α9

Descoperiţi universul inspiraţiei

Pasiunea extinde graniţele imaginaţiei
Instrumentele împiedică avântul?
Adevăratul potenţial prinde aripi numai când este liber
Un vis se îmbină cu tehnologia şi se naşte o cameră nouă
Acum, viitorul vă aparţine, oriunde v-ar purta pașii

Noul software este disponibil acum
Noul software este disponibil acum

Noua funcție de FA a ochilor în timp real pentru animale este disponibilă cu actualizarea SW 6.0 (sau ulterioară).

Galerie foto α9
Galerie foto α9
O dimensiune nouă a vitezei de fotografiere

Un senzor full-frame stratificat Exmor RS™ CMOS de 35mm de la Sony – primul din lume de acest tip, asigură un nivel de performanță foto fără precedent în rândul camerelor mirrorless, SLR sau al altor modele. În plus, eliminarea zgomotului mecanic şi a vibraţiilor deschide drumul spre noi oportunităţi pentru orice scenariu de fotografie care necesită liniște.

Forţa motrice pentru revoluţia electronică totală

Senzor CMOS stratificat inovator, full-frame şi memorie integrală

α9 elimină limitele convenţionale ale SLR-urilor care se bazează pe sistemele mecanice. Este primul care foloseşte designul stratificat de mare viteză şi are un senzor de imagine full-frame de 24,2 megapixeli care stochează temporar volumele mari de date în memoria integrală pentru o viteză de citire totală de 20 de ori mai mare. Combinaţia între senzorul CMOS şi motorul îmbunătăţit de procesare a imaginii BIONZ X vă oferă cu adevărat libertatea digitală.
[ Stacked back-illuminated structure with integral memory ]
(1) Zonă pixeli (2) Memorie integrală (3) Circuit de mare viteză pentru procesarea semnalului (4) Motor de procesare a imaginii

Surprindeţi ceea ce nu se putea până acum
Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps
Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps

Senzorul CMOS Exmor RS full-frame şi procesorul BIONZ X reuşesc fotografierea continuă până la 20 cps cu urmărirea focalizării/expunerii automate. Cu viteza mare şi memoria tampon surprindeţi momentul decisiv.

Fotografiere fără întreruperi
Fotografiere fără întreruperi

Obturatorul electronic elimină întreruperile existente la SLR-uri. Vizualizarea neîntreruptă se face chiar şi la declanşarea obturatorului, în timp real la 60 cps, şi întârzierea minimă a afişajului la fotografierea continuă.
(A) Fotografiere fără întreruperi (B) Fotografiere cu întreruperi

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Urmăriţi acţiunea fără întreruperi
Calcule ale focalizării/expunerii automate până la 60 de ori/sec.
Calcule AF/AE până la 60 de ori/sec.

Lumina ajunge direct la senzorul de imagine. Fuziunea ingenioasă a construcţiei fără oglinzi cu tehnologiile noi ale vitezei asigură focalizarea/expunerea automată în full-frame.
(1) Calcule focalizare/expunere automată (2) 60 de ori/sec. (3) 20 de cadre/sec.

Viteză a obturatorului electronic de până la 1/32000 sec.
Obturator electronic până la 1/32000 sec.

Viteza obturatorului electronic de până la 1/32000 sec. depăşeşte cu mult obturatoarele mecanice. Mai puteţi menţine o profunzime mică a câmpului fără filtru ND, chiar şi în lumină puternică.
(Modul A 1/20000 sec. F8.0 ISO 1000)

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Silenţiozitatea extinde potenţialul fotografic
Fără zgomote deranjante
Fără zgomote deranjante

Cu obturatorul electronic anti-distorsiune fotografiaţi silenţios, fără zgomotul creat de obturator şi oglinda mecanică. Este ideal pentru sporturi şi subiecte, când este necesară funcţionarea silenţioasă, extinzând mult versatilitatea camerei.

Fără vibraţii nedorite
Fără vibraţii nedorite

În timpul fotografierii cu SLR, şocurile oglinzii şi ale declanşării obturatorului produc o uşoară vibraţie. Dar α9 are un obturator electronic fără vibraţii care menţine camera stabilă, pentru imagini deosebit de clare.

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Focalizare rapidă, precisă, fiabilă

Acum, grație funcțiilor de FA nou dezvoltate introduse într-o actualizare de software, caracteristica de FA îmbunătățită asigură în mod constant o focalizare precisă și o urmărire stabilă.

sigla 4D focus
Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS
Viteza întâlnește inteligenţa artificială

Cu recunoașterea subiectului bazată pe AI, inteligența FA evoluează

Urmărirea în timp real și focalizarea automată a ochilor în timp real sunt concepute pentru o urmărire rapidă, precisă și inteligentă a subiectului, prin utilizarea unor algoritmi bazați pe AI și prin procesarea în timp real a unei cantități enorme de date.

FA a ochilor în timp real îmbunătățită

Îmbunătățind și mai mult capacitatea de urmărire, acum ochii unui subiect pot fi detectați când declanșatorul este apăsat pe jumătate sau dacă este apăsat butonul AF-ON. Subiectul este urmărit continuu și puteți să selectați ochiul stâng sau ochiul drept.

Mai multe caracteristici ale focalizării automate pentru o fotografiere sigură
Fiabil chiar şi în lumină scăzută
Fiabil chiar şi în lumină scăzută

Surprindeţi subiecte cu focalizarea automată de mare precizie până la niveluri reduse ale luminii, EV-3 la ISO 100, graţie senzorului de imagine cu sensibilitate ridicată.

Focalizare automată prin obiective cu montură A
Focalizare automată prin obiective cu montură A

Sistemul de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal cu 693 de puncte este fiabil. Fotografiaţi continuu cu 10 cps şi urmărirea automată a focalizării/expunerii chiar şi cu obiectivele cu montură A, cu adaptor (LA-EA3).

Focalizare automată hibridă rapidă avansată pentru filme
FA hibridă rapidă avansată pentru filme

S-a obţinut o focalizare mai stabilă pentru filme graţie eficientizării sistemului de detectare a fazei în planul focal al funcției de focalizare rapidă hibridă. Obiectele care traversează prin fața subiectului nu perturbă FA.

Calitate extraordinară a imaginii

Senzorul de 24,2-megapixeli full-frame şi sensibilitate până la ISO 204800 şi interval dinamic extins realizează imagini la o calitate remarcabilă.

CMOS nou
Senzor CMOS nou pentru imagini excelente

Sensibilitatea mare, iluminarea din spate, arhitectura pe chip, fără interstiţii, a obiectivului şi celelalte inovaţii vă oferă imagini uluitoare într-o varietate de situaţii. Intervalul ISO standard este ISO 100-51200, cu extindere până la ISO 50-204800 cu zgomot redus.

Bionz X
Procesor de imagine BIONZ X cu viteză îmbunătăţită

Algoritmii de procesare a imaginii au fost îmbunătățiți odată cu cea mai recentă actualizare a software-ului, permițând niveluri superioare ale gradațiilor tonurilor naturale și un balans de alb automat mai stabil pentru fotografierea continuă.

Imagini 4K frumoase

Calitatea rezoluţiei mari a filmelor 4K

Afişarea tuturor pixelilor face posibilă condensarea de aproximativ 2,4 ori a volumului de date necesar pentru 4K (echivalentul volumului de date necesar pentru 6K) la redarea 4K cu 3840 x 2160. Această creştere a frecvenţei de eşantionare plus afişarea în full-frame a pixelilor asigură cea mai bună calitate a imaginii pentru filmele 4K.

4K
Lucru eficient şi fiabilitate profesională

Pe lângă corpul din aliaj de magneziu care asigură rezistenţa şi fiabilitatea camerei, gama de caracteristici versatile îmbunătăţesc funcţionarea, pentru o folosinţă intensă la fotografierea profesională.

Tru-Finder
Quad-VGA OLED Tru-Finder

Vizorul electronic cu 3.686.000 de puncte şi înaltă rezoluţie (EVF) are o imagine clară, cu detalii fine. Stratul ZEISS® T* reduce semnificativ reflexiile. Imaginile EVF clare sunt realizate cu 120 cps şi puteţi urmări cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. Stratul de fluor de pe lentila exterioară îmbunătăţeşte protecţia împotriva murdăriei.

5 axe
Stabilizarea imaginii pe 5 axe

Stabilizarea nouă a imaginii pe 5 axe integrată în corp are avantajul declanşării în 5 trepte. Imaginea în timp real de pe monitor este stabilizată, ca să fotografiaţi cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. (1) Girare (2) Oscilaţie (3) Rotaţie

Durată de viaţă a bateriei pentru profesionişti
Durată de viaţă a bateriei pentru profesionişti

Bateria nouă NP-FZ100 are o durată de aproape două ori mai mare decât NP-FW50. Realizaţi aprox. 480 de imagini cu o singură încărcare şi puteţi prelungi numărul fotografiilor cu un mâner vertical opţional ataşat (comercializat separat) în care încap două baterii.

Două sloturi media, acceptă UHS-II
Două sloturi media, acceptă UHS-II

Având două sloturi media, inclusiv unul care acceptă UHS-II pentru scrierea rapidă a datelor, α9 poate înregistra simultan sau în schimburi, separa datele RAW de datele JPEG și fotografiile de filme și realiza copierea datelor între carduri.

Transfer de fişiere FTP
Acceptă transferul în fundal prin FTP

Pentru a satisface nevoile de livrarea imediată a imaginilor, camera acceptă transferul în fundal prin FTP în timpul sau după fotografierea continuă. Metoda de transfer și metodele de filtrare au fost îmbunătățite pentru a facilita specificarea fișierelor de transferat.

Funcție de evaluare
Funcție de evaluare

Funcția de evaluare vă permite să evaluați fotografiile cu 1 până la 5 stele, oferind flexibilitate fluxului de lucru. Imaginile statice pot fi evaluate pe ecranul de redare, iar funcția poate fi atribuită unui buton personalizat.

Afișare grupată
Afișare grupată pentru fotografierea continuă

Grupurile de fotografii realizate în modul de fotografiere continuă pot fi revizuite, șterse sau protejate rapid. Puteți accesa ecranul de meniu, modifica setările și reda imaginile în timp ce scrieți date.

My menu
Funcționalitate îmbunătățită și funcția My Menu

Înregistrați elementele de meniu cu My Menu, accesați funcțiile camerei cu butoane personalizate, folosiți butoanele pentru modul de declanșare și de focalizare, butonul AF-ON pentru FA și selectorul multiplu pentru a deplasa punctele de FA.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Ghid de configurare rapidă FA pentru α9 și α9 II
Ghid de configurare rapidă FA pentru α9 și α9 II
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu iMovie şi Final Cut Pro X

Specificaţii şi funcţii

Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps, fotografiere fără întreruperi, urmărire în timp real cu focalizare/expunere automată, timp de expunere până la 1/32000, obturator anti-distorsiune silenţios şi fără vibraţii, sensibilitate până la ISO 204800 (extinsă), utilizare profesionistă excelentă şi film 4K complex.
  • Senzor CMOS stratificat de 24,2 megapixeli pe 35 mm, full-frame şi memorie integrală

  • Motor de procesare BIONZ X

  • Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps cu urmărirea focalizării/expunerii automate

  • Oferă focalizare automată cu detectarea fazei cu 693 puncte și focalizare automată cu detectarea contrastului cu 425 de puncte

  • Stabilizare a imaginii pe 5 axe echivalentă cu o viteză mai mică a obturatorului în 5 trepte

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
35 mm full-frame (35,6 × 23,8 mm), senzor CMOS Exmor RS
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO
[Still images], Obturator mecanic: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO de la ISO 50 până la ISO 204800 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Obturator electronic: ISO 100-25600 (se pot seta valori ISO începând cu ISO 50 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), [Movies] echivalent ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO până la ISO 102400 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 480 de fotografii (vizor)/aprox. 650 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
1,3 cm (tip 0,5) vizor electronic (color),Quad-VGA OLED
Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)

Ce este în cutie

Cablu de alimentare, Baterie reîncărcabilă NP-FZ100, Protecţie pentru cablu, Adaptor c.a.: AC-UUD12, Încărcător de baterii BC-QZ1, Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor