Câștigătorul concursului de vară

 

Când zilele mai lungi și nopțile mai scurte au început să acapareze Europa, v-am rugat să ne arătați cele mai bune imagini realizate de dvs. care întruchipează esența verii. Ca de obicei, nu am fost dezamăgiți de miile de imagini primite din toate colțurile Europei. Cu toate acestea, o imagine a ieșit în evidență pentru juriul nostru.

Fotografia câștigătoare a fost realizată de fotograful spaniol Pedro Grimaldi.

A fost făcută în Uluwatu, Bali. Ideea a fost de a crea ceva diferit folosind ultima lumină a zilei, îmbinând în același timp frumusețea feminină cu marea. Am realizat-o cu camera Sony Alpha 7 III și obiectivul de 50 mm f/1.8, folosind diafragma maximă și, bineînțeles, am avut camera într-o carcasă impermeabilă!”
două mâini ieșind din mare

© Pedro Grimaldi | Sony α7 III + FE 50mm f/1.8 | 1/8000s @ f/1.8, ISO 800

Imaginea este perfect executată și este un exemplu excelent al modului în care elemente simple pot fi folosite pentru a crea o imagine fantastică. În ciuda simplității ei, imaginea era în mintea lui Pedro de mult timp.

A fost complet planificată. Cu toate acestea, nu a fost ușor, deoarece punctul exact de lumină de care aveam nevoie avea să dureze foarte puțin timp. Întotdeauna încerc să lucrez cu lumină naturală și, cum vara ne oferă cele mai bune lumini din an, îmi place să profit de asta. Rezultatul a fost ceva frumos.”

„Aproape că poți simți briza caldă de vară a mării atunci când privești imaginea. Este atât de simplă, dar încapsulează spiritul și libertatea verii”, a spus un purtător de cuvânt Sony.

În calitate de câștigător al concursului, Pedro este acum mândrul proprietar al unei camere Sony Alpha 7R IV, pe care intenționează să o folosească alături de Alpha7 III.

„Pentru mine, Sony Alpha7 III este camera foto completă prin excelență. În ciuda faptului că nu este cel mai nou model, îmi permite să lucrez atât cu filme, cât și cu fotografii la un standard excelent. Aștept cu nerăbdare să-mi folosesc camera Alpha 7R IV pentru lucrul în studio și pentru proiecte care necesită o rezoluție ridicată. Abia aștept să văd cum se comportă această bestie!”

 

Urmăriți-ne pe Instagram Urmăriți Alpha Universe pe Instagram

Urmăriți α Universe pe Instagram și aflați cele mai noi sfaturi, povești și informații despre concursuri

 

Următorii clasați

Imaginea câștigătoare a lui Pedro a fost urmată îndeaproape de imaginea perfect sincronizată a lui Cuneyt Gumushaneli (@cuneytgumushaneli) cu un balon cu aer cald care plutește între două faleze stâncoase și de frumoasa imagine subacvatică a lui Benjamin Riquelme (@benjaminriquelme_) cu doi scafandri la liber care se sărută.

balon cu aer cald care se ridică între două stânci

© Cuneyt Gumushaneli | Sony α7 III + 28-75mm f/2.8 | 1/320s @ f/14, ISO 400

 

 

doi scafandri la liber care se sărută

© Benjamin Riquelm | Sony α7 III

Urmăriți alphauniversebysony.eu pe Instagram pentru a lua parte la următorul nostru concurs și lăsați-vă inspirat de cele mai bune imagini realizate de fotografi Sony din întreaga Europă.

Produse prezentate

Articole similare

Înregistrați-vă pentru a primi propriul buletin informativ α Universe

Felicitări! V-ați abonat cu succes la buletinul informativ α Universe

Introduceți o adresă de e-mail valabilă

Ne pare rău! A apărut o eroare

Felicitări! V-ați abonat cu succes