Focalizare aut. perfectă, mereu

Realizaţi fotografii mai clare ca niciodată cu funcţia 4D FOCUS.

Ce este 4D FOCUS?

Focalizarea automată convențională (AF) are în vedere doar spațiul. 4D FOCUS trece la un nivel superior cu un senzor de imagine inovator care utilizează atât spațiul, cât și timpul pentru a captura subiecți în mișcare cu un nou grad de claritate, ceea ce vă permite să realizați fotografii mai clare ca oricând. Vechiul tip AF reprezintă un lucru din trecut. Viitorul fotografiei este în mișcare.

LAT - Zonă (2D)

Surprindeți acțiunea pe o suprafață mare, chiar și în afara zonei centrale a cadrului. 

RAPID - adâncime (3D)

Focalizați rapid, indiferent dacă subiectul se apropie sau se îndepărtează.

STABIL - timp (4D)

Cea de-a patra dimensiune a caracteristicii 4D FOCUS este timpul, anticipând cu exactitate și urmărind stabil următoarea mișcare a subiectului.

Suprafață AF largă

Capturaţi subiectul oriunde în cadru. Funcţia 4D FOCUS activează puncte de focalizare automată pentru o zonă întinsă, astfel că această cameră poate detecta subiecţi în întregul cadru, nu doar în centru.

Focalizare ultrarapidă

Funcţia 4D FOCUS detectează instantaneu distanţa până la subiect şi focalizează rapid şi precis, graţie algoritmului de focalizare automată. Astfel, nu veţi mai rata niciodată momentele decisive.

Urmărire stabilă

Nu pierdeți niciodată din vedere subiectul. Algoritmul nostru AF rămâne focalizat asupra acțiunii și chiar anticipează următoarea mișcare a subiectului, fără a fi distras de niciun obstacol din cadru.

Galerie cu funcţia de focalizare 4D

Răsfoiți fotografii cu acțiuni clare realizate cu funcția 4D FOCUS și vedeți cum le puteți realiza și dvs., cu informații detaliate de la numărul modelului la dimensiunea diafragmei și distanţa focală.

Galeria foto Sony
Consultați Galeria foto Sony

Vedeți fotografii realizate cu camere Sony.

Explorați canalul pentru camere Sony
Explorați canalul pentru camere Sony

Vizionați filme despre produsele noastre și verificați capacitățile acestora.