SRS-XP700

Sunet uimitor, petreceri unice

Un sunet amplu, care umple incinta petrecerii și încântă oaspeții. Cu boxe în față și în spate, nimeni va rata niciun acord. Iar cu basul profund și vocile clare, nici nu-și va dori să rateze ceva.

Durabilitate și portabilitate
Caracteristici distractive
LIVE LIFE LOUD

Viața trebuie trăită la volum maxim. Aceasta înseamnă că trebuie să vă adunați prietenii, să dați muzica la volum maxim și să dansați toată noaptea pe un sunet clar și amplu. Cu noua noastră gamă de boxe X-Series, vă puteți bucura la maximum de fiecare moment, să organizați petreceri pe care vi le veți aduce aminte mereu și să trăiți întotdeauna la volum maxim.

Sunet amplu, în întreaga incintă

La petreceri, crearea atmosferei este esențială. Acest lucru înseamnă să umpleți complet locul unde are loc petrecerea cu un sunet impresionant. Cu sunetul de petrecere omnidirecțional și inovatorul difuzor X-Balanced, boxa XP700 este special concepută pentru a umple orice loc aglomerat, fie în interior, fie în exterior.

Înconjuraţi-vă de sunet

Sistemul XP700 este alcătuit din mai multe boxe, inclusiv tweetere de înaltă eficiență față și spate și un difuzor X-Balanced, pentru un sunet de petrecere omnidirecțional, cu un bas intens și precis și claritate din plin.

Ascultaţi tare şi clar

Combinația dintre difuzorul X-Balanced și tweeterele de înaltă eficiență față și spate conferă boxei XP700 un profil expansiv, care umple întreaga incintă cu un sunet de înaltă calitate.

Pictogramă pentru MEGA BASS.
Dați basului un imbold

Cu modul MEGA BASS vă puteți bucura de un bas cu adevărat impresionant. Așadar, dacă ascultați melodii ritmate, veți obține un sunet de bas profund și percutant.

Imagine cu persoane dansând la un concert muzical
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Sunetul muzicii live este ceva special. Caracteristica LIVE SOUND vă permite să recreați atmosfera unică și să retrăiți din nou și din nou experiențele preferate de muzică live.

Învioraţi noaptea

Datorită noului iluminat ambiental, puteți selecta o varietate de modele diferite de iluminare care pot da un plus de energie petrecerilor sau nuanțe liniștitoare pentru o noapte relaxantă.

Construite pentru a dura

Boxa XP700 a fost creată pentru a oferi rezistență și portabilitate. Acest lucru înseamnă că puteți lua cu dvs. muzica pe care o iubiți oriunde mergeți, fără nicio grijă.

Ploaia nu va întrerupe niciodată redarea

Fiți pregătit pentru orice la petrecerea dvs. în grădină. Boxa XP700 este rezistentă la apă conform IPX4, așa că nu trebuie să întrerupeți petrecerea la primele picături de ploaie.

Imagine cu boxa portabilă XP700 din gama X-Series văzută de sus, cu stropi de apă pentru a ilustra rezistența la apă.
Pictogramă pentru încărcarea rapidă, indicând faptul că o încărcare de 10 minute este suficientă pentru 3 ore de redare.
Autonomia mai mare de viață a bateriei se traduce prin mai mult timp pentru distracție târziu în noapte

Când petrecerea este reușită, nimeni nu vrea ca muzica să se termine. Iar grație autonomiei de 25 de ore a bateriei atunci când este complet încărcată, această boxă va rezista aproape la fel de mult ca dvs.

Pictogramă pentru simbolul unei baterii încărcate complet.
Încărcați rapid când sunteți pe grabă

Dacă vă simțiți puțin presat de timp, nu vă faceți griji. Cu încărcarea rapidă vă veți bucura de 3 de ore de redare după o încărcare de doar 10 minute.

Pictogramă cu caracteristica de îngrijire a bateriei, cu două mâini alături de o baterie care se încarcă.
Aveți grijă de baterie

Caracteristica de îngrijire a bateriei vă ajută să evitați supraîncărcarea și va menține bateria într-o stare optimă pentru mai mult timp.

Imagine cu boxa portabilă XP700 din gama X-Series, cu o mână apucând mânerul confortabil din spatele boxei.
Apucați boxa și mergeți

Boxa XP700 are un mâner confortabil care facilitează transportul său. Așadar, dacă țineți de obicei boxa în casă, dar doriți să ascultați în grădină, ridicați boxa și duceți-o unde doriți.

Cântaţi cât vă ţine inima

Iubiți distracția karaoke? Atunci boxa XP700 va asigura acompaniamentul perfect. Conectați microfonul, alegeți o melodie și puneți-vă talentul la înaintare. Și nu vă opriți la cântat. Grație celor două intrări, puteți conecta o chitară și puteți folosi boxa ca amplificator.

Potrivit stilului dvs.

Boxa XP700 este elegantă și practică, oferă un sunet excelent, poate fi instalată în mai multe moduri și vă poate încărca smartphone-ul.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Duceți petrecerea la nivelul următor cu aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable. Accesați funcții distractive, optimizați sunetul și preluați controlul deplin asupra fiecărei petreceri.

Pictogramă cu sigla aplicației Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Optimizați setările sunetului, controlați muzica, alegeți modele de iluminare și gestionați dispozitivele chiar de pe telefon. 

Funcții distractive, cu Fiestable

Accesați funcții distractive, cum ar fi crearea de liste de redare pentru petreceri, modul karaoke și multe altele.

Imagine cu un bărbat dansând la o petrecere
Google Play

Sony | Music Center pentru Android

App Store

Sony | Music Center pentru iOS

Plug-inul Fiestable pentru Android

Plug-inul Fiestable pentru iOS

Specificaţii şi funcţii

Boxa XP700 este construită pentru a umple locații cu sunet. Cu sunetul omnidirecțional de petrecere oferit de X-Balanced Speaker Unit și de tweeterele de înaltă eficiență față și spate, boxa emite un sunet bogat și clar în toate direcțiile. Este perfectă pentru petreceri în interior sau în aer liber, cu o autonomie mare a bateriei, rezistență la apă IPX4 și un mâner convenabil pentru deplasare între petreceri.
  • Sunet de petrecere omnidirecțional

  • Difuzor X-Balanced

  • Iluminare ambientală

  • Rezistență la apă conform IPX4

  • Autonomie de 25 de ore a bateriei și încărcare rapidă

DIMENSIUNE DIFUZOR
Diametrul difuzorului (tweeter): față 6 cm x spate 3 cm, diametrul difuzorului (woofer): 17 cm x 2
AUTONOMIA BATERIEI
25 DE ORE
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
Minimufă stereo (IN), USB A, intrare pentru microfon (φ 6,3 mm), intrare pentru chitară (φ 6,3 mm)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor