Un obiectiv pe măsura imaginaţiei

Gama cuprinzătoare de obiective de la Sony vă permite să vă arătaţi creativitatea.

desen liniar al unui obiectiv cu montură A
Obiective cu montură A

Având la bază expertiza şi tradiţia în domeniul obiectivelor, sistemul cu montură A oferă versatilitate tuturor camerelor noastre cu montură A şi montură E, cum sunt modelul popular α77II şi cel profesional α99.

desen liniar al unui obiectiv cu montură E
Obiective cu montură E

Proiectată pentru a funcţiona cu camerele noastre compacte cu montură E fără oglinzi, această gamă în curs de extindere oferă diverse opţiuni de modele APS-C şi de cadru întreg.

Obiective G Lens de la Sony şi obiective ZEISS®

Obiective de precizie concepute pentru profesionişti

G Master
G Master

Înalta rezoluţie şi efectul bokeh se alătură în obiective ce vor continua să ofere cea mai bună performanţă cu cele mai avansate camere, pentru mulţi ani de acum înainte.

G Lens (este marcă comercială şi nu are forme de plural)
Obiectiv G

Obiectivele G Lens cu diafragmă largă combină multiple inovaţii pentru performanţe excepţionale. Sticla specială minimizează variaţiile cromatice care pot apărea la diafragme mari. Diafragma circulară ajută la crearea unui fundal superb defocalizat.

Obiective ZEISS®
Obiective ZEISS®

Sony a dezvoltat, în colaborare cu ZEISS, o linie de obiective punându-vă la dispoziţie experienţa de peste 160 de ani. Sticla specială, straturile protectoare şi tehnicile sofisticate se îmbină pentru a vă oferi instrumente creative, profesionale.

Vedeţi. Folosiţi-vă imaginaţia. Capturaţi.

Fotografii văd o scenă, îşi imaginează cum o vor surprinde în fotografie şi abordează provocarea tehnică de compunere şi capturare a imaginii. Dispunând de o gamă variată de obiective aveţi la îndemână instrumentele necesare pentru a transpune viziunea în imagini.

Portrete

Obiectivele de portrete au diafragme largi pentru timpi de expunere mai mici, lucru util în interior sau la lumină scăzută. Diafragmele largi oferă o adâncime mai mare a câmpului, cu subiectul evidenţiat faţă de fundal. Obiectivele au o distanţă focală de 50-135 mm şi diafragmă F5,6 sau mai mare.

Natură sălbatică

Păstraţi distanţa în timp ce fotografiaţi. Teleobiectivul şi obiectivele cu zoom ridicat, mai ales cele cu distanţe focale de 200-500 mm, oferă cel mai bun mod de a fotografia animalele în toată splendoarea lor.

Peisaje

Peisajele remarcabile dispun de claritate, detalii şi culori uniforme pe întregul ecran. Obiectivele potrivite au o distanţă focală scurtă (20-35 mm) şi un unghi vizual larg. Un trepied este util pentru fotografierea cu o diafragmă mai îngustă, pentru detalii maxime.

Macro + prim-planuri

Pentru prim-planuri reuşite utilizaţi obiective macro dedicate cu putere de mărire pentru subiecţi în imagini de mărime naturală. Obiectivele macro de calitate oferă un câmp de focalizare plat, pentru detalii bine definite din centrul şi colţurile obiectelor mici.

Sport

Trăsăturile cheie ale unui obiectiv bun pentru fotografie sportivă sunt zoomul mare şi unghiul larg sau „deschiderea mare”. Oferim o gamă de obiective cu montură A şi E cu distanţă focală fixă şi cu zoom, pentru sport.

Imagine a obiectivului
Ghid de terminologie pentru obiectiv
Imagine pentru pagina de asistenţă
Asistenţă pentru obiectiv

PENTRU DEŢINĂTORI