Seria 1000X rescrie regulile pentru audiție fără întreruperi. Bucurați-vă de cea mai bună funcție de anulare a zgomotului și calitate a sunetului fără egal, care vă permit să auziți fiecare detaliu din muzica artiștilor preferați.

PRODUSE

RECOMANDĂRILE NOASTRE

Explorați Seria 1000X

Seria 1000X rescrie regulile pentru audiție fără întreruperi. Bucurați-vă de cea mai bună funcție de anulare a zgomotului0 și calitate a sunetului fără egal, care vă permit să auziți fiecare detaliu din muzica artiștilor preferați.
Imagine cu două perechi de căști Sony pe un fundal negru, cu textul 1000X SERIES auriu în față

INZONE

INTO YOUR ZONE

Ascuțiți-vă simțurile și pregătiți-vă pentru bătălie. Căștile noastre INZONE destinate jocurilor vă ajută să auziți mai clar și să reacționați mai rapid pentru performanță invincibilă.
INZONE pe fundal gri

LinkBuds

Niciodată deconectat

Cu LinkBuds, sunteți mereu conectat la viața dv. Purtați-le confortabil permanent, auzind transparent sunetele din jur fără să simțiți nimic pe ureche, rămânând în contact cu oamenii și locurile, fără a trebui să întrerupeți vreodată coloana sonoră personală. LinkBuds fac legătura între viața de zi cu zi și divertismentul pe care îl iubiți, oriunde v-ați duce și orice ați face.
LinkBuds pe fundal gri

LinkBuds S

Niciodată deconectat

Cu LinkBuds S, sunteți mereu conectat la lumile dvs., în fiecare zi Mici și ușoare, pot fi purtate confortabil fără încetare, menținându-vă în contact cu oamenii și locurile. LinkBuds S comută automat la sunet ambiental optimizat sau la anularea zgomotului de înaltă calitate pentru ascultare fără distrageri.
LinkBuds S pe fundal gri

WH-1000XM5

LUMEA DVS. NIMIC ALTCEVA.

Cu 2 procesoare care controlează 8 microfoane, Auto NC Optimizer pentru optimizarea automată a anulării zgomotului în funcție de mediu și de condițiile de purtare și un difuzor special dezvoltat, căștile WH-1000XM5 cu anulare a zgomotului de top în domeniu0 rescriu regulile pentru audiție fără distrageri și apeluri extrem de clare.
Imagine WH-1000XM5

PENTRU ASCULTARE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

EXPLORAȚI FUNCȚIILE DE ACCESIBILITATE ALE PRODUSELOR AUDIO SONY

ASISTENȚĂ