CĂȘTI CU ADEVĂRAT WIRELESS WF-C500

Specificaţii şi funcţii complete

WF-C500

Preț recomandat

499,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
Aprox. 5,4 g x 2

Caracteristici generale

Tip de căşti
Închise, dinamice
Difuzor
5,8 mm
Magnet
Neodim
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
Control volum
Da
Rezistent la apă
Da (IPX4)
DSEE
Da

Baterii

Timp de încărcare a bateriei
Aprox. 2,5 ore
Metodă de încărcare a bateriilor
Încărcare prin USB (cu carcasă)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE REDARE CONTINUĂ A MUZICII)
Max. 10 ore
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ COMUNICARE CONTINUĂ)
Max. 5,0 ore

Specificaţie Bluetooth®

Versiune Bluetooth®
Versiune specificație Bluetooth 5.0
Rază de acţiune efectivă
10 m
Interval de frecvenţe
Bandă de 2,4 GHz (2,4000-2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Formate audio acceptate
SBC, AAC
Protecţia conţinutului acceptată
SCMS-T

Carcasă cu funcție de încărcare

Greutate
Aprox. 35 g
Dimensiune
Aprox. 80,0 x 34,9 x 30,9 mm
Timp de încărcare a bateriei
Aprox 3 ore

Opţiuni de culoare

orangegreenwhiteblack

Ce este în cutie

  • Cablu USB: Type-C®
Placeholder

Caracteristici

Căști cu adevărat wireless WF-C500 și casetă de încărcare de culoare neagră pe un fundal gri deschis

Dimensiuni mici, sunet fără compromisuri

Căștile noastre cu adevărat wireless WF-C500 sunt proiectate compact pentru a se potrivi perfect în ureche. Dar nu vă lăsați păcălit de dimensiunea lor compactă. Căștile oferă un sunet de înaltă calitate, bogat în detalii, datorită tehnologiei DSEE, care restabilește sunetele de înaltă frecvență și efectul fin de estompare a sunetului. Aceste căști Bluetooth® sunt ideal de folosit cu smartphone-uri, fiind foarte ușor de utilizat și disponibile în patru culori.

Fată purtând căști intraauriculare WF-C500 de culoare portocalie și bucurându-se de muzică de pe smartphone

O experiență de ascultare mai plăcută

Cu Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), sunetul de înaltă frecvență și cel cu estompare fină sunt restaurate pentru o experiență de ascultare mai autentică. De asemenea, puteți adapta muzica după gustul dvs. cu setarea EQ din aplicația Sony | Headphones Connect.

Siglă pentru DSEE

Faceți muzica mai naturală

La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvență care adaugă detalii și bogăție melodiilor se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală. [A] Restaurare  [B] Restaurarea sunetului fin

Ilustrație arătând modul de personalizare a sunetului cu funcția EQ din aplicația Sony Headphones Connect

Sunetul dvs., exact cum vă place dvs.

Adaptați sunetul la preferințele dvs. Alegeți dintre presetări pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzică pe care îl ascultați. Sau creați și salvați propriile presetări folosind funcția EQ Custom din aplicația Sony│Headphones Connect.

Tânăr purtând căștile intraauriculare WF-C500 de culoare verde

Mici și ușoare – o potrivire excelentă

Concepute de dimensiuni mici, aceste căști intraauriculare se potrivesc bine și confortabil în urechi. Forma rotunjită, fără muchii, face ca acestea să fie plăcute la purtat, lăsându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce contează - muzica dvs.

Ilustrație care arată cum căștile WF-C500 se potrivesc confortabil în urechea cuiva.

Design ergonomic al suprafețelor

Încă de la apariția primelor căști intraauriculare din lume în 1982 (MDR-E252), am studiat date privind formele urechilor din întreaga lume. Căștile WF-C500 sunt produsul acestor cercetări, combinând o formă care se potrivește cavității auriculare cu un nou design ergonomic, pentru o potrivire mai stabilă.

Căști WF-C500 și casetă de încărcare de culoare verde, alături de o sticlă de apă cu felii de limetă și mentă

Mergeți oriunde cu caseta de buzunar

Carcasa de încărcare cilindrică este extrem de mică și ușor de transportat în buzunar sau geantă, astfel încât să puteți lua căștile cu dvs. oriunde mergeți. Capacul translucid cu o textură precum sticla mată conferă carcasei un aspect elegant, luxos. 

Vedere frontală a unor căști WF-C500 negre

Operare ușoară cu butoane

Butoanele de pe căștile WF-C500 vă permit să redați, să opriți sau să omiteți piese și să reglați volumul. În plus, vă oferă și o modalitate ușoară de a accesa asistentul vocal al smartphone-ului dvs. și de a efectua și a primi apeluri hands-free.

Pictogramă asistent vocal

Compatibilitate cu asistentul vocal

O simplă apăsare de buton vă conectează instantaneu la asistentul vocal al smartphone-ului, astfel încât să puteți găsi indicații de orientare, să redați muzică, să comunicați cu persoanele de contact și multe altele.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”

Apeluri hands-free mai ușoare, mai clare

Conversația curge liber cu apeluri hands-free ușoare, extrem de clare, cu un microfon încorporat de înaltă calitate. Nici măcar nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar.

Pictograma Fast Pair

Găsiți ușor căștile cu funcția Fast Pair

Fast Pair facilitează asocierea căștilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singură atingere a unei indicații pop-up, WF-C500 se asociază rapid și fără efort prin Bluetooth® cu dispozitive Android™. Puteți găsi cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile sunându-le sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone. 

Pictograma Swift Pair

Conectați-vă ușor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair asociați rapid și ușor căștile WF-C500 cu computerul Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Pictograma Baterie 10 h + 10 h

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Bucurați-vă de până la 20 de ore de ascultare datorită carcasei de încărcare convenabile. Iar dacă trebuie să reîncărcați în grabă, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 4,5 ore de redare. 

Pictogramă IPX4

Stropiri și transpirație – nicio problemă

Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă, așa că stropii și transpirația nu le vor opri din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Pictogramă O singură cască intraauriculară

O singură cască – ideal pentru activități multiple

Dacă doriți să ascultați muzica preferată și să puteți purta o conversație, scoateți doar o cască din carcasa de încărcare și utilizați-o în mod normal. 

TBC

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă 

Un cip Bluetooth®, care transmite simultan sunetul către urechea stângă și cea dreaptă, împreună cu un design optimizat al antenei, asigură o conexiune stabilă și o ascultare excepțională. Latența audio redusă asigură și o vizionare plăcută.

Pictograma 360 Reality Audio

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

Imagine cu trei boluri conținând materiale durabile

Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul căștilor WF-C500 nu conține deloc plastic, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.