Cele mai recente concursuri

 

 

 

doamnă în rochie roșie stând pe un perete alb
Concursul de fotografie „Vara”

Vara oferă o multitudine de oportunități de fotografiere uimitoare. Indiferent dacă vă aventurați în zori să surprindeți un peisaj cețos care creează emoții puternice, faceți portrete în lumină difuză sau încercați să surprindeți fauna sălbatică dinamică - ne-ar plăcea să vedem interpretarea dvs. a sezonului estival!

Partajați imaginile dvs. de vară prin intermediul contului nostru de Instagram Alpha Universe și veți avea șansa de a câștiga câteva premii extraordinare, inclusiv cele mai noi echipamente de la Sony. Vor putea participa la concurs fotografiile postate pe Instagram între 23 iulie și 5 septembrie 2021, iar un grup de experți fotografici va alege trei imagini câștigătoare.

Sigla SWPA 2022
Premiile Sony World Photography 2022

Sony, împreună cu Organizația Mondială de Fotografie, sunt încântate să dea startul celei de-a 15-a ediții a Premiilor Sony World Photography. Credem că mediul fotografic trebuie să fie cât mai democratic posibil, astfel că fotografii din întreaga lume se pot înscrie gratuit.

Începând cu anul 2007, Premiile au recompensat unii dintre cei mai incitanți și talentați fotografi și au prezentat o gamă largă de genuri, stiluri și perspective. Cele patru concursuri se adresează tuturor tipurilor de fotografi, astfel că aveți posibilitatea de a alege concursul potrivit pentru dvs.

Puteți câștiga premii în numerar de până la 25.000 USD, dar și o gamă largă de echipamente Sony!

Câștigători ai concursurilor anterioare

Urmăriți-ne pe Instagram Urmăriți Alpha Universe pe Instagram

Urmăriți α Universe pe Instagram și aflați cele mai noi sfaturi, povești și informații despre concursuri