MDR-Z1R

Sunet superior, calitate tangibilă

Aşezaţi-vă, relaxaţi-vă şi pregătiţi-vă să experimentaţi un nou nivel de excelenţă al sunetului. Aceste căşti combină tehnologia de ultimă oră cu cele mai bune tehnici de fabricaţie pentru a oferi experienţa de ascultare supremă.

Signature Series

Sunet unic Signature

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.

Fiecare notă, fiecare nuanţă

Capturaţi sunet pur cu difuzorul HD de 70 mm

Nou diafragmă cu dom din magneziu şi margine din polimer de cristale lichide permite redarea sunetului de înaltă rezoluţie la frecvenţe de până la 120 kHz. Rezultatul este un sunet de o puritate şi o precizie de neegalat.

Sunet pur, fără zgomote adăugate

Filtrarea sunetelor inutile graţie carcasei care elimină complet rezonanţa

Un filtru acustic special controlează rezistenţa aerului şi elimină orice reverberaţie produsă de mişcarea difuzorului, astfel încât numai frecvenţele curate şi clare să poată ajunge la căşti. 

Precizie sonică, măiestrie în proiectare
Ridică standardele în ceea ce priveşte sunetul

Căştile MDR-Z1R au fost proiectate pentru a oferi o gamă mai largă de frecvenţă. Aceste căşti pot reproducere frecvenţele joase şi super-înalte de până la 120 kHz. Intervalul dinamic mai larg permite reproducerea fiecărui sunet, indiferent cât de minuscul. Rezultatul este o experienţă de ascultare captivantă.

Descoperiţi MDR-Z1R

Aflaţi mai multe despre tehnologia şi inspiraţia din spatele căştilor noastre premium, MDR-Z1R. 

Obţineţi pachetul complet

Profitaţi la maximum de căştile MDR-Z1R, folosind accesoriile incluse

geantă rigidă
Carcasă dură pentru depozitare

Căştile şi cablurile care le însoţesc vă sunt livrate într-o geantă de transport stilată, cu compartimente separate şi căptuşeală de lux din satin. 

echilibrat
Cablu de conectare echilibrat de 4,4 mm

Cablul de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm este un produs nou care permite separarea semnalului pentru partea stângă de semnalul pentru partea dreaptă, în acelaşi timp cu minimizarea pierderilor de semnal şi deteriorărilor sunetului. Rezultă frecvenţe înalte mai fine şi o calitate superioară a sunetului.

OFC
Cupru fără oxigen, acoperire cu argint

Căştile MDR-Z1R utilizează cabluri cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint. Acestea sunt concepute pentru a minimiza rezistenţa şi pierderile de transmisie a semnalului. Rezultă o degradare redusă a sunetului, detalii mai fine şi sunete joase redate mai fidel. 

Fabricată de experţi în Japonia 

Produsele Sony realizate în Japonia sunt sinonime cu calitatea şi performanţa absolute, iar căştile MDR-Z1R nu fac excepţie. Acestea sunt create cu dragoste, din cele mai fine componente şi cu cele mai avansate tehnici de fabricaţie; rezultând o calitate excepţională a sunetului.

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Atât de captivant. Atât de real.

Lăsați-vă captivat de sunet. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând.

Cu aceste căști vă puteți bucura de tehnologia 360 Reality Audio.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Bucuraţi-vă de o calitate fără compromis a sunetului şi de cel mai înalt nivel de măiestrie în proiectare atunci când folosiţi căştile Signature Series, cele mai avansate căşti oferite de Sony.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Domul din magneziu oferă un răspuns extrem de fidel graţie diafragmei cu margine din polimeri de cristale lichide, pentru claritate

  • Carcasă anti-rezonanţă

  • Cabluri din cupru fără oxigen, acoperite cu argint

  • Perniţe de urechi ergonomice, din piele de oaie

Difuzor
De tip dom, 70 mm (bobină mobilă CCAW)
Răspuns în frecvenţă
4 Hz - 120.000 Hz
Lungimea cablului
Cablu pentru căşti (aprox. 3 m (118 1/8 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, minimufă stereo placată cu aur), cablu pentru căşti pentru conexiuni echilibrate (aprox. 1,2 m (47 1/4 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, mufă standard echilibrată, placată cu aur, în formă de L)

Ce este în cutie

Adaptor de conectare Unimatch (placat cu aur), Cablu pentru căști (aprox. 3 m, fire OFC placate cu aluminiu, minimufă stereo placată cu aur), Cablu pentru căști cu conectare echilibrată (aprox. 1,2 m, fire OFC placate cu aluminiu, conector standard placat cu aur în formă de L), Geantă rezistentă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor