SRS-XP500

Bucurați-vă mai mult de muzica dvs.

Cu XP500, persoanele ce adoră distracția se vor bucura de fiecare moment al vieții lor. Fie că vă relaxați în sufragerie sau petreceți în grădină, XP500 vă va oferi un sunet superb și o mulțime de funcții distractive. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți muzica.

Durabilitate și portabilitate
Funcție distractivă
LIVE LIFE LOUD

Viața trebuie trăită la volum maxim. Aceasta înseamnă că trebuie să vă adunați prietenii, să dați muzica la volum maxim și să dansați toată noaptea pe un sunet clar și amplu. Cu noua noastră gamă de boxe X-Series, vă puteți bucura la maximum de fiecare moment, să organizați petreceri pe care vi le veți aduce aminte mereu și să trăiți întotdeauna la volum maxim.

Pregătit pentru orice

Orice melodie, orice stil, pentru orice moment. XP500 a fost creată pentru a vă oferi un sunet de excepție, indiferent de stilul dvs. de muzică preferat. Așadar, fie că aveți chef să dansați toată noaptea pe acorduri pline de vas sau să vă destindeți la sfârșitul zilei cu niște melodii relaxante, boxa XP500 este alături de dvs.

Sunet puternic de petrecere

Tweeterele și difuzoarele woofer frontale conferă împreună boxei XP500 un sunet superb, cu un bas profund și puternic, voci clare și o senzație clară de sunet surround. Perfectă pentru petreceri, dar la fel de bună pentru a crea starea de spirit potrivită în casa dvs.

Ascultaţi tare şi clar

Combinația dintre difuzorul X-Balanced și tweeterul față de înaltă eficiență oferă un sunet puternic, bogat și clar pe o suprafață mare. Astfel, mai mulți oameni vă pot auzi muzica grozavă.

Pictogramă cu sigla MEGA BASS.
Dați basului un imbold

Cu modul MEGA BASS vă puteți bucura de un bas cu adevărat impresionant. Așadar, dacă ascultați melodii ritmate, veți obține un sunet de bas profund și percutant.

Imagine cu persoane dansând la un concert live.
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Sunetul muzicii live este ceva special. Caracteristica LIVE SOUND vă permite să recreați atmosfera unică și să retrăiți din nou și din nou experiențele preferate de muzică live.

Înveseliţi-vă viaţa

Datorită noului iluminat ambiental, puteți selecta o varietate de modele diferite de iluminare care pot da un plus de energie petrecerilor sau nuanțe liniștitoare pentru o noapte relaxantă.

Construite pentru a dura

Boxa XP500 a fost creată pentru a oferi rezistență și portabilitate. Acest lucru înseamnă că puteți lua cu dvs. muzica pe care o iubiți oriunde mergeți, fără nicio grijă.

Ploaia nu va întrerupe niciodată redarea

Fiți pregătit pentru orice la petrecerea dvs. în grădină. Boxa XP500 este rezistentă la apă conform IPX4, așa că nu trebuie să întrerupeți petrecerea la primele picături de ploaie. 

Imagine cu boxa portabilă XP500 din seria X-Series cu stropi de apă pentru a ilustra rezistența la apă.
Pictogramă pentru simbolul unei baterii încărcate complet.
Autonomia mai mare de viață a bateriei se traduce prin mai mult timp pentru distracție târziu în noapte

Când petrecerea este reușită, nimeni nu vrea ca muzica să se termine. Iar grație autonomiei de 20 de ore a bateriei atunci când este complet încărcată, această boxă va rezista aproape la fel de mult ca dvs.

Pictogramă pentru încărcarea rapidă, ce demonstrează că 10 minute de încărcare oferă 80 de minute de autonomie a bateriei.
Încărcați rapid când sunteți pe grabă

Dacă vă simțiți puțin presat de timp, nu vă faceți griji. Cu încărcarea rapidă vă veți bucura de 80 de minute de redare după o încărcare de doar 10 minute. 

Pictogramă cu sigla caracteristicii de îngrijire a bateriei, cu două mâini în jurul unei baterii care se încarcă.
Aveți grijă de baterie

Caracteristica de îngrijire a bateriei vă ajută să evitați supraîncărcarea și va menține bateria într-o stare optimă pentru mai mult timp.

Imagine cu boxa portabilă XP500 din gama X-Series cu prim-plan al unei mâini pe mânerul confortabil.
Apucați boxa și mergeți

Boxa XP500 are un mâner confortabil care facilitează transportul său. Așadar, dacă țineți de obicei boxa în casă, dar doriți să ascultați în grădină, ridicați boxa și duceți-o unde doriți.

Cântaţi cât vă ţine inima

Iubiți distracția karaoke? Atunci boxa XP500 va asigura acompaniamentul perfect. Conectați microfonul, alegeți o melodie și puneți-vă talentul la înaintare. Și nu vă opriți la cântat. Grație celor două intrări, puteți conecta o chitară și puteți folosi boxa ca amplificator.

Potrivit stilului dvs.

Boxa XP500 este elegantă și practică, oferă un sunet excelent, poate fi instalată în mai multe moduri și vă poate încărca smartphone-ul. 

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Duceți petrecerea la nivelul următor cu aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable. Accesați funcții distractive, optimizați sunetul și preluați controlul deplin asupra fiecărei petreceri.

Sigla Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Optimizați setările sunetului, controlați muzica, alegeți modele de iluminare și gestionați dispozitivele chiar de pe telefon. 

Funcții distractive, cu Fiestable

Accesați funcții distractive, cum ar fi crearea de liste de redare pentru petreceri, modul karaoke și multe altele.

Imagine cu persoane dansând la o petrecere
Google Play

Sony | Music Center pentru Android

App Store

Sony | Music Center pentru iOS

Plug-inul Fiestable pentru Android

Plug-inul Fiestable pentru iOS

Specificaţii şi funcţii

XP500 combină sunetul superb cu o mulțime de funcții de petrecere, fiind astfel o boxă distractivă și polivalentă. Cu sunetul puternic de petrecere oferit de X-Balanced Speaker Unit și de tweeterele față de înaltă eficiență, boxa emite un sunet bogat, clar și de înaltă calitate. Este perfectă pentru petreceri în interior sau în aer liber, cu o autonomie mare a bateriei, rezistență la apă IPX4 și un mâner convenabil pentru deplasare între petreceri.
  • Sunet puternic de petrecere

  • Difuzor X-Balanced

  • Iluminare ambientală

  • Rezistență la apă conform IPX4

  • Autonomie de 20 de ore a bateriei și încărcare rapidă

DIMENSIUNE DIFUZOR
Diametrul difuzorului (tweeter): 5 cm x 2, diametrul difuzorului (woofer): 14 cm x 2
AUTONOMIA BATERIEI
20 DE ORE
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
Minimufă stereo (IN), USB A, intrare pentru microfon (φ 6,3 mm), intrare pentru chitară/microfon (φ 6,3 mm)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor