TOATE TELEVIZOARELE

W800 | LED | HD Ready | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent

W800 Series
Imagine cu W800 | LED | HD Ready | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent

80 cm (32")

KD-32W800

Preț recomandat

2.177,70 LEI

Televizor BRAVIA W800, imagine din față
Televizor BRAVIA W800, imagine din față, din unghi
Televizor BRAVIA W800, imagine din spate, din unghi
Televizor BRAVIA W800, detaliile ramei
Televizor BRAVIA W800, imagine din față cu suportul
Televizor BRAVIA W800, imagine din față

Caracteristici

Imagine cu un avion, demonstrând detaliile HDR

Interval dinamic ridicat

Acest televizor vă aduce încântarea filmelor și jocurilor cu rezoluția HDR intensă. Procesează o mulțime de formate HDR, inclusiv HDR10 și Hybrid Log-Gamma.

Sigla BRAVIA ENGINE

BRAVIA ENGINE

Mulțumită procesării digitale complete, BRAVIA ENGINE produce imagini de înaltă definiție, cu zgomot redus, atât pentru semnalele digitale de înaltă rezoluție, cât și pentru cele analogice. În plus, maximizează puterea dispozitivului de a îmbunătăți culoarea și contrastul, astfel încât să vă bucurați de imagini pline de culoare și profunzime.

Prieteni și familie bucurându-se de divertismentul Android TV

Android TV™

Găsiți tot divertismentul la care le puteți visa, cu viteza gândului. Grație funcției avansate de control vocal, acest televizor inteligent Android de la Sony vă dă posibilitatea să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni din aplicații sau transmisiuni.  

Femeie controlând televizorul folosindu-și vocea

Căutare vocală

Găsiţi conţinutul preferat mai repede ca niciodată folosind vocea. Cu ajutorul caracteristicii "Căutare vocală", s-a terminat cu navigarea complicată sau cu tastarea obositoare – trebuie doar să cereţi.

Sigla Chromecast built-in

Chromecast built-in

Chromecast vă permite să transmiteți clipurile video, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul dvs. mobil, la calitate maximă, pe televizorul dvs. Chromecast built-in. Pur și simplu atingeți butonul Cast pe ecranul dispozitivului dvs. Android sau iOS pentru a supradimensiona conținutul favorit. Transmiteți conținutul, apoi continuați să navigați pe telefon sau tabletă.

Siglă înregistrare pe HDD prin USB

Înregistrare pe HDD prin USB

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul emisiunii.

Siglă program ecologic Road to Zero

Reciclați. Reînnoiți. Reduceți.

Televizoarele BRAVIA joacă un rol important în protejarea mediului. Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul de așteptare complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Caracteristici ecologice

Specificaţii

Bucurați-vă de o experiență extraordinară de divertisment, cu imagini apropiate de rezoluția Full HD, sistem de operare Android TV™ și sunet clar.

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor