Poza perfectă cu cel mai bun prieten

Portretele cu animale și fotografierea faunei sălbatice nu vor mai fi la fel, grație funcției unice Sony FA ochi în timp real pentru animale.

O evoluție a funcției Sony FA ochi în timp real

Funcția Sony FA ochi în timp real bazată pe AI a evoluat la un nou nivel, oferind acum focalizare automată în timp real pentru animale și oameni.

Focalizare automată a ochilor în timp real îmbunătățită
Totul despre Sony FA ochi în timp real, oameni

Sony FA ochi în timp real pentru fotografierea oamenilor: de la copii care se joacă până la portrete de excepție.

Portrete ale animalelor de companie

Focalizați automat ochii animalului de companie. Funcția FA în timp real pentru animale permite obținerea unor portrete superbe ale animalelor, cu apăsarea până la jumătate a declanșatorului.

Surprindeți fețele expresive la momentul potrivit

Chiar și atunci când puii jucăuși nu stau locului un minut, capturați expresii trecătoare având încredere în focalizarea rapidă și precisă.

Surprindeți animalele de companie relaxate

FA ochi în timp real pentru animale este completată ideal de obturatorul silențios, pentru a nu tulbura relaxarea.

Gata de întâlniri în sălbăticie

Funcția FA ochi în timp real pentru animale vă ajută să surprindeți întâlnirile scurte, întâmplătoare din fauna sălbatică.

Funcția FA ochi în timp real suportă acum focalizarea automată a ochilor animalelor
FA ochi în timp real suportă acum FA a ochilor animalelor

Tehnologia de recunoaștere a subiectelor bazată pe AI utilizată în funcția Sony FA ochi în timp real a fost extinsă cu un nou algoritm care recunoaște animalele și oamenii. Acest lucru permite detectarea șu urmărirea rapidă, precisă și automată a ochilor diverselor animale.

Trecerea la modul Animal

Recunoașterea animalelor are propria setare în meniu. Alegeți „Animal” pentru „Detecție subiect”. Apoi puteți activa recunoașterea ochilor pentru subiectul dvs. prin simpla apăsare a declanșatorului până la jumătate sau prin apăsarea unei taste personalizate.

Trecerea la modul Animal
Focalizare și urmărire fiabile și situații dificile
Focalizare și urmărire fiabile și situații dificile

Funcția FA ochi în timp real pentru animale funcționează fiabil chiar și atunci când există alte obiecte în apropierea subiectului, cum ar fi o ramă de fereastră, mâinile unei persoane sau arbuști.

Animale de companie dintr-o altă perspectivă
Animale de companie dintr-o altă perspectivă

Monitorul LCD rabatabil al camerelor din seria α permite fotografierea din unghiuri diferite sau poziții înalte și joase, iar zona largă a zonei FA și focalizarea prin atingere simplifică focalizarea subiectului.

Expresii faciale naturale cu fotografierea silențioasă
Expresii faciale naturale cu fotografierea silențioasă

Fotografierea silențioasă a camerelor compatibile din seria α este ideală pentru fotografierea animalelor. FA ochi în timp real pentru animale menține focalizarea, iar obturatorul este silențios; se poate utiliza și cu fotografierea continuă.

Urmărirea animalelor în mișcare
Acoperire largă FA - surprindere ideală a scenei

Chiar dacă puii nu stau liniștiți, puteți să îi fotografiați în continuare grație zonei largi de FA a camerei și funcției FA ochi în timp real pentru animale.

Cum funcţionează
Descoperiți camerele cu funcția Eye AF de la Sony

Camere foto cu obiective interschimbabile

Camere foto compacte

Descoperiţi un univers al exprimării vizuale