TA-ZH1ES

O arenă nouă pentru exprimarea muzicii 

Dezlănţuiţi întregul potenţial al căştilor şi descoperiţi impactul emoţional fiecărui sunet, exact cum a dorit artistul. Aparatul este adresat ascultătorilor pentru care calitatea primează, combinând tot ce este mai bun din tehnologiile analogică şi digitală.

COMPONENTE AUDIO

Amplificator premium pentru căşti, cu circuit hibrid de amplificare D.A.

TA-ZH1ES
Imagine cu Amplificator premium pentru căşti, cu circuit hibrid de amplificare D.A.

Preț recomandat

9.108,00 LEI

Signature Series

Sunet unic Signature

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.

Circuit de amplificare D.A. hibrid: o revoluţie în amplificarea sunetului

Tehnologia noastră nereactivă S-Master menţine claritatea sunetului digital. Noul circuit al amplificatorului hibrid D.A. merge mai departe, îmbunătăţind precizia şi calitatea sunetului cu un amplificator de compensare analogic. Amplificatorul analogic corectează eroarea de conversie provocată de amplificarea la comutare.

Păstrăm senzaţia

Capturaţi fiecare notă şi fiecare nuanţă cu DSEE HXTM

Bucuraţi-vă de muzică aşa cum şi-a dorit artistul, la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie. Noua tehnologie de conversie extinsă DSEE HX™ vă pune la dispoziţie patru moduri pe lângă modul standard: voce feminină, voce masculină, instrumente de percuţie şi instrumente cu corzi, pentru o reproducerea optimă a sunetului.

Convertiţi orice sursă la DSD

Personalizaţi sunetul cu noul motor de reprocesare a formatului DSD

Oferind o precizie de conversie dublă faţă de modelele anterioare, noul motor de reprocesare a formatului DSD vă permite să convertiţi toate sursele muzicale PCM la formatul DSD 11,2 MHz. Tehnologia utilizează FPGA (Field Programmable Gate Array) pentru a converti orice semnal în formatul de sunet DSD.

Reprocesare DSD
FPGA
Procesare FPGA avansată

Reproducere fără compromisuri a muzicii

Pentru a maximiza potenţialul noului circuit hibrid de amplificare D.A., inginerii noştri au creat amplificatorul folosind un procesor FPGA avansat. Acest lucru le-a permis să personalizeze complet tehnologia şi să dea naştere unui produs cu adevărat unic.

Liniarizator de fază DC

Sunet familiar, apropiat de cel analogic

Liniarizatorul nostru de fază DC are rolul de a reproduce caracterul de fază al unui amplificator analogic tipic. Acesta procesează semnalele digitale în funcţie de caracteristicile de fază ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai apropiat de cel analogic.

Liniarizator de fază DC
Integritatea structurală este echivalentă cu precizia sunetului

Modelul TA-ZH1ES a fost creat cu precizie dinspre exterior către interior, pentru a maximiza calitatea audio.

Descoperiţi modelul TA-ZH1ES

Aflaţi mai multe despre tehnologia şi sursele de inspiraţie din spatele celui mai calitativ amplificator pentru căşti pe care l-am creat. 

PCM pe 32 de biţi
Formate de sunet acceptate

Bucuraţi-vă de formate de sunet cu o calitate până la PCM pe 32 de biţi/768 kHz şi DSD 22,4 MHz.

Conexiune echilibrată de 4,4 mm
Mufă pentru conexiune echilibrată de 4,4 mm

Mufa simplă de 4,4 mm este noul standard pentru conexiunile echilibrate pentru căşti. Prin separarea clară a canalelor, această mufă asigură o reproducere precisă şi oferă un spaţiu de sunet amplu.

Conexiune de intrare
Conexiuni de intrare

Amplificatorul oferă mai multe terminale pentru a asigura compatibilitate cu o varietate de dispozitive, inclusiv dispozitive Walkman®, televizoare şi console Playstation®. 

Conexiune de ieşire
Conexiuni de ieşire

Amplificatorul utilizează o varietate de conexiuni de ieşire pentru căşti, inclusiv conexiuni echilibrate (2 minimufe de 4,4 mm, cu 3 poli, XLR4) şi neechilibrate (mufă stereo standard, minimufă stereo).

O lume plină de sunet transcendent

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Specificaţii şi funcţii

Amplificatorul premium pentru căşti TA-ZH1ES face parte din gama de produse Signature Series şi a fost creat pentru a oferi o calitate superioară a sunetului atunci când ascultaţi la căşti.
  • D.A. rigid şi durabil

  • Noul model DSEE HX cu 5 moduri

  • Acceptă formatele de sunet PCM pe 32 de biţi/768 kHz şi DSD 22,4 MHz

  • Noul motor de reprocesare a formatului DSD

  • Acceptă conexiuni echilibrate (2 minimufe de 4,4 mm, cu 3 poli, XLR4) şi neechilibrate (mufă standard, minimufă stereo)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor