Prim-plan din față cu SA-SW3
Prim-plan din față cu boxa SA-SW3
Imagine în unghi cu boxa SA-SW3
Prim-plan din lateral cu boxa SA-SW3
Vedere din spate cu boxa SA-SW3
Simțiți profunzimea basului

Oferind sistemului Home Theater și barei de sunet un bas mai puternic, subwooferul wireless compact SA-SW3 vă cufundă și mai adânc în filme și muzică. Bucurați-vă de un bas mai puternic și mai clar, pentru o experiență de sunet surround ca în cinema.


Bas amplu și profund

Cu un sunet de bas profund de 200 W de la un difuzor puternic de 160 mm, acest subwoofer Bass Reflex crește impactul a tot ceea ce urmăriți și ascultați. Simțiți zgomotul profund al tunetului și bătăile apăsate ale basului, fără distorsiuni. De asemenea, veți auzi voci mai clare și vă veți bucura de o fidelitate excepțională, pentru coloane sonore cu adevărat autentice.

Design monobloc cu difuzare omnidirecțională

Sistemul nostru Home Theater, bara de sunet și boxele opționale au fost proiectate în baza unui concept comun de bloc omnidirecțional. Designul subwooferului SA-SW3 se asortează perfect cu aceste sisteme. Marginile sale rotunjite sofisticate reprezintă un singur bloc solid care răspândește larg sunetul. Combinația de texturi materiale bogate subliniază afinitatea cu orice sufragerie.

Tehnologii pentru o calitate premium a sunetului
Ilustrație decupată cu structura circuitului magnetic Σ
Circuit magnetic în Σ, pentru un bas profund și puternic

Tehnologia unică Sony, circuitul magnetic în forma literei Σ (Sigma), oferă bas profund și puternic, maximizând forța magnetică care acționează bobina vocală. Circuitele în formă convențională pierd o mare parte din această forță magnetică.

Ilustrație cu marginea cu crestătură separată în prim-plan
Margine crestată separată

O altă tehnologie unică Sony, marginea crestată separată asigură simetria amplitudinii verticale, pentru un sunet mai clar Aceasta datorită crestăturilor concentrice de pe margine, care controlează întinderea din interiorul și exteriorul marginii diafragmei.

Pictogramă Wi-Fi
Uşor de configurat

Porniți subwooferul SA-SW3, iar acesta se va conecta automat, wireless, la sistemul dvs. Home Theater sau cu bara dvs. de sunet. Este rapid și ușor, fără cabluri încurcate.

Specificaţii şi funcţii

Sporiți impactul sunetului de la sistemul home theatre și bara de sunet. Acest subwoofer fără fir vă oferă o experiență de sunet surround mai cinematografică cu 200 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 160 mm.
  • 200 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 160 mm

  • Unitate de difuzoare Bass Reflex pentru un bas mai profund

  • Tehnologie Σ Magnetic Circuit pentru bas profund și clar și mai puține distorsiuni

  • Conectivitate wireless pentru configurare ușoară

  • Designul premium se potrivește cu sistemul nostru home theatre și cu bara de sunet

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor