Jocuri pe televizoarele Sony BRAVIA®.

Televizoarele OLED 4K HDR Sony BRAVIA® sunt partenerii perfecți pentru consolele PlayStation®4 și PlayStation®4 Pro. Lăsați-vă simțurile acaparate de o experiență de joc plină de amuzament, distracție, cu detalii uimitoare, contrast izbitor, culori intense și vii și sunet captivant.

Realizat pentru PlayStation®

af9

AF9

AF9 combină nivelurile de negru, culoarea și contrastul extraordinare ale unui afișaj OLED cu cel mai puternic procesor de imagine, X1 Ultimate, și cu panoul unic cu tehnologie Pixel Contrast Booster de la Sony pentru a oferi o imagine cu un realism de neegalat. O imagine atât de bună merită un sunet pe măsură, iar tehnologia Acoustic Surface Audio+ oferă o experiență captivantă și multidimensională pentru toate filmele, emisiunile TV și jocurile dvs. preferate.

af8

AF8

Cu nivelurile de negru, culoarea și contrastul extraordinare ale afișajului OLED și cu procesorul nostru 4K HDR X1 Extreme, modelul AF8 oferă un realism remarcabil, indiferent de conținutul pe care îl vizionați. Tehnologia Acoustic Surface Audio transformă întregul ecran într-un difuzor pentru ca imaginea și sunetul să fie în perfectă armonie.

Afișaj OLED BRAVIA® și consolă PlayStation®4 Pro.

Combinați afișajul OLED BRAVIA® suprem cu consola PlayStation® supremă pentru a duce experiența de joc la un cu totul alt nivel.

Calitatea imaginii

Cu X1 Ultimate și Pixel Contrast Booster veți vedea detaliile ascunse în umbre, vă veți bucura de texturi realiste cu contrast dinamic și accente pline de strălucire. Fiecare detaliu al jocurilor devine mai realist. Calitatea unui televizor Sony arată imaginile așa cum intenționează dezvoltatorii. Descoperiți grafica PlayStation® așa cum doar un televizor Sony o poate prezenta!

Răspuns rapid pentru acțiune în viteză.

Grație vitezei de răspuns mari, obișnuită pentru afișajele OLED, și unui mod de joc dedicat, care reduce latența la intrare, puteți controla toate acțiunile în timp real.

Experiență de joc captivantă

  • Sunet captivant
  • Construcție fluidă
  • Integrare simplă

What HiFi?

Uimitorul Sony AF9 oferă unul dintre cele mai bune sunete dintre televizoarele testate.

HDTV

SONY AF9 este un televizor uimitor în atât de multe feluri

Bucurați-vă de jocuri în HDR

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt un partener excelent pentru consolele PlayStation®4 şi PlayStation®4 Pro. Lăsaţi-vă captivat de o experienţă de joc cursivă, plină de distracţie şi culori vii, intense.

playstation

Alte televizoare recomandate pentru optimizarea jocurilor

În plus față de modelele OLED BRAVIA®, există mai multe opțiuni pentru a duce experiența de joc a familiei dvs. la nivelul următor. Bucurați-vă de cea mai bună experiență de joc cu modelul XF90, un televizor Full Array LED care produce un contrast și detalii superbe pentru o experiență de joc captivantă. Alegeți dintr-o gamă largă de dimensiuni ale ecranului și bucurați-vă de culori realiste și detalii îmbunătățite cu modelul XF85/XF87, pentru a detecta rapid lunetiștii din depărtare. Și dacă aveți mai mulți jucători în familie, vă puteți bucura de acțiune la rezoluția 4K Ultra HD, dar în dimensiuni mai mici ale ecranului, cu modelul XF80, ideal pentru micii dvs. jucători.