Sony BRAVIA®
Experiența supremă a jocurilor.

Ce se întâmplă când puneți alături cel mai bun televizor Android BRAVIA® OLED de la Sony cu super-consola dvs. PlayStation®4 Pro? Cele două produse formează un duo fantastic, care duce jocul pe noi culmi. Lăsați-vă simțurile să exploreze lumea plină de distracție a jocurilor cu viteze de răspuns mari, detalii uimitoare, contrast izbitor, culori intense și sunet captivant.

Creat pentru PlayStation

Experiența supremă, așa cum vor dezvoltatorii TV-urilor OLED Sony BRAVIA. Experiența PlayStation este dusă la extrem prin culori și detalii fidele realității, timp de răspuns redus și sunet captivant.

AG9

AG9

Trăiți jocul așa cum și-a propus creatorul, cu TV-urile MASTER Series AG9. Picture Processor X1TM Ultimate, cel mai puternic procesor al nostru, dezvăluie detalii ascunse în fiecare scenă, sporind luminozitatea și lucrând cu funcția Pixel Contrast BoosterTM pentru un contrast uimitor.

AG8

AG8 

Descoperiți cât de realiste pot fi jocurile OLED 4K. procesorul nostru X1TM Extreme controlează peste 8 milioane de pixeli auto-iluminați, îmbogățind culoarea și păstrând profunzimea nuanțelor de negru. Cu Acoustic Surface Audio, sunetul vibrează direct prin ecran, insuflând viața în fiecare personaj.

Calitate de neegalat a imaginii

Pe AG9, procesorul Picture Processor X1TM Ultimate lucrează cu funcția Pixel Contrast BoosterTM pentru ca dvs. să puteți descoperi detalii care pândesc în umbră, să vă bucurați de texturi extrem de realiste și să vedeți un contrast dinamic cu lumini sclipitoare. Jocurile vor fi incredibil de realiste. În cadrul seriei unice MASTER, Sony oferă nivelul de calitate a imaginii dorit de dezvoltatori.

Acțiune alertă, în timp real

Cu viteze de răspuns foarte mari, tipice ecranelor OLED, și modului de joc dedicat , controlați acțiunea în timp real.

Experiență de joc captivantă

  • Sunet captivant
  • Construcție fluidă
  • Integrare simplă

Seria A9G/AG9

Câștigător a două premii la CES 2019

AVSForum - Reperele CES 2019
Evaluat - Alegerea editorilor CES

Bucurați-vă de jocuri în HDR

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt un partener excelent pentru consolele PlayStation®4 şi PlayStation®4 Pro. Lăsaţi-vă captivat de o experienţă de joc cursivă, plină de distracţie şi culori vii, intense.

playstation

Mai multe televizoare pentru optimizarea jocurilor

În plus față de modelele OLED BRAVIA®, există mai multe opțiuni pentru a duce experiența de joc a familiei dvs. la nivelul următor. Bucurați-vă de cea mai bună experiență de joc cu modelul XG95, un televizor Full Array LED care produce un contrast și detalii superbe pentru o experiență de joc captivantă. Alegeți dintr-o gamă largă de dimensiuni ale ecranului și bucurați-vă de culori realiste și detalii îmbunătățite cu modelul XG90, pentru a detecta rapid lunetiștii din depărtare. Și dacă aveți mai mulți jucători în familie, vă puteți bucura de acțiune la rezoluția 4K Ultra HD, dar în dimensiuni mai mici ale ecranului, cu modelul XG85, ideal pentru micii dvs. jucători.