mike will, filmând un bărbat care sare în aer

Depășirea limitelor creative

Mike Will

Renumit pentru stilul său urban unic și vibrant, Mike Will, Ambasador european prin imagini al Sony stabilit la Londra, călătorește în toată lumea pentru a surprinde locuri care îți taie răsuflarea, cu nuanțele de albastru și perspectiva dinamică ce l-au consacrat.

Știind că Mike acceptă mereu o provocare nouă, l-am rugat să testeze noul Xperia 1 IV chiar înainte de lansarea acestuia în Regatul Unit.

Depășind limitele ca întotdeauna, Mike a oferit inspirație cu videoclipul lui de 120 fps filmat în slow motion și a surprins o secvență stop-cadru cu imagini statice, pentru a arăta ce poate face Xperia 1 IV.

Aceasta este călătoria lui în universul creației.

Realizarea unui videoclip la 120 fps în slow motion pe Xperia 1 IV

„Este cel mai important proiect video pe care l-am realizat până acum! Mi s-a părut foarte captivant, deoarece am fost suficient de norocos să primesc telefonul cu câteva săptămâni înainte de lansarea acestuia, pentru a crea acest videoclip. A fost o provocare nouă și mi-am dorit să creez ceva în afara zonei mele de confort. M-am decis să realizez un material cu elemente cinematice, utilizând la maximum toate caracteristicile noi, precum filmarea video slow motion la 120 fps 4K HDR și noul obiectiv de 85-125 mm.”

mike will încadrează o imagine cu un bărbat care stă pe trepte
Realizarea unui videoclip presupune un proces complet diferit, situație cu un potențial incredibil de explorare. M-am decis să surprind detaliul și eleganța aflate în centrul unei secvențe de dans. Construirea unei relații și împărtășirea viziunii proiectului cu Mikey, dansatorul, au fost foarte importante. De la alegerea muzicii, coordonarea coregrafiei și sincronizarea cu scena însăși, fiecare element în parte a trebuit executat la perfecție. Mișcarea și încetinirea ei au conferit senzația reală a unei stări emoționale și impactul necesar la filmarea în slow motion, la 120 fps 4K HDR.
mike will îi prezintă unui actor materialul pe care tocmai l-a filmat pe telefonul său sony xperia

„Pentru mine, un avantaj imens l-a constituit faptul că am avut o interfață și funcții similare cu cele de pe camerele mele Alpha. Acest nivel de familiaritate a fost incredibil de util și m-a ajutat să accelerez procesul de creație.”

mike will încadrând o imagine cu un dansator în timp ce execută o săritură
mike will încadrând cu atenție o imagine pe xperia 1 iv

„Fotografia reprezintă esența muncii mele, așa că mi-am dorit să explorez și aceste caracteristici. Faptul că am dispus de focalizare automată pe ochi și urmărirea obiectelor pe toate obiectivele, atât pentru fotografie, cât și pentru video schimbă întregul context, deoarece îmi permite să mențin o focalizare clară în timp ce surprind scene cu oameni sau animale, la fel cum fac și cu camerele mele Alpha.”

secvență cu un bărbat care sare în aer

„Modul de fotografiere în serie la 20 fps cu focalizare și expunere automată mi-a permis să surprind cu exactitate momentul în care Mikey se afla în aer, cu contrast și culori bogate, fără să se piardă focalizarea. Această secvență reprezintă elementul perfect care susține materialul cinematic și am avut la dispoziție o mulțime de opțiuni din care să aleg, deoarece Xperia oferă aceeași performanță incredibil de rapidă pe toate obiectivele. Secvența a fost surprinsă cu obiectivul ultralarg de 16 mm, pentru a crea o senzație de scară largă și dramatism.”

mike will și actorul mikey se relaxează în timpul unei ședințe foto

Impresii finale

„Pentru mine a fost o provocare captivantă; a fost foarte distractiv să produc ceva nou și mi-am dorit să arăt că oricine poate să realizeze ceva creativ cu acest telefon. Xperia 1 IV este cu siguranță companionul perfect pentru Alpha 7 IV.

Cel mai bun sfat al meu? Pur și simplu începeți să creați!”

Produse prezentate

Mike Will

Mike Will | UK

„Urmați-vă visurile, explorați lumea și bucurați-vă de imortalizarea călătoriei care v-a condus acolo”

Articole similare

Înregistrați-vă pentru a primi propriul buletin informativ α Universe

Felicitări! V-ați abonat cu succes la buletinul informativ α Universe

Introduceți o adresă de e-mail valabilă

Ne pare rău! A apărut o eroare

Felicitări! V-ați abonat cu succes