NW-WM1A

Descoperiţi profunzimea sunetului de calitate

NW-WM1A este un dispozitiv Walkman® premium, creat pentru a oferi o calitate optimă a sunetului. Simţiţi fiecare notă şi fiecare nuanţă graţie sunetului de înaltă rezoluţie şi simţiţi diferenţa muzicală, datorată sunetului echilibrat. oriunde aţi merge. 

Signature Series

Sunet unic Signature

Ducem experienţa sunetului de înaltă rezoluţie la un alt nivel, de la un sunet pe care îl ascultaţi la un sunet pe care îl puteţi simţi.

Sigla sunetului de înaltă rezoluţie
Creat pentru sunet de înaltă rezoluţie

Bucurați-vă de cele mai subtile tonalități ale sunetului la calitate de studio, la o calitate mai ridicată decât cea a CD-ului, cu sunetul de înaltă rezoluție. Pasiunea pentru muzică uneşte fiecare element, de la semnal la boxă, ceea ce creează impresia că artistul se află chiar în faţa dvs. Dispozitivul Walkman® NW-WM1A oferă, de asemenea, suport pentru redarea celor mai noi formate de fişiere: fişiere de 384 kHz/32 de biţi şi fişiere DSD native.

DSD
Fişiere DSD native

Aparatul NW-WM1A acceptă fişierele DSD native, ale căror sursă se regăseşte în primele etape ale procesului de producţie. Astfel, aceste fişiere păstrează toate detaliile autentice ale înregistrării originale.

S-Master HX
S-Master HX

Noua tehnologie a amplificatorului digital S-Master™ HX, dezvoltată special pentru dispozitivele Walkman®, reduce distorsiunea şi zgomotele pentru a vă oferi o gamă întreagă de frecvenţe şi un sunet rotund.

DSEE HX
DSEE HX

Tehnologia de conversie extinsă DSEE HX utilizează un algoritm pentru a analiza muzica şi pentru a reproduce orice informaţie pierdută, pentru o calitate apropiată de nivelul de înaltă rezoluţie. Alegeţi dintre 5 moduri pentru ca experienţa dvs. muzicală să fie una incredibilă. 

Sunet echilibrat
Încorporează conexiunea standard echilibrată de 4,4 mm

Bucuraţi-vă de un sunet precis, dinamic şi echilibrat. Graţie noii mufe standard echilibrate de 4,4 mm, zgomotul preluat de la fir şi transmis către amplificator este redus. Rezultatul – un sunet superior, livrat cu claritate.

Design premium pentru calitatea optimă a sunetului

Construit cu un cadru din aluminiu şi cu componente electrice speciale, dispozitivul Walkman® NW-WM1A este creat pentru a vă oferi un sunet puternic, de înaltă calitate. 

Cadru din aluminiu

Un cadru din aliaj de aluminiu asigură o carcasă extrem de robustă, rezistentă la zgomotul electric şi alte interferenţe pentru un sunet stabil de înaltă calitate.

Cablu OFC
Cablu din cupru fără oxigen

Un cablul din cupru fără oxigen de rezistenţă scăzută determină distorsiuni reduse şi separare superioară de canale.

Rezistenţe MELF
Rezistenţe MELF

Reduceţi zgomotul şi minimizaţi distorsiunea din semnalul audio cu rezistenţele de tip MELF.  

Condensator înalt polimerizat FT
Putere şi fluiditate

Noul condensator înalt polimerizat FT are rolul de a regla debitul de putere, optimizându-l pentru a vă oferi instant puterea de care aveţi nevoie.  

Liniarizator de fază DC

Translaţie pură a sunetului

Liniarizatorul de fază DC are rolul de a reproduce în mod eficient o varietate mare de semnături sonore. Acesta procesează semnalele digitale în funcţie de caracteristicile de fază ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai pur şi mai apropiat de cel analogic. Alegeţi dintre cele şase setări ale caracterului de fază.

Liniarizator de fază DC
Păstrăm senzaţia

Capturaţi fiecare notă şi fiecare nuanţă cu DSEE HX™

Luaţi acasă senzaţia de concert şi experimentaţi muzica aşa cum a dorit artistul, la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie. Tehnologia de conversie extinsă DSEE HX™ utilizează un algoritm pentru a analiza muzica şi pentru a reproduce orice informaţie pierdută, pentru o calitate apropiată de nivelul de înaltă rezoluţie. Alegeţi dintre 4 moduri suplimentare faţă de modul standard, pentru ca experienţa dvs. muzicală să fie una incredibilă.

Ideal pentru viaţa de zi cu zi

Modelul NW-WM1A este creat pentru a se potrivi perfect cu stilul dvs. de viaţă. Datorită dimensiunii compacte şi a construcţiei uşoare, aparatul este mereu la îndemână când doriţi să ascultaţi puţină muzică de înaltă calitate.

Imagine de produs cu NW-WM1A, care prezintă ecranul cu funcție tactilă
O atingere intuitivă

Calitatea înaltă a ecranului cu diagonală de 4,0” (10 cm) este completată de interfaţa tactilă, care vă permite să accesaţi funcţiile dorite printr-o simplă atingere a unei pictograme. 

Butoane laterale
Butoane utile

Forma şi poziţia butoanelor de redare/pauză, de selectare a melodiilor şi de modificare a volumului de pe panoul lateral permit utilizarea simplă.

Bucuraţi-vă de mai multă muzică şi de tehnologia avansată 
Formate de fişier
Redaţi diferite formate de fişiere

Dispozitivul Walkman® NW-WM1A acceptă o gamă largă de tipuri de fişiere.

Durată de utilizare baterii
Durată mare de utilizare a bateriei

Bucuraţi-vă de până la 30 de ore de redare a sunet de înaltă rezoluţie (FLAC 96 kHz/24 de biţi), respectiv de 33 de ore de redare a fişierelor MP3 (128 kbps).

Posibilitate de extindere a memoriei
Memorie încorporată şi extensibilă

Nu rămâneţi niciodată fără spaţiu pentru muzică, graţie memoriei încorporate de 128 GB, pe care o puteţi suplimenta folosind slotul pentru carduri de memorie Micro SD.

Redare în timp real prin Bluetooth® la cel mai înalt nivel

Bucuraţi-vă de redare de muzică în timp real de calitate, datorită LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biţi de 3 ori mai mare decât rata standard Bluetooth®, vă puteţi bucura de o experienţă de audiţie superioară pentru toată muzica.

Descoperiţi produsele Signature Series

Nu vă mulţumiţi cu nimic mai puţin decât excelenţa captivantă oferită de întreaga gamă de produse Signature Series. Conceput pentru a oferi calitatea supremă a sunetului, produsele transcend convenţiile audio pentru a duce fiecare notă la un alt nivel.

Specificaţii şi funcţii

NW-WM1A este un dispozitiv Walkman® premium, creat pentru a oferi o calitate optimă a sunetului. Simţiţi fiecare notă şi fiecare nuanţă graţie sunetului de înaltă rezoluţie şi simţiţi diferenţa muzicală, datorată sunetului echilibrat. oriunde aţi merge.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Capacitate 128 GB (până la 800 de piese cu sunet de înaltă rezoluţie)

  • Bucuraţi-vă de până la 33 de ore de redare cu fişiere audio de înaltă rezoluţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor