Aruncați o privire la căștile WF-C500
O experiență de ascultare mai plăcută

Cu Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), sunetul de înaltă frecvență și cel cu estompare fină sunt restaurate pentru o experiență de ascultare mai autentică. De asemenea, puteți adapta muzica după gustul dvs. cu setarea EQ din aplicația Sony | Headphones Connect.

Siglă pentru DSEE

Faceți muzica mai naturală

Când o sursă muzicală originală este comprimată, se pierd elemente de înaltă frecvență care adaugă detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaurează cu fidelitate pentru a produce sunet de înaltă calitate, mai fidel înregistrării originale.

Sunetul dvs., exact cum vă place dvs.

Adaptați sunetul la preferințele dvs. Alegeți dintre presetări pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzică pe care îl ascultați. Sau creați și salvați propriile presetări folosind funcția EQ Custom din aplicația Sony│Headphones Connect.

Ilustrație arătând modul de personalizare a sunetului cu funcția EQ din aplicația Sony Headphones Connect
Mici și ușoare – o potrivire excelentă

Concepute de dimensiuni mici, aceste căști intraauriculare se potrivesc bine și confortabil în urechi. Forma rotunjită, fără muchii, face ca acestea să fie plăcute la purtat, lăsându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce contează - muzica dvs.

Design ergonomic al suprafețelor

Încă de la apariția primelor căști intraauriculare din lume în 1982 (MDR-E252), am studiat date privind formele urechilor din întreaga lume. Căștile WF-C500 sunt produsul acestor cercetări, combinând o formă care se potrivește cavității auriculare cu un nou design ergonomic, pentru o potrivire mai stabilă.

Ilustrație care arată cum căștile WF-C500 se potrivesc confortabil în urechea cuiva.
Mergeți oriunde cu caseta de buzunar

Caseta încărcare cilindrică este extrem de mică și ușor de transportat într-un buzunar sau într-o geantă, astfel încât să vă puteți lua căștile oriunde mergeți. Capacul său translucid, cu o textură asemănătoare cu cea a sticlei mate, conferă casetei un aspect și elegant și luxos și o senzație plăcută la atingere.

Vedere frontală a unor căști WF-C500 negre
Operare ușoară cu butoane

Butoanele de pe căștile WF-C500 vă permit să redați, să opriți sau să omiteți piese și să reglați volumul. În plus, vă oferă și o modalitate ușoară de a accesa asistentul vocal al smartphone-ului dvs. și de a efectua și a primi apeluri hands-free.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”
Apeluri hands-free mai ușoare, mai clare

Conversația curge liber cu apeluri hands-free ușoare, extrem de clare, cu un microfon încorporat de înaltă calitate. Nici măcar nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar.

Pictograma Compatibilitate cu asistent vocal
Compatibilitate cu asistentul vocal

O simplă apăsare de buton vă conectează instantaneu la asistentul vocal al smartphone-ului pentru a găsi indicații, a reda muzică, a comunica cu contactele și altele.

Pictograma Fast Pair
Găsiți ușor căștile cu funcția Fast Pair

Fast Pair facilitează asocierea căștilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singură atingere a unei indicații pop-up, WF-C500 se asociază rapid și fără efort prin Bluetooth® cu dispozitive Android™. Puteți găsi cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile sunându-le sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone. 

Pictograma Swift Pair
Conectați-vă ușor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair asociați rapid și ușor căștile WF-C500 cu computerul Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Pictograma Baterie 10 h + 10 h
Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Bucurați-vă de până la 20 de ore de ascultare datorită casetei de încărcare practice. Și dacă vă grăbiți, încărcarea rapidă de 10 minute vă oferă până la o oră de redare suplimentară.

Pictogramă IPX4
Stropiri și transpirație – nicio problemă

Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă, așa că stropii și transpirația nu le vor opri din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Pictogramă O singură cască intraauriculară
O singură cască – ideal pentru activități multiple

Dacă doriți să ascultați muzică și să purtați în același timp o conversație, scoateți doar o singură cască intraauriculară din caseta de încărcare și folosiți-o în mod normal.

TBC

(A) Căști convenționale: transmisie BT prin releu de la S la D (B) WF-C500: transmisie BT simultană S/D.

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă 

Un cip Bluetooth®, care transmite simultan sunetul către urechea stângă și cea dreaptă, împreună cu un design optimizat al antenei, asigură o conexiune stabilă și o ascultare excepțională. Latența audio redusă asigură și o vizionare plăcută.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

Imagine cu trei boluri conținând materiale durabile
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Materialul de ambalare al WF-C500 nu include plastic, reflectând angajamentul companiei Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți libertatea conectivității Bluetooth® cu căștile noastre Bluetooth cu adevărat wireless WF-C500. Căștile combină un sunet de înaltă calitate cu autonomie mare a bateriei, personalizarea sunetului, ușurința utilizării și rezistența la apă pentru a vă oferi muzică de înaltă calitate oriunde mergeți.
  • DSEE™ restabilește sunetul de înaltă frecvență și efectul fin de estompare sonoră, pierdute prin compresie

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

  • Autonomie de 10 ore a bateriei, în total 20 de ore cu carcasa de încărcare

  • Rezistente la stropire și transpirație conform standardului IPX4

  • Utilizare opțională a unei singure căști

DIFUZOR
5,8 mm
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
DSEE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor