NW-WM1Z

Delectaţi-vă cu detalii pure

Experimentaţi o simfonie de detalii cu dispozitivul Walkman® din colecţia Signature Series; aparatul combină tehnologiile sonore sofisticate cu materialele frumoase, de înaltă rezistenţă, pentru a oferi utilizatorului o experienţă de top.  

Signature Series

One Signature Sound

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.

Sunet pur, componente premium

Descoperiţi frumuseţea funcţională a cuprului fără oxigen

Modelul NW-WM1Z este încastrat într-o carcasă rezistentă, realizată din cupru fără oxigen şi placată cu aur. Utilizat pe scară largă în producţia de instrumente, cuprul conferă playerului un sunet unic şi natural. Conductivitatea şi duritatea acestuia completează dispozitivul Walkman®, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de o performanţă audio de neegalat.

Cabluri cu 4 fire
Design avansat pentru cablu

Realizate prin utilizarea unor tehnici de torsadare avansate, cablurile cu patru fire torsadate create cu tehnologia KIMBER KABLE® sunt gândite pentru a putea gestiona fără probleme sunetele de mare putere şi pentru a oferi o performanţă supremă a sunetului.

Condensator înalt polimerizat FT
Putere şi fluiditate

Noul condensator înalt polimerizat FT are rolul de a regla debitul de putere, optimizându-l pentru a vă oferi instant puterea de care aveţi nevoie.  

Registru fin de sunete
Circuite fiabile

Registrul de sunet fin montat pe suprafaţă asigură o distribuţie uniformă şi eficientă a puterii către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Descoperiţi modelul NW-WM1Z

Aflaţi mai multe despre tehnologia şi sursele de inspiraţie din spatele produsului nostru iconic, Walkman®. 

Sunet de înaltă rezoluţie
Sunetul este în elementul său

Fiecare notă este redată aşa cum a dorit artistul, cu sunet de înaltă rezoluţie

Bucurați-vă de cele mai subtile tonalități ale sunetului la calitate de studio, la o calitate mai ridicată decât cea a CD-ului, cu sunetul de înaltă rezoluție. Pasiunea pentru muzică uneşte fiecare element, de la semnal la boxă, ceea ce creează impresia că artistul se află chiar în faţa dvs. În general, fişierele audio de înaltă rezoluţie utilizează o frecvenţă de eşantionare ridicată, de 96 kHz sau de 192 kHz la 24 de biţi.

O revoluţie în domeniul sunetului autentic de calitate

Pe baza experienţei în domeniul tehnologiilor de amplificare digitală, inginerii noştri au creat modelul NW-WM1Z, care oferă elemente acustice de detaliu şi un sunet natural; rezultatul este o experienţă de audiţie cu adevărat încântătoare.

S-Master HX
Reproducere fidelă a sunetului

Noua tehnologie de amplificare digitală S-Master™ HX, dezvoltată special pentru dispozitivele Walkman®, a evoluat şi acum este compatibilă cu formatele DSD, echilibrate şi cu putere mare de ieşire. Tehnologia reduce distorsiunea şi zgomotele pentru a vă oferi o gamă întreagă de frecvenţe şi un sunet rotund. 

Format DSD
Nu mai pierdeţi nimic din calitatea sunetului

Aparatul NW-WM1Z acceptă fişierele DSD (Direct Stream Digital) native, ale căror sursă se regăseşte în primele etape ale procesului de producţie. Astfel, aceste fişiere păstrează toate detaliile autentice ale înregistrării originale.

Conexiune de 4,4
Noul standard al puterii

Dispozitivul Walkman® este prevăzut cu o mufă simplă echilibrată, special concepută pentru noul cablu de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm. Acest cablu permite separarea semnalului pentru partea stângă de semnalul pentru partea dreaptă, concomitent cu minimizarea pierderii de transmisie a semnalului şi deteriorarea sunetului. 

Păstrăm senzaţia

Capturaţi fiecare notă şi fiecare nuanţă cu DSEE HX

Luaţi acasă senzaţia de concert şi experimentaţi muzica aşa cum a dorit artistul, la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie. Tehnologia de conversie extinsă DSEE HX utilizează un algoritm pentru a analiza muzica şi pentru a reproduce orice informaţie pierdută, pentru o calitate apropiată de nivelul de înaltă rezoluţie. Alegeţi dintre 4 moduri suplimentare faţă de modul standard, pentru ca experienţa dvs. muzicală să fie una incredibilă.

Liniarizator de fază DC
Liniarizator de fază DC

Translaţie pură a sunetului

Liniarizatorul de fază DC are rolul de a reproduce în mod eficient o varietate mare de semnături sonore. Acesta procesează semnalele digitale în funcţie de caracteristicile de fază ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai pur şi mai apropiat de cel analogic. Alegeţi dintre cele şase setări ale caracterului de fază.

Concepută pentru viaţa reală

Operarea dispozitivului Walkman® NW-WM1Z va deveni a doua natură graţie simplităţii în utilizare a dispozitivului şi a funcţiilor optimizate în funcţie de preferinţele personale. 

Baterie
Până la 30 de ore de redare

Asiguraţi-vă că muzica nu se va întrerupe brusc, graţie celor 30 de ore’ de redare nonstop a sunetului de înaltă rezoluţie (FLAC 96 kHz/24 de biţi), respectiv celor 33 de ore de redare a fişierelor MP3 (128 kbps).

Memorie
Folosiţi la maximum memoria internă de 265 GB

Modelul NW-WM1Z are memorie încorporată de 256 GB pentru ca dvs. să aveţi spaţiu suficient pentru biblioteca muzicală.

Ecran tactil sensibil
Ecran tactil sensibil

Ecranul cu răspuns rapid are diagonala de 10,2 cm (4") şi vă propune o interfaţă clasică, special gândită pentru a răspunde nevoilor celor mai pasionaţi iubitori de muzică.

Tastă laterală intuitivă
Tastă laterală intuitivă

Panoul de control cu tastă laterală este simplu, aproape instinctiv şi vă dă posibilitatea de a controla cu uşurinţă muzica.

Posibilitate de extindere a memoriei
Posibilitate de extindere a memoriei

Nu rămâneţi niciodată fără spaţiu în biblioteca dvs. de muzică şi stocaţi fişierele la cea mai mare calitate folosind slotul pentru carduri Micro SD.

LDAC
Descoperiţi versiunea Bluetooth îmbunătăţită, LDAC

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Cu de 3 ori mai multe date transmise, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Specificaţii şi funcţii

Dispozitiv Walkman® premium, realizat din materiale de calitate şi cu tehnologie de ultimă generaţie, pentru o calitate fără compromis a sunetului.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Suport pentru fişiere DSD (flux digital direct)‘

  • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Capacitate 256 GB (până la 1.600 de piese cu sunet de înaltă rezoluţie)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor