albert dros mare învolburată și gheață în islanda

Creând o lume plină de emoții

Pentru următoarea generație

Valoarea noastră de bază este de a atinge inimile oamenilor și de a construi o lume mai bună. De aceea, Sony sprijină cu mândrie creatorii care spun povești prin puterea imaginilor și ne ajută să ne conectăm cu natura și să ne protejăm planeta.

 

Povești pe tema sustenabilității

Vedeți toate poveștile pe tema sustenabilității

 

 

declarație sony privind sustenabilitatea

 

 

Sub suprafață, o altă lume: universul meu, unde totul arată ca un basm și îți taie respirația” - Alexis Rosenfeld
Noi și majoritatea fotografilor de faună sălbatică și de natură încercăm să facem lumea să simtă cu adevărat că această planetă este casa noastră. Dacă ești acasă și verși cafea pe podea, o cureți. În cazul în care casa ți-ar fi în flăcări, ai încerca să stingi focul. Planeta asta e casa noastră și e cam murdară și în flăcări” – Fredrik Granath

 

 

siglă road to zero
Road to Zero de la Sony
Road to Zero este planul Sony global de mediu, cu obiectivul de a obține o amprentă ecologică zero până în 2040 pe tot parcursul ciclului de viață al produselor noastre și al activităților noastre comerciale. Road to Zero stabilește o serie de obiective specifice, pe baza a patru perspective de mediu și a șase etape din ciclul de viață al produselor.
granule sorplas pe o suprafață albă
Vârf de lance în dezvoltarea materialelor plastice reciclate
La Sony am redus utilizarea resurselor neregenerabile prin dezvoltarea unui plastic reciclat, SORPLAS™, care oferă atât sustenabilitate, cât și performanță ridicată, făcându-l ideal pentru noile noastre produse.
Material mixt original de la Sony
Material mixt original de la Sony
Ajutăm Pământul să rămână frumos pentru viitor.

Grupul Sony este implicat într-o varietate de activități de conservare a mediului, una dintre ele fiind utilizarea ambalajelor din hârtie pentru produse.
Cu ochii mei
Cu ochii mei
Kando – care, în limba japoneză, înseamnă a fi mișcat emoțional – este o filosofie de bază a Sony și dorim ca toată lumea să o poată experimenta. Vedeți cum o invenție care combină tehnologiile Alpha și QD Laser permite persoanelor cu deficiențe de vedere să vadă efectiv prin cameră.

 

 

Înregistrați-vă pentru a primi propriul buletin informativ α Universe

Felicitări! V-ați abonat cu succes la buletinul informativ α Universe

Introduceți o adresă de e-mail valabilă

Ne pare rău! A apărut o eroare

Felicitări! V-ați abonat cu succes