experimenta sunetul 3D fără a avea nevoie de difuzoare în tavan. Pe lângă Dolby Atmos și DTS:X, Vertical Surround Engine oferă un sunet mai realist și multidimensional și în alte formate.

Grafic arătând cum S-Force PRO Front Surround oferă sunet surround virtual folosind numai boxele frontale
Sunet surround simplificat 

Utilizând doar difuzoarele frontale, tehnologia unică de procesare digitală a câmpului sonor de la Sony reproduce virtual câmpul sonor surround, cu sunet care vine spre tine din ambele părți. Vă puteți bucura de un sunet surround bogat și cinematic fără a vă aglomera spațiul de locuit.

Vizionați un film cu sunet surround virtual

Doriți să încercați sunetul palpitant al HT-A5000 pe dispozitivele dvs. preferate? Vă recomandăm să vă puneți căștile pentru o experiență captivantă de sunet surround virtual.

Sunet provenit de la boxe avansate și un subwoofer

Boxele puternice lucrează împreună pentru a oferi un sunet clar și amplu în toată încăperea. Două boxe care distribuie sunetul pe verticală, două tweeteruri cu formarea fasciculului, trei boxe frontale pentru surround și un subwoofer pentru bas puternic.

Comparație între forma dreptunghiulară unică a difuzorului X-Balanced și un difuzor convențional
Difuzor X-Balanced

Boxele cu orientare în sus, subwooferul dual încorporat și boxa frontală sunt dotate cu difuzor X-Balanced. Forma dreptunghiulară a acestor difuzoare maximizează suprafața diafragmei pentru bas puternic. Reduce mișcarea difuzorului și menține presiunea acustică, pentru distorsiuni mai mici și o claritate vocală mai mare. 

Convertiți extins muzica dvs. digitală în timp real

Tehnologiile Edge-AI (Artificail Intelligence – inteligență artificială), DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine – motor de îmbunătățire a sunetului digital) îmbunătățesc în timp real fișierele de muzică digitală comprimate. Recunoscând în mod dinamic instrumentația, genurile muzicale și elementele individuale ale fiecărei melodii, cum ar fi vocea sau interludiile, bara de sunet restabilește sunetul din gama frecvențelor ridicate pierdut în urma comprimării pentru o experiență de ascultare mai bogată și mai completă.

Grafic prezentând restaurarea în timp real a fișierelor comprimate prin DSEE Extreme

A = Dinamică audio extinsă (corzi și subtilități fine ca o șoaptă)
B = Frecvențe înalte restaurate (realism al instrumentelor acustice și vocale)

Imagini care demonstrează cu funcționează tehnologia de reducere a distorsiunii intermodulare

Acest grafic este exclusiv ilustrativ.
1. Formă de undă pentru voce 2. Formă de undă pentru bas 3. Formă de undă modulată

Voci mai clare

La un bas mai profund, diafragma se mișcă mai mult. Astfel, poate apărea distorsiunea de modulație de fază, când o diafragmă cu gamă completă trebuie să reproducă frecvențe mai mari. Tehnologia unică de procesare a semnalului Sony compensează acest efect pentru un dialog mai clar și un sunet mai precis. Îmbunătățirile formei de undă modulate sporesc claritatea și contribuie la prevenirea distorsiunilor vocale.

Bas extins

E nevoie de multă putere pentru a reproduce precis frecvențele joase și deseori se pot produce distorsiuni (A). HT-A5000 folosește tehnologia unică de procesare a semnalului Sony pentru a oferi un bas extins dinamic, la orice nivel al volumului (B).

Grafic care arată modul în care un egalizator cu glisare oferă un bas dinamic

Acest grafic este exclusiv ilustrativ.
1. Nivelul 2 Scăzut  3. Înalt  4. Frecvenţă

Redescoperiţi-vă muzica preferată

Cu sunetul de înaltă rezoluție vă puteți bucura de muzica pe care o îndrăgiți la cele mai mari niveluri de autenticitate și precizie. Încercați 360 Reality Audio și descoperiți o nouă modalitate de a vă bucura de muzică, una care vă plasează în centrul experienței, cu sunete și instrumente diferite care vă înconjoară.  

Fără pierderi privind calitatea imaginii

Vedeți scene intense, pline de culoare și profunzime ca în viața reală. Toată calitatea originală este păstrată atunci când conținutul este redat prin bara de sunet HT-A5000, astfel încât veți fi complet cufundat în experiența de vizionare a filmelor. În plus, jocurile sunt mult mai palpitante și mai realiste, deoarece HT-A5000 acceptă cele mai noi formate.

Obțineți un sunet mai complet și mai bogat cu subwooferul și boxele spate wireless

Pentru un bas și mai profund, adăugați un subwoofer wireless opțional. Există două tipuri de subwoofer: subwooferul dual încorporat în HT-A5000 gestionează basul și vocile, iar subwooferul wireless opțional se axează pe sunetele din gamele inferioare. Pentru și mai multe emoții cinematografice cu sunet direct în spatele dvs., adăugați difuzoarele noastre opționale SA-RS3S wireless cu plasare în spate.

Imagine frontală cu subwooferul SA-SW5
Subwoofer SA-SW5

300 W de bas profund și bogat de la un difuzor de 180 mm cu radiator pasiv.

Imagine frontală cu subwooferul SA-SW3
Subwoofer SA-SW3

200 W de sunet de la un subwoofer compact de bas reflex cu un difuzor de 160 mm.

Imagine frontală cu boxele spate SA-RS3S
Boxe spate SA-RS3S

Un total de 100 W de sunet surround mai larg, cu posibilitate de montare pe perete. 


Tehnologii inovatoare pentru un sunet de înaltă calitate
Diagramă arătând cum HT-A5000 măsoară în mod inteligent poziția fiecărei boxe și optimizează sunetul în camera dvs.
Optimizare a câmpului sonor

Nu e obligatoriu să plasați cu precizie boxele. HT-A5000 cu microfoane încorporate măsoară inteligent poziția fiecărei boxe, pe verticală și pe orizontală, și optimizează sunetul pentru camera dvs. HT-A5000 vă permite să vă bucurați de optimizarea câmpului sonor cu sau fără boxe opționale. Activați procesul simplu de calibrare în timpul configurării inițiale sau din meniul principal.

Cel mai bun cu televizoarele Sony

Asociat cu televizoarele BRAVIA™, HT-A5000 vă oferă o experiență audio-vizuală captivantă cu cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului. Este bara de sunet ideală pentru televizoarele BRAVIA.

Ilustrație a unui televizor arătând unde sonore dinspre ecran pentru a indica tehnologia Acoustic Center Sync
Sunet și mai captivant cu BRAVIA Acoustic Center Sync

Când este conectat la un TV BRAVIA cu Acoustic Center Sync prin cablul incus, atât bara de sunet, cât și TV-ul devin boxa centrală în sistemul home cinema. Sunetul reflectă precis conținutul de pe ecran, pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Sunetul se potrivește perfect cu acțiunea

Cu Acoustic Center Sync veți auzi dialogul exact din locul în care se află personajul în scenă. Acțiunea și sunetul sunt aliniate cu precizie pentru o vizionare mult mai captivantă. 

Familia uitându-se la televizor într-un living cu unde sonore dinspre ecran
Interfața de utilizare a barei de sunet pe ecranul televizorului
Control fără efort cu BRAVIA

Cu o interfață de utilizare integrată, setările barei de sunet apar automat în meniul Setări rapide al BRAVIA, pentru un control ușor al modurilor de sunet, al câmpului sonor și al volumului.  

Bară de sunet stând în fața unui televizor BRAVIA
Poziția barei de sunet

Dacă aveți un BRAVIA cu un suport multipozițional, puteți să schimbați poziția suportului televizorului și să montați HT-A5000 discret sub televizor pentru un aspect ordonat.

Design monobloc cu difuzare omnidirecțională

HT-A5000 și difuzoarele opționale au fost proiectate sub un concept comun de bloc omnidirecțional. Marginile sale rotunjite sofisticate reprezintă un singur bloc solid care răspândește larg sunetul. Combinația de texturi materiale bogate subliniază afinitatea cu orice cameră de zi.

Transmiteți muzică prin intermediul serviciilor favorite

Cu suport integrat pentru Spotify Connect™ și alte servicii muzicale prin Bluetooth®, Chromecast sau Apple AirPlay 2, vă puteți bucura cu ușurință de muzica dvs. preferată.

Cuplu acasă transmițând muzică prin intermediul HT-A5000
Sigla Bluetooth®
Conexiune Bluetooth®

Redaţi muzică în flux în mod wireless cu tehnologia Bluetooth® de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop. 

Sigla Wi-Fi®
Redare în flux prin Wi-Fi

Conectați-vă la internet cu Wi-Fi încorporat și redați muzică în flux de pe dispozitivele din rețeaua dvs. de acasă.

Siglă Spotify Connect™
Spotify Connect™

Redați Spotify direct prin boxă folosind aplicația Spotify Connect™ de pe dispozitiv ca telecomandă.

Sigla Chromecast built-in
Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Siglă Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Partajați muzică și multe altele de pe dispozitivele Apple preferate pe bara de sunet. Totul cu o singură atingere.

Diagrama arătând o persoană controlând bara de sunet HT-A5000 și vorbind cu asistenții vocali
Control vocal

Bara de sunet este compatibilă cu dispozitivele cu Google Assistant care oferă funcționalitatea Chromecast built-in™ și cu dispozitive cu Amazon Alexa. Adăugați HT-A5000 la grupul de boxe cu aplicația Google Home și redați muzică, reglați volumul și efectuați alte funcții doar cu vocea.

Sunet care creează atmosferă, fără niciun efort

Apăsați Sound Field pe telecomandă și bucurați-vă de un sunet care creează atmosferă și vă plasează în centrul acțiunii. Alegeți S-Force PRO Front Surround și Vertical Surround Engine pentru filme captivante sau dezactivați Sound Field atunci când ascultați sunet de înaltă rezoluție sau muzică stereo.

Prim-plan cu telecomanda HT-A5000
Gata de utilizat imediat, fără configurare suplimentară

HT-A5000 este aproape gata de utilizare imediat după ce este scos din cutie. Pur și simplu conectați bara de sunet la sursa de alimentare, conectați-o la televizor cu ajutorul conexiunii HDMI eARC și porniți-o. Cu interfețe USB și optică, precum și cu intrări și ieșiri HDMI (eARC) și S-CENTER OUT pentru modelele BRAVIA compatibile, aveți la dispoziție toate conexiunile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență audio surround uluitoare.

Specificaţii şi funcţii

  • S-Force PRO Front Surround și Vertical Surround Engine pentru un sunet multidimensional

  • Transmiteți toată muzica prin conectivitatea wireless

  • Difuzoare orientate în sus, tweetere direcționate, subwoofer încorporat și cinci difuzoare frontale pentru filme captivante

  • Optimizare a câmpului sonor pentru configurare ușoară

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător