Sony şi mediul înconjurător

Ne străduim să atingem un impact zero asupra mediului

Caracteristicile de mediu ale produselor Sony

În cadrul companiei noastre depunem întotdeauna eforturi pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător prin gama noastră largă de produse. Aceste eforturi sunt evidente în designul compact, cu greutate redusă, eficient energetic, ce reduce irosirea resurselor şi consumul de energie, precum şi în angajamentul nostru de a utiliza materiale reciclate. 

Economie reală de energie pentru lumea virtuală

Cu PlayStation®, oamenii pătrund în lumi noi uimitoare datorită performanţei sale de vârf. În lumea reală, necesitatea reducerii impactului asupra mediului este tot mai mare. Aici vă oferim doar o idee despre cum economiseşte Sony energia şi resursele.

Bucuraţi-vă, se face economie de resurse

Produsele mobile revoluţionează modul în care oamenii trăiesc şi muncesc şi oferă o perspectivă bună prin designul şi funcţiile inovatoare. Xperia™ Ear este un astfel de produs de referinţă. Aflaţi cum extinderea pe piaţă este supusă conştientizării mediului.

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.

Tehnologia de mediu de la Sony

În cadrul companiei noastre suntem implicaţi în dezvoltarea de tehnologii de mediu pentru a reduce impactul nostru asupra mediului înconjurător.

Plin de idei minunate

Sony a creat senzorul de imagine CMOS suprapus cu cadru întreg și memorie integrată pentru performanța ridicată a camerei α9. Camera profesională este mai mică și mai ușoară, cu mai puține resurse

Imaginea cu Sony α9.
În fruntea dezvoltării plasticului reciclat

În fruntea dezvoltării plasticului reciclat

Sony a redus resursele care nu se mai pot reutiliza dezvoltând SORPLAS™, un plastic reciclat care asigură durabilitatea şi performanţa ridicată, fiind ideal pentru produsele noi.

Reciclare şi o experienţă îmbunătăţită a audiţiei

Sony ţinteşte eliminarea poluării mediului şi include utilizarea crescândă a plasticului reciclat. Introduce un plastic reciclat nou care va contribui la utilizarea ulterioară a materialului reciclat în produsele audio, ajutând la furnizarea unui sunet de înaltă calitate.

Plastic reciclat: parte din muzica dvs.

Activităţi desfăşurate de Sony pentru mediul înconjurător la nivel global

Fiecare companie de pe glob din cadrul grupului Sony este implicată în activităţi pentru mediul înconjurător, adaptate comunităţii locale.

Imaginea cu participanții la un tur cu ghid al programului Road to Zero și al obiectivelor AICHI ale ONU la stupii de albine.

Europa

Construirea stupilor pentru biodiversitate

Angajații de la Shanghai Suoguang Electronics pe insula Hengsha într-un tur ecologic cu bicicleta.

China

Excursie pentru reducerea emisiilor de carbon: ciclism/plimbări în China

Bara de sunet este cam la jumătate din lățimea predecesoarei sale, având 50 cm. E ușor de instalat pe stativele TV înguste.

Japonia

O bară de sunet mai mică pentru economisirea resurselor

Clădirea Morita se află în complexul unui studio istoric din Culver City, California.

America de Nord

Clădirea Morita dorește să obțină certificarea LEED

Copiii ascultă discuția despre reciclare în cabina Sony.

America Latină

Sony Inter-American, S.A. s-a prezentat la „Festi Harpia” 2017, susținând conservarea biodiversității

O ceremonie de plantare ținută pe terenul unui ferme în iulie 2016.

Pan Asia

Sony India susține „Arbori pentru viață” – un proiect agricol și silvic

Clipuri video cu activitatea Sony pentru mediul înconjurător

Angry Birds - Ziua Internaţională a Fericirii

Pentru a susţine Ziua Internaţională a Fericirii a Organizaţiei Naţiunilor Unite, o iniţiativă Sony Pictures şi Angry Brids promovează o planetă fericită şi încurajează luarea măsurilor împotriva schimbărilor climatice.

Mesaj de la CEO

Accelerarea inițiativelor noastre privind mediul, pe măsură ce avansăm spre următoarea etapă

Inițiativele de mediu reprezintă unul dintre cele mai importante subiecte ale Sony în această epocă în care atenţia acordată mediului de către o companie reprezintă unul dintre standardele de selecție pentru clienți.

Sony a continuat să promoveze activitățile de mediu bazate pe planul nostru de mediu „Calea până la un impact zero”, care are ca scop o amprentă zero asupra mediului. Ne-am stabilit acum obiectivele de mediu „Management verde 2020” (anul de realizare: AF2020). Pe măsură ce ne apropiem de aceste obiective, întregul grup, inclusiv domeniul de divertisment, în plus față de electronice, va utiliza cât mai bine punctele sale forte individuale în realizarea acestor activități.

Sony a intrat acum în următoarea etapă a activităților privind mediul. Sony şi-a asumat nu doar angajamentul de a oferi produse, servicii şi conţinut care să ofere experienţe captivante pentru utilizator şi care să satisfacă curiozitatea clienţilor noştri din întreaga lume, ci şi de a atinge obiectivul de impact zero asupra mediului în toate activităţile organizaţiei cu planul de mediu „Calea până la un impact zero”.

Semnătura lui Kazuo Hirai

Kazuo Hirai

Preşedinte şi CEO, reprezentant pentru relaţiile corporative, Sony Corporation

Calea până la un impact ZERO

Planul de mediu Sony

Companiile grupului Sony sunt în spatele planului nostru de mediu „Calea până la un impact zero” pentru a atinge obiectivul unui impact zero asupra mediului. Detaliile planului sunt disponibile pe un site special.

Sigla CSR REPORT 2017

Raportare CSR

Raport CSR care face cunoscute activităţile CSR cheie ale Sony.

Reglementări şi alte informaţii pentru ţara dvs.

Aflaţi mai mult despre informaţiile de reglementare din ţara dvs., relevante pentru produsele Sony.