SRS-XG500

Ieșiți și jucați-vă

XG500 a fost creată pentru a vă permite să luați oriunde sunetul de înaltă calitate. Fie că organizați o petrecere în grădină sau vă îndreptați spre plajă, încărcați, apucați mânerul ergonomic și luați cu dvs. această boxă portabilă și cu un sunet excelent. 

Durabilitate și portabilitate
Caracteristici distractive
LIVE LIFE LOUD

Viața trebuie trăită la volum maxim. Aceasta înseamnă că trebuie să vă adunați prietenii, să dați muzica la volum maxim și să dansați toată noaptea pe un sunet clar și amplu. Cu noua noastră gamă de boxe X-Series, vă puteți bucura la maximum de fiecare moment, să organizați petreceri pe care vi le veți aduce aminte mereu și să trăiți întotdeauna la volum maxim.

Sunet puternic de petrecere, în toată incinta

Mergeți oriunde vă duce petrecerea. Pentru aceasta, aveți nevoie de o boxă care poate oferi un sunet puternic, oriunde ați merge. Cu boxa XG500, veți putea lua cu dvs. sunetul puternic de petrecere, iar cu iluminarea integrată puteți crea și atmosfera de petrecere.

Construite pentru a dura

Boxa XG500 este extrem de rezistentă. Are un exterior robust, este rezistentă la apă și la praf conform IP66 și are o autonomie suficientă a bateriei. Așadar, singura întrebare este: unde vreți să o luați cu dvs.?

Mutați petrecerea în aer liber

Cu rezistență la apă și la praf conform IP66, această boxă este gata pentru aproape orice. Acest lucru înseamnă că puteți asculta lângă piscină, în parc sau chiar la plajă.

Pictogramă pentru simbolul unei baterii încărcate complet.
Petreceți mai mult ca niciodată 

Cu o autonomie imensă de 30 de ore cu bateria complet încărcată, boxa XG500 va continua redarea pentru mult timp, ca să puteți continua petrecerea fără să vă faceți griji că melodiile se vor opri dintr-o dată.

Pictogramă pentru încărcarea rapidă, ce demonstrează că 10 minute de încărcare oferă 3 ore de autonomie a bateriei.
Încărcați rapid când sunteți pe grabă

Dacă vă simțiți puțin presat de timp, nu vă faceți griji. Cu încărcarea rapidă vă veți bucura de 3 de ore de redare după o încărcare de doar 10 -.

Pictogramă cu caracteristica de îngrijire a bateriei, cu două mâini pe ambele părți ale unei baterii care se încarcă.
Aveți grijă de baterie

Caracteristica de îngrijire a bateriei vă ajută să evitați supraîncărcarea și va menține bateria într-o stare optimă pentru mai mult timp.

Boxa SRS-XG500 cu o mână care ține mânerul superior ergonomic.
Un mâner ergonomic, pentru portabilitate ușoară

Doriți să ascultați în mișcare? Nicio problemă. Grație mânerului confortabil, boxa XG500 este concepută pentru a o lua cu dvs. oriunde doriți.

Duceți petrecerea afară și dați volumul la maxim

XG500 reunește difuzorul X-Balanced, un tweeter de înaltă eficiență și radiatoare pasive, pentru a vă oferi un sunet puternic, perfect pentru petreceri în aer liber.

Imagine cu boxa XG500 în prim-plan, cu partea din față decupată, pentru a dezvălui difuzoarele interne.
Sunet care merită împărtăşit

Tehnologia încorporată în boxa XG500 funcționează în armonie pentru ca dvs. să vă bucurați de o calitate superioară a sunetului. Difuzorul X-Balanced oferă un bas profund și percutant și voci clare, chiar și la volume mari. Tweeterul de înaltă eficiență oferă un sunet clar și amplu la frecvențe înalte. Radiatoarele pasive optimizează experiența, prin reproducerea unui bas clar. Combinați toate acestea și veți obține un sunet extraordinar, care merită ascultat alături de prieteni.

Pictogramă pentru MEGA BASS.
Dați basului un imbold

Cu modul MEGA BASS vă puteți bucura de un bas cu adevărat impresionant. Așadar, dacă ascultați melodii ritmate, veți obține un sunet de bas profund și percutant. 

Mulțime dansând la un concert live.
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Sunetul muzicii live este ceva special. Caracteristica LIVE SOUND vă permite să recreați atmosfera unică și să retrăiți din nou și din nou experiențele preferate de muzică live.

Să se facă lumină

Noul sistem de iluminare ambientală produce o iluminare modernă și subtilă, perfectă pentru petreceri sau pentru utilizarea de zi cu zi. Puteți selecta o varietate de modele diferite de iluminare din aplicația Sony | Music Center.

Cântaţi cât vă ţine inima

Dacă sunteți un superstar în devenire, puteți conecta un microfon la boxă și cânta după placul inimii sau puteți conecta chitara și folosi boxa ca amplificator.

Bucurați-vă la maximum de muzica dvs.

Boxa XG500 este concepută să se potrivească perfect stilului dvs. de viață. Așadar, fie că doriți să vă conectați în sistem wireless sau prin cablu, alegerea este doar a dvs.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Duceți petrecerea la nivelul următor cu aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable. Accesați funcții distractive, optimizați sunetul și preluați controlul deplin asupra fiecărei petreceri.

Sigla Sony Music Center.
Sony | Music Center

Optimizați setările sunetului, controlați muzica, alegeți modele de iluminare și gestionați dispozitivele chiar de pe telefon. 

Funcții distractive, cu Fiestable

Accesați funcții distractive, cum ar fi crearea de liste de redare pentru petreceri, modul karaoke și multe altele.

Mulțime dansând pe muzica de la o petrecere
Siglă Descărcați din Google Play

Sony | Music Center pentru Android

Siglă Descărcați din App Store

Sony | Music Center pentru iOS

Plug-inul Fiestable pentru Android

Plug-inul Fiestable pentru iOS

Specificaţii şi funcţii

Boxa SRS-XG500 este perfectă dacă doriți să vă bucurați de un sunet puternic în exterior. Combinația dintre difuzorul X-Balanced, tweeterul de înaltă eficiență și radiatoarele pasive oferă un sunet clar și precis, indiferent dacă ascultați în interior sau în exterior. În plus, cu un exterior rezistent, rezistență la apă și la praf conform IP66, o autonomie de 30 de ore a bateriei și un mâner ergonomic, o puteți lua cu dvs. aproape oriunde doriți să mergeți.
  • Rezistentă la apă și la praf conform IP66

  • Autonomie de 30 de ore a bateriei și încărcare rapidă

  • Mâner pentru portabilitate confortabilă

  • Sunet puternic de petrecere

  • Difuzor X-Balanced

DIMENSIUNE DIFUZOR
Diametrul difuzorului (tweeter): 2,5 cm x 2, diametrul difuzorului (woofer): 11 cm x 2
AUTONOMIA BATERIEI
30 DE ORE
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
Minimufă stereo (INTRARE), USB A (clasa de stocare în masă), USB A (pentru încărcarea bateriei unui dispozitiv conectat), intrare microfon/chitară (φ 6,3 mm)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor