X-Series, o nouă gamă de boxe

LIVE LIFE LOUD

Viața trebuie trăită la volum maxim. Aceasta înseamnă că trebuie să vă adunați prietenii, să dați muzica la volum maxim și să dansați toată noaptea pe un sunet clar și amplu. Cu noua noastră gamă de boxe X-Series, vă puteți bucura la maximum de fiecare moment, să organizați petreceri pe care vi le veți aduce aminte mereu și să trăiți întotdeauna la volum maxim.

Creșteți nivelul distracției

Muzica este făcută să fie împărtășită, iar cu seria X, poți face aceasta cu mai multe persoane ca oricând. Toate difuzoarele noastre seria X sunt concepute special pentru a reda sunet puternic și extins, indiferent dacă ascultați în interior sau în exterior, de unul singur sau împreună cu un grup de prieteni. Așadar, singura întrebare este: unde vreți să mergeți în continuare?

 Un difuzor pe gustul dvs.

Vă doriți un difuzor adecvat pentru toate locurile în care doriți să ascultați și pentru toate stările dvs. Cu seria X, puteți alege un difuzor care se potrivește perfect stilului dvs., cu opțiuni extinse privind calitatea sunetului, portabilitatea, rezistența și greutatea redusă.

Tehnologie inovatoare pentru sunet mai bogat

Dorim întotdeauna să inovăm, iar seria X nu face excepție. X-Balanced Speaker Unit este un mod unic de a vă oferi un sunet puternic și extins și o experiență de audiție mai satisfăcătoare. S-ar putea să nu vedeți diferența, dar când apăsați pe butonul de redare, o veți auzi în fiecare ritm.

O suprafață mai mare a difuzorului, linii de bas mai bune

O diafragmă necirculară, în locul diafragmei circulare convenționale, maximizează suprafața difuzorului și crește presiunea sonoră pentru bas profund și mai puternic, precum și reduce fluctuația driverului, pentru un nivel mai scăzut de distorsiuni și o claritate mai mare a vocii. Așadar, nu faceți compromisuri. Luați difuzorul seria X și trăiți viața cu volumul la maximum.