Signature Series

Bucuraţi-vă de excelenţa audio

Fiind punctul culminant al unei curse fără sfârșit în căutarea excelenței audio, produsele Signature Series depășesc limitele sunetului de înaltă rezoluţie, oferind o experiență de audiție inegalabilă.

Signature Series

One Signature Sound

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.

Creşteţi intensitatea fiecărei note cu sunetul unic transmis de produsele colecţiei One Signature Sound

Totul a început cu revoluţia muzicală iniţiată de legendarul Walkman® Sony în 1979, care a fascinat milioane de oameni de pretutindeni şi ne-a permis să ne bucurăm de muzică la căşti oricând şi oriunde. Signature Series transpune această revoluţie într-o dimensiune cu totul nouă, cea a fidelităţii audio selecte, transformând experienţa audio într-una palpabilă. Fiind apogeul experienţei şi curajului, Signature Series reuneşte tehnologiile analogice şi digitale de cea mai bună calitate şi transpune experienţele muzicale în dimensiuni absolute. De la sunetul maiestuos al unei orchestre mari şi până la revărsarea muzicii live, fiecare detaliu vibrant – inclusiv pasiunea şi energia – este reprodus exact cum este interpretat de artişti. 

 Inginerii noştri, la fel de pasionaţi ca artiştii şi compozitorii de muzică, au produs experienţa audio supremă în materie de căşti, materializată într-o linie excepţională compusă din patru produse de calitate. Aceasta reprezintă semnătura şi angajamentul lor de a exprima toată pasiunea şi energia muzicii originale. 

Reglat fin şi optimizat cu precizie de ingineri de top în domeniul sunetului

Încercând să atingă perfecțiunea supremă, inginerii noștri au urmărit asiduu reproducerea purității sonore prin mii de încercări. Fiecare variație subtilă a sunetului – de la debutul unei prestații grandioase – rezonanța mediului și până la sunetul de final abia perceptibil, este înregistrată și reprodusă cu fidelitate. Rezultatul este o expresie acustică incomparabilă cu orice ați auzit sau simțit, aproape că puteți simți temperatura și umiditatea prestației muzicale. Rezultatul este o reproducere a sunetului incredibil de fidelă, care se remarcă prin claritate și expresivitate, chiar și în ce privește subtilitățile și nuanțele delicate ale microsunetelor și amploare crescută dată de dinamica mai înaltă. De la audiofilii noștri pentru melomanul din dvs. - o experiență audio elevată fără precedent.

Pionieri în inovarea audio

De la crearea în premieră a dispozitivului Walkman® în anul 1979 şi până la atingerea sunetul de înaltă rezoluţie ca nou standard în ceea ce priveşte calitatea sunetului în anul 2013, Sony are o moştenire de neegalat în excelenţa audio. Produsele din colecţia Signature Series reprezintă cele mai noi inovaţii şi au menirea de a înfrunta limitele peisajului audio de ultimă generaţie.

Revoluţionează experienţa de audiţie personală

O întreagă istorie de inovaţii în domeniul căştilor

Inginerii noştri au lucrat în permanenţă pentru a crea seria de căşti de renume mondial, cu tehnici de proiectare inovatoare şi tehnologie de sunet de mare precizie, iar aceste eforturi au dus la crearea unor experienţe de audiţie cu adevărat autentice.

Media Object

Vedeţi istoricul căştilor

Aduc muzica și mai aproape

O istorie a căștilor intraauriculare

Sony a creat primele căști intraauriculare din lume - MDR-E252. De la lansarea căștilor intraauriculare, Sony a urmărit modalități de a vă oferi experiența de audiție de acasă oriunde mergeți.

Media Object

Vizualizați istoricul căștilor intraauriculare

Maximizarea calităţii audio

O întreagă istorie a sunetului digital şi a amplificării

Realizarea unor sisteme audio puternice şi care să nu distorsioneze sunetul este o artă de precizie, pe care am rafinat-o în mod constant timp de peste jumătate de secol. Combinaţia dintre excelenţa în inginerie, componentele de mare calitate şi elementele acustice avansate a avut ca rezultat o calitate superioară a sunetului.

Media Object

Vedeţi istoricul pentru sunetul digital şi pentru amplificare

Realizarea unui produs iconic

Un istoric al dispozitivelor Walkman®

Walkman® a redefinit audiţia muzicală pentru o întreagă generaţie. Dintr-o dată, muzica stereo a devenit mobilă, putând fi ascultată oriunde şi oricând. Iar noi am rafinat în permanenţă acest produs reprezentativ.

Media Object

Vedeţi istoricul dispozitivelor Walkman®

O compoziţie frumoasă, realizată cu dragoste
Creat cu atenţie

De la materiale şi până la sudură şi la metodele de inginerie structurală utilizate, s-au folosit numai cele mai avansate procese şi soluţii de fabricaţie pentru crearea colecţiei Signature Series. Acest lucru a asigurat cele mai înalte standarde de calitate şi excelenţă audio.