Prim-plan din față cu SA-SW5
Prim-plan din față cu difuzorul SA-SW5
Imagine în unghi cu difuzorul SA-SW5
Prim-plan din lateral cu difuzorul SA-SW5
Vedere din spate cu difuzorul SA-SW5
Divertisment de vis, cu basul uimitor

Oferind sistemului Home Theatre și barei de sunet un sunet de bas mai profund, subwooferul wireless SA-SW5 vă cufundă și mai mult în filme și muzică. Simțiți cât de real devine divertismentul cu un sunet de bas clar, puternic și sunete de frecvență joasă subtile.


Bas profund și exploziv

Cu un sunet de bas profund de 300 W de la un difuzor puternic de 180 mm, acest subwoofer crește impactul a tot ceea ce vizionați și ascultați. Bucurați-vă de explozii puternice și de cele mai profunde ritmuri pe care le-ați auzit vreodată, fără distorsiuni. De asemenea, veți auzi voci mai clare și vă veți bucura de o fidelitate excepțională pentru coloane sonore cu adevărat autentice.

Design monobloc cu difuzare omnidirecțională

Sistemul nostru home theatre, bara de sunet și boxele opționale au fost proiectate în baza unui concept comun de bloc omnidirecțional. Designul subwooferului SA-SW5 se potrivește perfect cu aceste sisteme. Marginile sale rotunjite sofisticate reprezintă un singur bloc solid care răspândește larg sunetul. Combinația de texturi materiale bogate subliniază afinitatea cu orice cameră de zi.

Vedeți tehnologia din interior

Cu tehnologiile audio de ultimă generație, inclusiv Σ Magnetic Circuit și Separated Notch Edge, SA-SW5 vă alimentează divertismentul cu un bas profund, bogat și un sunet clar de frecvențe joase.

Tehnologii pentru o calitate premium a sunetului
Ilustrație decupată cu structura circuitului magnetic Σ
Circuit magnetic în Σ, pentru un bas profund și puternic

Tehnologia unică Sony, circuitul magnetic în forma literei Σ (Sigma), oferă bas profund și puternic, maximizând forța magnetică care acționează bobina vocală. Circuitele în formă convențională pierd o mare parte din această forță magnetică.

Ilustrație cu marginea cu crestătură separată în prim-plan
Margine crestată separată

O altă tehnologie unică Sony, marginea crestată separată asigură simetria amplitudinii verticale, pentru un sunet mai clar Aceasta datorită crestăturilor concentrice de pe margine, care controlează întinderea din interiorul și exteriorul marginii diafragmei.

Pictogramă Wi-Fi
Uşor de configurat

Doar porniți subwooferul SA-SW5, iar acesta se va conecta automat, wireless, la sistemul dvs. home theatre sau cu bara dvs. de sunet. Este rapid și ușor, fără cabluri încurcate.

Specificaţii şi funcţii

Sporiți intensitatea sunetului de la sistemul home theatre și bara de sunet. Acest subwoofer wireless scoate la iveală toată profunzimea ascunsă în filmele și muzica dvs. cu 300 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 180 mm.
  • 300 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 180 mm

  • Radiator pasiv pentru un bas mai puternic fără zgomot de vânt

  • Tehnologie Σ Magnetic Circuit pentru bas profund și clar și mai puține distorsiuni

  • Conectivitate wireless pentru configurare ușoară

  • Designul premium se potrivește cu sistemul nostru home theatre și cu bara de sunet

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor