Sony şi mediul înconjurător

Ne străduim să atingem un impact zero asupra mediului

Caracteristicile de mediu ale produselor Sony

În cadrul companiei noastre depunem întotdeauna eforturi pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător prin gama noastră largă de produse. Aceste eforturi sunt evidente în designul compact, cu greutate redusă, eficient energetic, ce reduce irosirea resurselor şi consumul de energie, precum şi în angajamentul nostru de a utiliza materiale reciclate. 

Ambalaje noi, reciclate pentru AIBO

Se naște un nou ambalaj revoluționar. AIBO este livrat învelit strâns și protejat de deteriorări, într-un ambalaj de pâslă produs în proporție de 50% din sticle reciclate de plastic PET (polietilen tereftalat).

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.

Tehnologia de mediu de la Sony

În cadrul companiei noastre suntem implicaţi în dezvoltarea de tehnologii de mediu pentru a reduce impactul nostru asupra mediului înconjurător.

Reducem emisiile nocive

În Japonia şi în întreaga lume, Sony a lansat iniţiative privind modul de funcţionare a produselor noastre, dar şi multiplele procese prin care acestea sunt fabricate.

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.

Activităţi desfăşurate de Sony pentru mediul înconjurător la nivel global

Fiecare companie de pe glob din cadrul grupului Sony este implicată în activităţi pentru mediul înconjurător, adaptate comunităţii locale.

În căutarea unui nou tip de descoperire

Inovații care să schimbe lumea fără a lăsa urme

În prezent, Sony se concentrează să-și revoluționeze modul de funcționare. În anul fiscal 2017, Sony a crescut utilizarea energiei regenerabile și a redus impactul asupra mediului cu cantitatea de CO2 generată de peste 16.000 de reședințe japoneze într-un an.

Imagine Păstrăm frumusețea naturii și eliberăm traseele păsărilor migratoare

Pan Asia

Păstrăm frumusețea naturii și eliberăm traseele păsărilor migratoare

Imaginea Sony San Diego Am obținut certificarea habitatelor sălbatice în San Diego

America de Nord

Am obținut certificarea habitatelor sălbatice în San Diego

Imagine Prelegerea „Lumea biodiversității” a cercetătorului Kenichiro Mogi completează un concurs foto despre natură și creaturi vii

Japonia

Prelegerea „Lumea biodiversității” a cercetătorului Kenichiro Mogi completează un concurs foto despre natură și creaturi vii

Imagine Evenimentul pentru biodiversitate se concentrează pe albine în colaborare cu două ONG-uri

Europa

Evenimentul pentru biodiversitate se concentrează pe albine în colaborare cu două ONG-uri

Imagine Activități de Ziua Internațională a Mediului în China și conștientizarea prin intermediul rețelelor de socializare

China

Activități de Ziua Internațională a Mediului în China și conștientizarea prin intermediul rețelelor de socializare

Imagine Sony Inter-American, S.A. s-a prezentat la „Festi Harpia” 2017, susținând conservarea biodiversității

America Latină

Compania Sony Inter-American, S.A., participă, din nou, la festivalul „Festi Harpia” 2018, scoțând în evidență importanța biodiversității.

Clipuri video cu activitatea Sony pentru mediul înconjurător

Protejăm teritoriile de înmulţire ale ţestoasei de mare din Japonia

Satelitul Kunisaki al centrului de tehnologie Oita al corporaţiei de producţie de semiconductoare Sony s-a implicat în curăţarea plajei Kurotsuzaki de peste 20 de ani. După decenii de absenţă, ţestoasele de mare care se află în pericol de dispariţie au revenit pe teritoriile de înmulţire în 2009 şi în fiecare an de atunci.

Mesaj de la CEO

Accelerarea inițiativelor noastre privind mediul, pe măsură ce avansăm spre următoarea etapă

Inițiativele de mediu reprezintă unul dintre cele mai importante subiecte ale Sony în această epocă în care atenţia acordată mediului de către o companie reprezintă unul dintre standardele de selecție pentru clienți.

Sony a continuat să promoveze activitățile de mediu bazate pe planul nostru de mediu „Calea până la un impact zero”, care are ca scop o amprentă zero asupra mediului. Ne-am stabilit acum obiectivele de mediu „Management verde 2020” (anul de realizare: AF2020). Pe măsură ce ne apropiem de aceste obiective, întregul grup, inclusiv domeniul de divertisment, în plus față de electronice, va utiliza cât mai bine punctele sale forte individuale în realizarea acestor activități.

Sony a intrat acum în următoarea etapă a activităților privind mediul. Sony şi-a asumat nu doar angajamentul de a oferi produse, servicii şi conţinut care să ofere experienţe captivante pentru utilizator şi care să satisfacă curiozitatea clienţilor noştri din întreaga lume, ci şi de a atinge obiectivul de impact zero asupra mediului în toate activităţile organizaţiei cu planul de mediu „Calea până la un impact zero”.

Semnătura lui Kenichiro Yoshida

Kenichiro Yoshida

Preşedinte şi CEO, reprezentant pentru relaţiile corporative, Sony Corporation

Reglementări şi alte informaţii pentru ţara dvs.

Aflaţi mai mult despre informaţiile de reglementare din ţara dvs., relevante pentru produsele Sony.