ID articol : 00254183 / Ultima modificare : 28.12.2020Tipărire

De ce textul care apare pe ecranul televizorului este neclar atunci când acesta recepţionează semnal 4K 120 Hz de la un alt dispozitiv?

  Există o problemă legată de software în procesarea video atunci când televizorul este utilizat în modul Game/Graphics (Joc/Grafică). Actualizarea software-ului televizorului Sony versiunea 6.0414 a abordat această problemă.

  Cum se descarcă cea mai recentă actualizare de software pentru Android TV

  Pentru a primi actualizări de software, asiguraţi-vă că setările Automatically check for update (Verificare automată actualizări) sau Automatic software download (Descărcare automată software) de pe televizor sunt setate pe ON (Activat). În acest fel, de îndată ce o actualizare este disponibilă pentru dispozitivul dvs., va începe să se descarce automat. Dacă setarea este OFF (Dezactivat), va trebui să verificaţi manual dacă sunt disponibile actualizări pentru televizorul dvs.

  Puteţi descărca actualizarea de pe pagina de descărcări pentru modelul dvs. de televizor şi o puteţi instala manual.

  Am descărcat cea mai recentă actualizare de software, dar textul de pe televizor este încă neclar când este introdus semnalul 4K 120 Hz

  Suportul 4K 120 Hz este o funcţie pentru televizoare relativ nouă, concepută având în vedere mai mult conţinutul video decât imaginile statice. Avantajele ratei de reîmprospătare de 120 Hz, cum ar fi videoclipurile fără întreruperi şi scintilaţii, sunt, prin urmare, cele mai vizibile atunci când utilizaţi televizorul în modul Game/Graphics (Joc/Grafică).

  Când afişaţi imagini statice, vă recomandăm să schimbaţi setarea semnalului pe dispozitivul de ieşire la 4K 60 Hz pentru a obţine procesarea optimă a imaginilor.