Cele mai recente concursuri

Albert Dros

Concursul de peisaje α Universe

Sony Europe B.V. și α Universe au plăcerea de a anunța lansarea concursului nostru de fotografie de peisaj pe Instagram pentru utilizatorii de camere Sony α în următoarele țări: Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda, Elveția, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Bulgaria, Irlanda, Republica Cehă, Slovacia și Turcia.

Imaginea câștigătoare va fi aleasă de un juriu format din experți în fotografie, iar câștigătorul va primi un obiectiv Sony G Master!

Pentru a participa la acest concurs partajați-vă fotografiile pe Instagram. Înscrierile cu fotografiile postate pe Instagram sunt valabile între 1 noiembrie 2019 și 15 decembrie 2019.

CONCURSURI

 Premiile Sony World Photography 2020

Premiile Sony World Photography reprezintă unul dintre cele mai apreciate concursuri de fotografii din lume.

Participarea este gratuită și deschisă la toate nivelurile, de la începătorii de 12-19 ani, amatorii pasionați și studenți până la profesioniștii de renume. Există un concurs și o categorie pentru fiecare; printre categorii se numără Arhitectură, Documentar, Peisaj, Portretistică, Sport, Fotografie urbană, Animale sălbatice, Călătorii, Cultură etc.