HT-A7000

Realism absolut cu sunet pe 7.1.2 canale

Descoperiți un nivel nou de imersiune. HT-A7000 vă înconjoară în sunet surround autentic pe 7.1.2 canale, cu boxe multiple, un subwoofer încorporat și tehnologii audio avansate. Simțiți acțiunea care se petrece deasupra și în jurul dvs. Este ca și când ați fi acolo, pe scenă.

HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet cu 7.1.2 canale Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

HT-A7000
Imagine cu Bară de sunet cu 7.1.2 canale Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

Preț recomandat

6.495,00 LEI

Înscrieți-vă acum pentru a primi cele mai noi actualizări și oferte limitate. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a nu rata ocazia.

Sunet surround suprem de la bara noastră de sunet emblematică

HT-A7000 are 7.1.2 canale, două difuzoare orientate în sus pentru sunet de deasupra capului, două tweetere direcționate și cinci difuzoare frontale pentru un surround mai larg și un subwoofer dual integrat pentru un bas profund. Cu Vertical Surround Engine și S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 creează un sunet surround virtual care vine din jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de emoțiile oferite de Dolby Atmos® și DTS:X®.

Grafic arătând cum motorul Vertical Surround Engine emite sunet de deasupra, pentru o experiență audio 3D fără boxe pe tavan.
Încercați experiența de sunet redat de sus 

Grație tehnologiei Virtual Surround de la Sony, bara de sunet poate poziționa sunetul în spațiul vertical, astfel încât puteți experimenta sunetul 3D fără a avea nevoie de difuzoare în tavan. Pe lângă Dolby Atmos și DTS:X, Vertical Surround Engine oferă un sunet mai realist și multidimensional și în alte formate.

Grafic arătând cum S-Force PRO Front Surround oferă sunet surround virtual folosind numai boxele frontale
Sunet surround simplificat 

Utilizând doar difuzoarele frontale, tehnologia unică de procesare digitală a câmpului sonor de la Sony reproduce virtual câmpul sonor surround, cu sunet care vine spre tine din ambele părți. Vă puteți bucura de un sunet surround bogat și cinematic fără a vă aglomera spațiul de locuit.

Vizionați filmul nostru despre sunetul surround virtual

Doriți să încercați sunetul palpitant al HT-A7000 pe dispozitivele dvs. preferate? Vă recomandăm să vă puneți căștile pentru o experiență captivantă de sunet surround virtual.

Tehnologie sofisticată integrată în difuzoare

Așezați-vă și bucurați-vă de o acustică care umple încăperea cu două difuzoare orientate în sus pentru sunet de deasupra capului, două tweetere direcționate și cinci difuzoare frontale pentru un sunet surround mai larg, plus un subwoofer pentru bas profund. 

Comparație între forma dreptunghiulară unică a difuzorului X-Balanced și un difuzor convențional
Difuzor X-Balanced

Difuzoarele cu orientare în sus, subwooferul încorporat și difuzorul frontal sunt dotate cu X-Balanced Speaker Unit. Forma dreptunghiulară unică a acestor difuzoare maximizează suprafața diafragmei pentru un bas puternic. De asemenea, reduce cursa difuzorului și menține presiunea acustică pentru o distorsiuni mai mici și o claritate vocală mai mare. 

Cufundați-vă în calitatea supremă a muzicii

Bucurați-vă de muzică așa cum au intenționat artiștii, cu sunet de înaltă rezoluție pentru o precizie de cristal. Sau descoperiți un nou mod de a asculta cu 360 Reality Audio pentru o experiență cu adevărat captivantă ca la un concert live sau la o sesiune de studio. Cu HT-A7000, muzica dvs. preferată prinde viață ca niciodată.  

Grafic prezentând restaurarea în timp real a fișierelor comprimate prin DSEE Extreme

A = Dinamică audio extinsă (corzi și subtilități fine ca o șoaptă)
B = Frecvențe înalte restaurate (realism al instrumentelor acustice și vocale)

Restabilire în timp real a calității fișierelor comprimate

Tehnologiile Edge-AI (Artificail Intelligence – inteligență artificială), DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine – motor de îmbunătățire a sunetului digital) îmbunătățesc în timp real fișierele de muzică digitală comprimate. Recunoscând în mod dinamic instrumentația, genurile muzicale și elementele individuale ale fiecărei melodii, cum ar fi vocea sau interludiile, bara de sunet restabilește sunetul din gama frecvențelor ridicate pierdut în urma comprimării pentru o experiență de ascultare mai bogată și mai completă.

Filmele și jocurile par foarte reale

Vedeți scene intense, pline de culoare și profunzime ca în viața reală. Toată calitatea originală este păstrată atunci când conținutul este redat prin bara de sunet HT-A7000, astfel încât veți fi complet cufundat în experiența de vizionare a filmelor. În plus, jocurile sunt mult mai palpitante și mai realiste, deoarece HT-A7000 acceptă cele mai noi formate.

Consolă PlayStation®5 și controler alături de un televizor BRAVIA XR™ care prezintă o scenă din Horizon Forbidden West
Bucurați-vă de o experiență imersivă pentru jocuri și filme

Bucurați-vă de jocuri și filme imersive cu setări de imagine optimizate prin Mapare automată a tonurilor HDR și Mod imagine cu detectare automată a genului când conectați BRAVIA XR™ și PlayStation®5 prin acest produs cu actualizare.

Sporiți profunzimea sunetului cu un subwoofer opțional și difuzoarele cu plasare în spate

Pentru un bas și mai profund, adăugați un subwoofer wireless opțional. Există două tipuri de subwoofer: subwooferul încorporat în HT-A7000 gestionează basul și vocile, iar subwooferul wireless opțional se axează pe sunetele din gamele inferioare. Pentru senzații mai apropiate de cele din cinema, cu sunet direct în spatele dvs., adăugați boxele noastre opționale wireless SA-RS3S.


Imagine frontală cu subwooferul SA-SW5
Subwoofer SA-SW5

300 W de bas profund și bogat de la un difuzor de 180 mm cu radiator pasiv.

Imagine frontală cu subwooferul SA-SW3
Subwoofer SA-SW3

200 W de sunet de la un subwoofer compact de bas reflex cu un difuzor de 160 mm.

Imagine frontală cu boxele spate SA-RS3S
Boxe spate SA-RS3S

Un total de 100 W de sunet surround mai larg, cu posibilitate de montare pe perete. 

Diagramă arătând cum HT-A7000 măsoară în mod inteligent poziția fiecărei boxe și optimizează sunetul în camera dvs.
Optimizare a câmpului sonor

Nu este necesară plasarea cu precizie a difuzoarelor. HT-A7000 cu microfoane încorporate face totul pentru dvs., măsurând în mod inteligent poziția fiecărui difuzor, pe verticală și pe orizontală, și optimizând sunetul pentru camera dvs. HT-A7000 vă permite să vă bucurați de optimizarea câmpului sonor cu sau fără difuzoare opționale. Se activează din setările inițiale sau din meniul principal.

Cel mai bun cu televizoarele Sony

Asociat cu televizoarele BRAVIA™, HT-A7000 vă oferă o experiență audio-vizuală captivantă cu cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului. Este bara de sunet ideală pentru televizoarele BRAVIA. 

Diagramă arătând emiterea centrală a sunetului prin televizor și bara de sunet, cu BRAVIA Acoustic Center Sync
Sunet și mai captivant cu Acoustic Center Sync

Atunci când este conectat la un televizor BRAVIA cu Acoustic Center Sync folosindu-se cablul furnizat, atât bara de sunet, cât și televizorul devin difuzorul central în sistemul dvs. home cinema. Acest lucru permite ca sunetul să se potrivească cu precizie cu ceea ce este pe ecran pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Sunetul se potrivește perfect cu acțiunea

Cu Acoustic Center Sync veți auzi dialogul exact din locul în care se află personajul în scenă. Acțiunea și sunetul sunt aliniate cu precizie pentru o vizionare mult mai captivantă. 

Familie pe o canapea uitându-se la televizor cu bara de sunet HT-A7000 pe un dulap de marmură
Captură de ecran prezentând un film cu setările barei de sunet în meniul de setări rapide BRAVIA
Control fără efort cu televizoare BRAVIA

Cu o interfață de utilizare integrată, setările barei de sunet apar automat în meniul Setări rapide al televizoarelor BRAVIA, pentru un control ușor al modurilor de sunet, al câmpului sonor și al volumului.

Bara de sunet HT-A7000 pe un dulap de marmură sub un televizor BRAVIA cu stativ multi-poziție
Poziția barei de sunet

Dacă aveți un televizor BRAVIA cu stativ multi-poziție, puteți schimba poziția stativului TV și puteți potrivi discret HT-A7000 sub televizor, pentru un aspect elegant. 

Design monobloc cu difuzare omnidirecțională

HT-A7000 și difuzoarele opționale au fost proiectate sub un concept comun de bloc omnidirecțional. Designul modelului HT-A7000 se potrivește perfect cu difuzoarele opționale. Marginile sale rotunjite sofisticate reprezintă un singur bloc solid care răspândește larg sunetul. Combinația de texturi materiale bogate subliniază afinitatea cu orice sufragerie.

Bucurați-vă de muzică cu întreaga familie 

Accesați cu ușurință servicii muzicale populare precum Spotify și transmiteți în flux toate albumele și listele de redare preferate utilizând Chromecast sau Apple AirPlay 2. Chemați-vă familia și porniți petrecerea. 

Familie bucurându-se de muzică în sufragerie cu un televizor și bara de sunet HT-A7000 pe un dulap de marmură
Sigla Bluetooth®
Conexiune Bluetooth®

Redaţi muzică în flux în mod wireless cu tehnologia Bluetooth® de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop. 

Sigla Wi-Fi®
Redare în flux prin Wi-Fi

Conectați-vă la internet cu Wi-Fi încorporat și redați muzică în flux de pe dispozitivele din rețeaua dvs. de acasă.

Siglă Spotify Connect™
Spotify Connect™

Redați Spotify direct prin boxă folosind aplicația Spotify Connect™ de pe dispozitiv ca telecomandă.

Sigla Chromecast built-in
Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Siglă Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Partajați muzică și multe altele de pe dispozitivele Apple preferate pe bara de sunet. Totul cu o singură atingere.

Tot ce vă place, cu adevărat captivant

Un algoritm inteligent adaugă sunet de deasupra capului la pistele de sunet surround convenționale și chiar la cele audio stereo, transformând tot ceea ce ascultați în experiențe sonore captivante. Trebuie doar să apăsați butonul Immersive AE de pe telecomandă pentru a-l activa.

Familie pe canapea în sufragerie uitându-se la TV cu bara de sunet HT-A7000 pe un dulap și funcția Immersive AE dezactivată
Funcție Immersive AE dezactivată
Familie pe canapea în sufragerie uitându-se la TV cu bara de sunet HT-A7000 pe un dulap și funcția Immersive AE activată
Funcție Immersive AE activată
Diagrama arătând o persoană controlând bara de sunet HT-A7000 și vorbind cu asistentul Google Home
Control vocal

Bara de sunet e compatibilă cu dispozitive cu Google Assistant și Chromecast built-in și cu dispozitive cu Amazon Alexa. Adăugați bara de sunet HT-A7000 la grupul de boxe cu aplicația Google Home și începeți redarea muzicii, modificați volumul și efectuați alte funcții folosind doar vocea.

Instalare în câteva secunde 

HT-A7000 este aproape gata de utilizare imediat după ce este scos din cutie. Pur și simplu conectați bara de sunet la sursa de alimentare, conectați-o la televizor cu ajutorul conexiunii HDMI eARC și porniți-o. Cu intrări audio USB, optice și analogice, precum și cu intrări și ieșiri HDMI (eARC) și S-CENTER OUT pentru modelele BRAVIA compatibile, aveți la dispoziție toate conexiunile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență audio surround uluitoare.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți un nou nivel de cufundare în sunet. HT-A7000 vă învăluie într-un sunet surround autentic pe 7.1.2 canale, cu difuzoare multiple, S-Force PRO Front Surround și Vertical Surround Engine. Simțiți acțiunea care se petrece deasupra și în jurul dvs.
  • S-Force PRO Front Surround și Vertical Surround Engine pentru un sunet multidimensional

  • Immersive Audio Enhancement adaugă sunet de deasupra capului la pistele de sunet surround convenționale și chiar la cele audio stereo.

  • Difuzoare orientate în sus, tweetere direcționate, subwoofer încorporat și cinci difuzoare frontale pentru filme captivante

  • Optimizare a câmpului sonor pentru configurare ușoară

  • Conectivitate wireless pentru redare în flux a muzicii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor