Televizor pentru jocuri

Televizoarele BRAVIA XR oferă culori și detalii realiste, timp de răspuns redus și sunet imersiv, pentru o experiență PlayStation® extraordinară.

Câștigați mereu cu rezoluția 4K la 120 cps

Cu 4K/120 cps conform specificației HDMI 2.1, televizoarele noastre asigură mișcări cursive și clare pentru joc cu grad ridicat de răspuns.

Imagine comparativă care arată diferența numărului de cadre între 4K 60 cps (sus) și 4K 120 cps (jos)
Joc cursiv la rezoluție 4K la 120 cps și 120 Hz

Cu HDMI 2.1 puteți obține o rată de cadre de 120 cps pentru jocurile compatibile, astfel încât veți avea avantaj în jocurile de tragere, jocurile de sport și cele de înaltă performanță. Cu modul dedicat jocurilor, vă bucurați de jocuri fluide, cu o latență mai mică de 8,5 ms, la 4K/120 cps.

Jocuri cu reacție rapidă, control fără efort

Începeți activitatea mai rapid. Conectați pur și simplu un cablu HDMI și BRAVIA XR recunoaște consola atunci când este conectată și comută automat la modul de joc. Vă veți bucura de joc cursiv și cu grad ridicat de răspuns. 

Culori vii, contrast intens; așa trebuie să fie jocurile

Vedeți cum prind viață jocurile cu culori realiste și contrast profund, plin de detalii. Iar cu un unghi larg de vizionare, vă bucurați de aceleași scene și atunci când stați în lateral. 

Sunet surround perfect sincronizat cu acțiunea

Grație tehnologiei noastre de emitere a sunetului din ecran, ecranul devine boxa. Acest lucru înseamnă că ceea ce auziți provine exact din locul potrivit de pe ecran.

Siglă Acoustic Surface Audio+
Sigla Acoustic Multi-Audio
Găsiți televizorul BRAVIA XR potrivit pentru stilul de joc