WM1ZM2

Răsfăț auditiv pur

Parte a gamei Signature Series, WM1ZM2 stabilește un nou reper privind calitatea sunetului și audiția sofisticată. Realizat din materiale de calitate, cu atenție la detalii, simplifică descărcarea și redarea în timp real a muzicii. 

Signature Series

One Signature Sound

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.Descărcare/redare în timp real prin Wi-Fi


Priviți mai în detaliu produsul WM1ZM2
Materiale pure, pentru un sunet pur

Cuprul fără oxigen (OFC) este dificil de prelucrat, însă WM1ZM2 are o carcasă OFC placată cu aur, la fel ca predecesorul său. Acum, puritatea OFC a fost îmbunătățită la 99,99% (patru de nouă), oferind beneficii și mai mari în ceea ce privește calitatea acustică și rigiditatea ridicată. Notele de bas sunt clare și puternice, atmosfera este mai expansivă, iar sunetele medii și înalte au o persistență superbă.

Reproducere fidelă a sunetului

Tehnologia de amplificare digitală S-Master™ HX, dezvoltată independent pentru Walkman®, este compatibilă cu formatul Native DSD și cu ieșirea echilibrată și de mare putere. Reduce distorsiunea și zgomotul pe o gamă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat, îmbunătățit prin noua sudură de înaltă calitate, fără plumb.


O sursă de alimentare și mai puternică

Inspirat de DMP-Z1, playerul nostru muzical digital de vârf WM1ZM2 are o sursă de alimentare și mai puternică decât predecesorul său, atât pentru blocul analogic, cât și pentru blocul digital.

Prim-plan cu placa de circuite cu un condensator mare, solid, de înaltă densitate
Condensator mare solid, de înaltă densitate

Adoptat ca sistem de asistare pentru blocul amplificator, noul condensator de înaltă densitate oferă o capacitate mare și o rezistență scăzută. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. El contribuie la un bas puternic și la elemente vocale clare.

FT CAP3 (condensator de înaltă densitate)

Realizat special pentru Sony și ajustat de inginerii Sony, FT CAP3 este încorporat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Având la bază soluțiile audio de vârf, a contribuit la crearea unui sunet mai fin, cu un spațiu de sunet mai larg, mai multă transparență și bas mai puternic.

Placă de circuite cu FT CAP3 (condensatoare de înaltă densitate)
Bloc prelucrat OFC pe un fundal întunecat
Bloc șlefuit din OFC

Un bloc prelucrat OFC acoperă blocul digital, întărind planul digital și îmbunătățind protecția împotriva zgomotului de la elementele blocului digital, cum ar fi procesorul și dispozitivele de memorie. Rezultatul: sunet mai clar, care pare să se ridice din tăcere.

Placă de circuite cu condensatoare de înaltă densitate
Condensatoare de înaltă densitate

Condensatoarele de înaltă densitate din WM1ZM2 se folosesc pentru a consolida alimentarea blocului amplificatorului pentru ieșire echilibrată, îmbunătățind reproducerea sunetelor în gama inferioară pentru o experiență de ascultare mai extinsă.

Placă de circuite cu condensatoare cu folie
Condensatori cu peliculă

Condensatorii de înaltă calitate cu peliculă asigură o tensiune cu răspuns liniar în toate frecvențele, rezultând zgomot și distorsiuni reduse.

Placă de circuite cu inductori cu bobină
Inductori cu bobină

Prin înlocuirea condensatorului laminat convențional, inductoarele cu bobină din blocul digital de alimentare contribuie la obținerea unui sunet pur. 

Sunetul extraordinar începe cu componente excepționale

Pentru a obține o evoluție a calității sunetului cu WM1ZM2 nu numai că am adus îmbunătățiri unei serii de componente, dar am și realizat asamblarea lor în cea mai bun configurație posibilă.

KIMBER KABLE® 

Materialul de cablare de la baza amplificatorului la mufa echilibrată pentru căști a trecut la KIMBER KABLE® gros, ca pe emblematicul player muzical DMP-Z1. Acest lucru elimină zgomotul extern, transmite semnale audio de înaltă calitate și oferă o calitate înaltă a sunetului.

Placă de circuite cu oscilatoare de cristal
Oscilatoare cu cristal

Două oscilatoare compacte cu cristal, cu zgomot redus de fază asigură stabilitatea ceasului de precizie la rate de eșantionare cu multipli de 44,1 kHz și 48 kHz. Electrodul cu cristal este format prin depunere de vapori de aur, pentru caracteristici electrice superioare și separare instrumentală îmbunătățită. Zgomotul este redus, pentru un sunet clar.

Registru fin de sunete

Registrul de sunet fin montat pe suprafaţă asigură o distribuţie uniformă şi eficientă a puterii către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Registru de sunete fine pe un fundal alb
Placă de circuite cu sudură reflow cu conținut de aur
Noua sudură reflow cu conținut de aur

Este pentru prima dată când Sony folosește sudura reflow cu conținut de aur în multe locuri pe suprafața plăcii de circuite. Efectul general este considerabil, inclusiv o localizare îmbunătățită a sunetului și un spațiu de sunet mai larg.

O rolă de sudură pentru sunet de înaltă calitate, cu conținut de aur
Sudură de înaltă calitate cu conținut de aur

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului WM1ZM2 la baterie.

Imagine comparând orificiile de trecere normală cu orificiile de trecere umplută
Placă de circuite cu dielectric scăzut

Placa de circuite are material cu dielectric scăzut pentru transmiterea precisă a semnalului. Orificiile de trecere sunt umplute cu cupru, pentru impedanță redusă. Rezultatul: spațiu de sunet larg, sunet clar, luminos.
[A] Orificii normale  [B] Orificii umplute

Imagine cu o placă de circuite, cu blocul audio evidențiat cu roșu și blocul Power/Digital cu albastru
Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca interferențele digitale să nu afecteze calitatea sunetului.

Procesare avansată a sunetului

WM1ZM2 dispune de o serie de tehnologii de procesare a sunetului care vă ajută să vă bucurați la maximum de muzică, indiferent de sursă.

Conexiune echilibrată

Dispozitivul Walkman® este prevăzut cu o mufă simplă echilibrată, special concepută pentru noul cablu de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm. Semnalele sonore stânga/dreapta sunt separate, minimizându-se pierderile la transmisia semnalului. 

Siglă pentru MQA
MQA™ 

Dispozitivul Walkman include tehnologia MQA, care vă permite să redați fișiere audio în format MQA.

Stil emblematic

Cu un afișaj mai mare și componente audio mai mari, WM1ZM2 realizează echilibrul perfect dintre funcționalitate și stilul emblematic. 

Vedere din față cu dispozitivul Walkman WM1ZM2, ilustrând interfața de utilizare Android™
Cu Wi-Fi transmiteți și descărcați și mai multă muzică

Compatibil cu Android™ și Wi-Fi, WM1ZM2 vă oferă și mai multă libertate de a vă bucura de muzică. Ascultați aplicațiile muzicale preferate pe Walkman sau conectați-vă la un PC pentru a descărca melodii și liste de redare din colecția dvs. muzicală.

Vedere din față cu dispozitivul Walkman WM1ZM2 - afișajul arată interfața de redare a muzicii
Afișaj mare, de 5”

Fluid și rapid, ecranul tactil mare de 5” (12,7 cm) a fost mărit față de afișajul de 4” (10,2 cm) al predecesorului său, iar rezoluția a fost crescută la HD.

Pictogramă pentru autonomia bateriei
Durată mare de utilizare a bateriei

Cufundați-vă în muzica preferată cu până la 40 de ore de redare audio de înaltă rezoluție FLAC la 96 kHz fără întrerupere.

Vedere din față cu WM1ZM2 ilustrând ecranul principal al dispozitivului Walkman
Ecranul principal al dispozitivului Walkman®

Cu ecranul principal al dispozitivului Walkman®, puteți personaliza afișajul principal potrivit necesităților dvs.

Partea de jos a dispozitivului Walkman WM1ZM2 arată portul USB Type-C®
Port USB Type-C®

Un port USB Type-C®, compatibil cu USB 3.2 Gen1, asigură transferul rapid al fișierelor muzicale și conectivitate ușoară cu o gamă largă de dispozitive.

Pictogramă pentru card SD
Stocare extensibilă 

Cu o memorie încorporată de 256 GB și un slot pentru carduri SD, WM1ZM2 vă permite să luați cu dvs. chiar și cele mai mari colecții muzicale.

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Treceți la următorul nivel de sunet

Aflați cum dorința și cultura sunetului personal i-au inspirat pe inginerii noștri să creeze Signature Series.

Atât de captivant.
Atât de realist.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. Cu WM1ZM2 vă puteți bucura de tehnologia 360 Reality Audio.

Trei farfurii care prezintă o varietate de materiale
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul căștilor WM1ZM2 nu conține deloc plastic, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Accesibilitate

Credem că tehnologia ar trebui să facă lumea mai interactivă, mai creativă, mai distractivă și mai primitoare. Am încorporat în produsele noastre audio design incluziv, concentrat pe experiența umană pentru a oferi experiența Kando tuturor utilizatorilor, indiferent de vârstă, abilități sau mediu.

Imagine cu o persoană ascultând cu ochii închiși, o altă persoană întinzându-se și o a treia pictând din cărucior cu rotile

Specificaţii şi funcţii

Făcând parte din seria Signature, Walkman®-ul WM1ZM2 combină calitatea fără compromisuri a sunetului cu compatibilitatea Wi-Fi pentru descărcare și streaming.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Suport pentru fișiere Native DSD (Direct Stream Digital)

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Compatibilitate cu Wi-Fi pentru descărcare și streaming

  • Capacitate de 256 GB și slot pentru card SD

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor