BOXE OPȚIONALE

Boxe spate suplimentare SA-RS3S cu putere de ieșire totală de 100 W

SA-RS3S
Vedere din față cu boxele SA-RS3S

Preț recomandat

2.495,00 LEI

Vedere din față cu boxele SA-RS3S
Vedere din față cu boxa SA-RS3S
Vedere în unghi cu boxele SA-RS3S
Vedere din lateral cu boxa SA-RS3S
Vedere din spate cu boxa SA-RS3S
Imagine compusă cu o cameră de zi, cu canapea și sistem de sunet surround într-o scenă de junglă luxuriantă.
Sunet spațial 360 cu bare de sunet compatibile

Având 360 Spatial Sound Mapping, boxele spate wireless funcționează cu cele mai recente bare de sunet compatibile pt a crea mai multe difuzoare fantomă în jurul camerei. Când sunteți înconjurat din toate părțile de mai multe difuzoare fantomă într-un câmp acustic optimizat, auziți fiecare sunet cu o intensitate incredibilă. E ca și cum dvs. și sufrageria ați fi în film.

Amplificați experiența sunetului surround

Barele de sunet HT-A7000 și HT-A5000 oferă deja un sunet captivant, cu o zonă de audiție optimă mai largă, astfel încât toată familia să poată împărtăși experiența. Adăugați boxele spate wireless SA-RS3S și vă veți bucura de divertisment și mai autentic în casa dvs., cu sunet venind din spatele și din jurul dvs.Prim-plan cu boxa SA-RS3S cu tweeter și subwoofer vizibile
Sunet clar, expansiv

Aceste boxe spate bidirecționale au atât un difuzor woofer, cât și un difuzor tweeter, pentru a oferi un sunet bogat, expansiv, cu o claritate excepțională.

Imagine din față cu boxele spate SA-RS3S, poziționate alăturat
Putere de ieșire totală: 100 W

Grație puterii de 2 x 50 W, sunt partenerul perfect pentru bara dvs. de sunet, dând viață filmelor și melodiilor dvs. preferate.

Prim-plan din lateral, pe diagonală, cu două boxe SA-RS3S
Design monobloc cu difuzare omnidirecțională

Partenerul ideal pentru bara dvs. de sunet, indiferent dacă sunt montate pe perete sau oriunde doriți, cu margini rotunjite sofisticate, construcție monobloc și capacitate de difuzare într-un câmp larg. 

Pictogramă Wi-Fi
Uşor de configurat

Pur și simplu porniți boxele spate SA-RS3S și acestea se vor conecta automat în sistem wireless cu bara de sunet. Este rapid și ușor, fără cabluri încurcate.

Specificaţii şi funcţii

Combinați aceste boxe spate wireless opționale cu bara de sunet pentru a crea o experiență de sunet surround ca în cinematograf.
  • Boxe spate wireless opționale pentru bara dvs. de sunet

  • Puterea de ieșire totală de 100 W dă viață melodiilor și filmelor

  • Boxe bidirecționale care oferă un sunet clar, expansiv

  • Posibilitate de montare pe perete

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor