WALKMAN® WM1ZM2 DIN SERIA SIGNATURE

Specificaţii şi funcţii complete

NW-WM1ZM2

Preț recomandat

18.315,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 80,5 x 142,5 x 21,0 mm
Greutate
Aprox. 490 g

Wi-Fi

Bandă de frecvenţă
2,4/5 GHz

Alimentare

AUTONOMIA BATERIEI: REDARE CONTINUĂ MUZICĂ (CU APLICAȚIA MUSIC)
MP3 (128 kb/s)/Mini-jack stereo: Aprox. 40 de ore, MP3 (128 kb/s)/Jack standard echilibrat: Aprox. 40 ore, FLAC (96 kHz/24 biți)/Mini-jack stereo: Aprox. 40 ore, FLAC (96 kHz/24 biți)/Jack standard: Aprox. 40 ore, FLAC (192 kHz/24 biți)/Mini-jack stereo: Aprox. 35 ore, FLAC (192 kHz/24 biți)/Jack standard echilibrat: Aprox. 35 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Mini-jack stereo: Aprox. 25 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Jack standard echilibrat: Aprox. 15 ore, DSD (5,6448 MHz/1 bit)/Mini-jack stereo: Aprox. 18 ore, DSD (5,6448 MHz/1 bit)/Jack standard echilibrat: Aprox. 13 de ore
AUTONOMIA BATERIEI: REDARE CONTINUĂ MUZICĂ (ALTĂ APLICAȚIE DE MUZICĂ)
FLAC (96kHz / 24bit)/Conexiune LDAC preferată (auto): Aprox. 18 de ore
Durată încărcare (încărc. completă)
Aprox. 4,5 ore
Baterie încorporată
Baterie reîncărcabilă Li-Ion integrată
Încărcare şi alimentare
Alimentare prin USB (de la computer printr-un port USB)

Stocare media

Dimensiunea memoriei
256 GB *Memorie disponibilă efectivă 215 GB

Redare şi afişare

Mod de redare a muzicii
Redare aleatorie, Dezactivare repetare, Repetare 1 melodie, Repetare toate, Toată gama, Gamă selectată
Efecte de sunet
Sursă directă (direct), egalizator cu 10 benzi, DSEE Ultimate, liniarizator de fază c.c., normalizator dinamic, procesor vinil
Redare audio
MP3: 32 - 320 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR))/32, 44,1, 48 kHz, WMA: 32 - 192 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR))/44,1 kHz, FLAC: 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, WAV: 16, 24, 32 de biți (număr zecimal/număr întreg)/8 - 384 kHz, AAC: 16 - 320 kbps/8 - 48kHz, HE-AAC: 32 - 144 kb/s/8 - 48 kHz, Apple Lossless: 16, 24 de biți/8 - 384 kHz, AIFF: 16, 24, 32 de biți/8 - 384 kHz, DSD: 1 bit/2,8 MHz, 11,2 MHz, APE: 8, 16, 24 de biţi/8 - 192 kHz (rapid, normal, ridicat), MQA: Acceptat
Rezoluţie afişaj
12,7 cm (5,0 in), HD (1280 x 720 pixeli)
Tip afişaj
Afișaj TFT color cu retroiluminare cu LED-uri
Drag & Drop
Da
Metode de căutare a muzicii
Toate melodiile, Artist, Anul lansării, Liste de redare, Album, Gen, Compozitor, Înaltă rezoluție, Transferuri recente, Folder, Fișă melodii

Ieşire căşti (minimufă stereo)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
60 mW + 60 mW (amplificare mare)

Ieşire căşti (mufă standard cu masă separată)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
250 mW + 250 mW (amplificare mare)

Software

Sistem de operare
Android 11

Conectare

CONTACTE
Căști: Mini-jack stereo, jack standard echilibrat, memorie externă: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Capacităţi wireless
Sistem de comunicație: Versiune specificație Bluetooth 5.0, NFC: Nu; profiluri Bluetooth acceptate: Da; codecuri acceptate (transmisie): Da; codecuri acceptate (recepție): Nu

Accesibilitate

talkback
Da

Ce este în cutie

  • Cablu USB Type-C® (USB-A - USB-C)
  • Instrucţiuni de operare
  • Ghid de referinţă
  • Capac jack cască (stereo mini)
  • Capac jack cască (echilibrat standard)
  • Husă din piele
Placeholder

Caracteristici

Carcasa din cupru fără oxigen placată cu aur a dispozitivului Walkman WM1ZM2, pe un fundal întunecat

Materiale pure, pentru un sunet pur

Cuprul fără oxigen (OFC) este dificil de prelucrat, însă WM1ZM2 are o carcasă OFC placată cu aur, la fel ca predecesorul său. Acum, puritatea OFC a fost îmbunătățită la 99,99% (patru de nouă), oferind beneficii și mai mari în ceea ce privește calitatea acustică și rigiditatea ridicată. Notele de bas sunt clare și puternice, atmosfera este mai expansivă, iar sunetele medii și înalte au o persistență superbă.

Prim-plan cu placa de circuite, arătând tehnologia cu amplificator digital S-Master™ HX

Reproducere fidelă a sunetului

Tehnologia de amplificare digitală S-Master™ HX, dezvoltată independent pentru Walkman®, este compatibilă cu formatul Native DSD și cu ieșirea echilibrată și de mare putere. Reduce distorsiunea și zgomotul pe o gamă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat, îmbunătățit prin noua sudură de înaltă calitate, fără plumb.

Placă de circuite ilustrând sursa de alimentare

O sursă de alimentare și mai puternică

Inspirat de DMP-Z1, playerul nostru muzical digital de vârf WM1ZM2 are o sursă de alimentare și mai puternică decât predecesorul său, atât pentru blocul analogic, cât și pentru blocul digital.

Prim-plan cu placa de circuite cu un condensator mare, solid, de înaltă densitate

Condensator mare solid, de înaltă densitate

Adoptat ca sistem de asistare pentru blocul amplificator, noul condensator de înaltă densitate oferă o capacitate mare și o rezistență scăzută. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. El contribuie la un bas clar și puternic și la elemente vocale clare.

Placă de circuite cu FT CAP3 (condensatoare de înaltă densitate)

FT CAP3 (condensator de înaltă densitate)

Realizat special pentru Sony și ajustat de inginerii Sony, FT CAP3 este încorporat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Având la bază soluțiile audio de vârf, a contribuit la crearea unui sunet mai fin, cu un spațiu de sunet mai larg, mai multă transparență și bas mai puternic.

Bloc prelucrat OFC pe un fundal întunecat

Bloc șlefuit din OFC

Un bloc prelucrat OFC acoperă blocul digital, întărind planul digital și îmbunătățind protecția împotriva zgomotului de la elementele blocului digital, cum ar fi procesorul și dispozitivele de memorie. Rezultatul: sunet mai clar, care pare să se ridice din tăcere.

Placă de circuite cu condensatoare de înaltă densitate

Condensatoare de înaltă densitate

Condensatoarele de înaltă densitate din WM1ZM2 se folosesc pentru a consolida alimentarea blocului amplificatorului pentru ieșire echilibrată, îmbunătățind reproducerea sunetelor în gama inferioară pentru o experiență de ascultare mai extinsă.

Placă de circuite cu condensatoare cu folie

Condensatori cu peliculă

Condensatorii de înaltă calitate cu peliculă asigură o tensiune cu răspuns liniar în toate frecvențele, rezultând zgomot și distorsiuni reduse.

Placă de circuite cu inductori cu bobină

Inductori cu bobină

Prin înlocuirea condensatorului laminat convențional, inductoarele cu bobină din blocul digital de alimentare contribuie la obținerea unui sunet pur. 

Imagine în secțiune cu dispozitivul Walkman WM1ZM2 prezentând componentele interne, inclusiv materialul KIMBER KABLE® gros

KIMBER KABLE®

Materialul de cablare de la baza amplificatorului la mufa echilibrată pentru căști a trecut la KIMBER KABLE® gros, ca pe emblematicul player muzical DMP-Z1. Acest lucru elimină zgomotul extern, transmite semnale audio de înaltă calitate și oferă o calitate înaltă a sunetului.

Registru de sunete fine pe un fundal alb

Registru fin de sunete

Registrul de sunet fin montat pe suprafaţă asigură o distribuţie uniformă şi eficientă a puterii către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Placă de circuite cu oscilatoare de cristal

Oscilatoare cu cristal

Două oscilatoare compacte cu cristal, cu zgomot redus de fază asigură stabilitatea ceasului de precizie la rate de eșantionare cu multipli de 44,1 kHz și 48 kHz. Electrodul cu cristal este format prin depunere de vapori de aur, pentru caracteristici electrice superioare și separare instrumentală îmbunătățită. Zgomotul este redus, pentru un sunet clar.

Placă de circuite cu sudură reflow cu conținut de aur

Noua sudură reflow cu conținut de aur

Este pentru prima dată când Sony folosește sudura reflow cu conținut de aur în multe locuri pe suprafața plăcii de circuite. Efectul general este considerabil, inclusiv o localizare îmbunătățită a sunetului și un spațiu de sunet mai larg.

O rolă de sudură pentru sunet de înaltă calitate, cu conținut de aur

Sudură de înaltă calitate cu conținut de aur

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului WM1ZM2 la baterie.

Imagine comparând orificiile de trecere normală cu orificiile de trecere umplută

Placă de circuite cu dielectric scăzut

Placa de circuit imprimat utilizează materiale cu dielectricitate redusă pentru a realiza o transmisie precisă a semnalului, iar găurile de pasaj sunt umplute cu cupru pentru a reduce și mai mult impedanța. Rezultatul este un spațiu sonor larg, cu un sunet clar și strălucitor. [A] Pasaj normal [B] Pasaj umplut

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio și a blocului de alimentare/digital, dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca interferențele digitale să nu afecteze calitatea sunetului.

Grafice ilustrând modul în care motorul de remasterizare DSD afectează sunetul cu modulație prin impulsuri codificate.

Aparat de remasterizare DSD

Formatul cu modulație prin impulsuri codificate e reeșantionat într-un flux audio de 1 bit pe frecvența înaltă de 11,2 MHz Direct Stream Digital. Fluxul pe un bit livrat către DAC este apropiat de cel al analogului, ca dvs. să vă bucurați mai mult de muzică.

Siglă pentru DSEE Ultimate

DSEE Ultimate

Tehnologiile Edge-AI și DSEE Ultimate™ (motor de îmbunătățire a sunetului digital) îmbunătățesc în timp real fișierele digitale comprimate. Algoritmul evoluat oferă beneficii și mai mari pentru codecul audio fără pierderi de calitate CD (16 biți, 44,1/48 kHz). Prin recucerirea subtilităților acustice și intervalului dinamic, experiența de audiție e mai bogată.

Pictogramă pentru Vinyl Processor

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Grafic ilustrând efectele linearizatorului de fază DC

Liniarizator de fază DC

Liniarizatorul de fază DC are rolul de a reproduce în mod eficient o varietate mare de semnături sonore. Acesta procesează semnalele digitale în funcţie de caracteristicile de fază ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai pur şi mai apropiat de cel analogic. Alegeţi dintre cele şase setări ale caracterului de fază.

Prim-plan cu conexiunea echilibrată și mufa audio de 3,5 mm de pe dispozitivul Walkman WM1ZM2

Conexiune echilibrată

Dispozitivul Walkman® este prevăzut cu o mufă simplă echilibrată, special concepută pentru noul cablu de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm. Semnalele sonore stânga/dreapta sunt separate, minimizându-se pierderile la transmisia semnalului. 

Siglă pentru Hi-Res Audio

Fiecare notă, așa cum a fost imaginată de artist

Duceți colecția dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluție. Prin captarea și reproducerea sunetului digital la o rată mai mare decât cea a CD-urilor (24 de biți/96kHz și mai mare), sunetul de înaltă rezoluție vă permite să vă apropiați de înregistrarea originală din studio.

Siglă pentru DSD (Direct Stream Digital)

Format nativ DSD la 11,2 MHz/PCM la 384 kHz

Calitate excepțională cu formatul nativ DSD la 11,2 MHz folosind căștile echilibrate și PCM la 384KHz pe 32 de biți.

Sigla pentru Hi-Res Audio wireless

Sunet de înaltă rezoluţie în sistem wireless

Bucurați-vă de sunetul High-Resolution Audio fără fire, prin LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți avea o experiență de audiție superioară.

Siglă pentru MQA

MQA™ 

Dispozitivul Walkman include tehnologia MQA, care vă permite să redați fișiere audio în format MQA.

Prim-plan cu partea stângă a dispozitivului Walkman WM1ZM2 pe un fundal întunecat

Funcţii familiare

Elementele esențiale de design includ mufe duble pentru căști în partea superioară și o tastă laterală intuitivă, ambele moștenite de la predecesorul său.

Detaliu al secțiunii spate distinctive a dispozitivului Walkman WM1ZM2

Secțiune spate distinctivă

Cadrul OFC cu spate din aluminiu prelucrat la mașină contribuie la sunetul de înaltă calitate și creează o senzație premium. Secțiunea spate distinctivă, mai groasă și mai pronunțată decât cea a modelului anterior, reflectă componentele audio superioare găzduite în interior.

Vedere din față cu Walkman-ul WM1ZM2 pe un fundal întunecat, arătând interfața de control al volumului în stil analogic

Ecouri ale analogicului

Fiecare element al WM1ZM2 este dedicat bucuriei pure de ascultare a muzicii, chiar și interfața de control al volumului, care amintește de designul analogic clasic.

Vedere din față cu dispozitivul Walkman WM1ZM2, ilustrând interfața de utilizare Android™

Cu Wi-Fi transmiteți și descărcați și mai multă muzică

Compatibil cu Android™ și Wi-Fi, WM1ZM2 vă oferă și mai multă libertate de a vă bucura de muzică. Ascultați aplicațiile muzicale preferate pe Walkman sau conectați-vă la un PC pentru a descărca melodii și liste de redare din colecția dvs. muzicală.

Vedere din față cu dispozitivul Walkman WM1ZM2 - afișajul arată interfața de redare a muzicii

Afișaj mare, de 5”

Fluid și rapid, ecranul tactil mare de 5” (12,7 cm) a fost mărit față de afișajul de 4” (10,2 cm) al predecesorului său, iar rezoluția a fost crescută la HD.

Pictogramă pentru autonomia bateriei

Durată mare de utilizare a bateriei

Cufundați-vă în muzica preferată cu până la 40 de ore de redare audio de înaltă rezoluție FLAC la 96 kHz fără întrerupere.

Vedere din față cu WM1ZM2 ilustrând ecranul principal al dispozitivului Walkman

Ecranul principal al dispozitivului Walkman®

Cu ecranul principal al dispozitivului Walkman®, puteți personaliza afișajul principal potrivit necesităților dvs.

Partea de jos a dispozitivului Walkman WM1ZM2 arată portul USB Type-C®

Port USB Type-C®

Un port USB Type-C®, compatibil cu USB 3.2 Gen1, permite transfer rapid de fișiere audio și conectivitate ușoară cu o gamă largă de dispozitive.

Pictogramă pentru card SD

Stocare extensibilă 

Cu o memorie integrată de 256 GB și un slot pentru card SD, WM1ZM2 vă permite să luați cu dvs. chiar și cele mai mari colecții muzicale.

Walkman WM1ZM2 și căști MDR-Z1R pe un fundal întunecat

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Descoperiţi produsele Signature Series

Siglă pentru 360 Reality Audio

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. WM1ZM2 vă permite să vă bucurați de 360 Reality Audio.

Mai multe despre 360 Reality Audio

Trei farfurii care prezintă o varietate de materiale

Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Materialul de ambalare pentru WM1ZM2 nu utilizează plastic, reflectând angajamentul companiei Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.