Eye AF: secretul pentru portrete de neuitat

Bazați-vă pe funcția exclusivă Eye AF de la Sony pentru focalizare precisă și portrete mai reușite. Un instrument revoluționar pentru toată lumea, de la profesioniști la amatori.

Ochiul este fereastra spre suflet a unui portret 

O strălucire a ochiului. Este semnătura fiecărui mare portret; o privire în sufletul subiectului. Funcția unică Eye AF de la Sony oferă această putere fără precedent tuturor portretelor dvs., urmărind în mod continuu nu doar subiectul, ci și ochii acestuia, pentru imagini uimitoare, de la instantanee la portrete profesionale. 

Cheia pentru portrete excelente

Adorați de profesioniști

Cu un obiectiv rapid, diferența dintre un portret premiat și un instantaneu de zi cu zi se poate reduce pur și simplu la lungimea genelor. Profesioniștii știu că strălucirea unui ochi perfect focalizat dă viață unei imagini mai mult ca orice altceva, motiv pentru care focalizarea automată a ochilor de la Sony este o inovație care schimbă totul.

  • SportSport
  • SportSport

Puterea funcției Sony Eye AF

Urmărire perfectă a ochilor, în orice condiții

Fixați ochii pentru un portret superb. Funcția Eye AF de la Sony utilizează zona remarcabil de largă de focalizare automată și detecția precisă a ochilor pentru a deschide o libertate de compoziție de neimaginat, astfel încât să puteți explora expresia creativă mai bine ca niciodată.

Față ascunsă parțial

Față ascunsă parțial

Privind în jos

Privind în jos

Iluminare din spate

Iluminare din spate

Purtarea ochelarilor

Purtarea ochelarilor

Interioare

Interioare

Subiecți mici

Subiecți mici

Pionier în Eye AF

Inovația a devenit posibilă grație unui design fără oglinzi

[1] Camere DSLR convenționale [2] Camerele Sony fără oglinzi

Inovația a devenit posibilă grație unui design fără oglinzi

Producător de top în domeniul senzorilor, Sony oferă tehnologie de procesare și senzori de neegalat și poate detecta subiecții în timp real, determina poziția precisă a ochilor și asigura focalizare perfectă. Punctele de focalizare de înaltă precizie vă ajută să urmăriți subiecții pe întregul cadru și să-i capturați cu fidelitate de fiecare dată.

Luăm avans prin acumularea cunoștințelor

Nu toate camerele fără oglinzi sunt egale. Performanța Eye AF de la Sony poate fi atinsă după decenii de progrese și inovații, de la dezvoltările în domeniul senzorilor de imagine, procesoarelor și obiectivelor, până la algoritmii software de detectare a ochilor.

Luăm avans prin acumularea cunoștințelor

 [1] Obiectiv [2] Senzor de imagine [3] Motor de procesare a imaginii [4] Algoritm software 

Descoperiți camerele cu funcția Eye AF de la Sony

Camere foto cu obiective interschimbabile

Camere foto compacte