Exact camera superioară pe care o căutați

Când sunteți pregătit să progresați, aveți la îndemână o cameră ușor de purtat, dar care produce imagini profesionale.

Un aparat foto pentru provocări zilnice

Aparatele foto fără oglinzi Sony au capacitate de fotografiere mult superioară smartphone-ului. Puternice precum aparatele profesioniste, dar mai mici și ușor de utilizat, realizează filme și fotografii superbe.

Imagini dramatice în orice mediu

Aveți o singură șansă să surprindeți imaginile, în special în lumină slabă. Aparatul foto fără oglinzi Sony, cu senzor de imagine mai mare și obiective luminoase, utilizează optim lumina. Focalizarea rapidă și intervalul dinamic mai mare fac frumoase imaginile dificile.

Întun. nu e o scuză pt. poze proaste

Lumină puțină, emoția abundă și smartphone-ul strică totul! Vă doriți o cameră care fotografiază superb în orice lumină. O cameră mirrorless Sony are un senzor mare și un procesor de imagine inteligent pentru imagini clare, cu zgomot redus, chiar fără bliț.

Imagini create pentru a impresiona

Mintea noastră se focalizează selectiv pentru a ne ajuta să ne concentrăm într-o lume complexă. Datorită senzorilor mari, puteți aplica tehnica bokeh în imagini, prezentând selectiv subiectul într-un mod ce nu poate fi ignorat.

Vedeți lumea dintr-un unghi diferit

Folosiți monitorul rabatabil pt. a surprinde lumea din alt unghi. Deoarece nu mai depindeți de vizor sau de ecranul telefonului, puteți vedea și face mai multe, fără a mai fotografia la întâmplare. Veți ști că ați făcut imaginea ideală.

Secretul este dimensiunea senzorului

Senzorul de imagine este chiar ochiul camerei, deci mărimea lui este corelată cu calitatea imaginii. Cu un senzor de cel puțin 10 ori mai mare decât cel de smartphone, imaginea devine mai bună: mai mulți pixeli, sensibilitate mai bună la lumină redusă și interval dinamic mai larg. Pentru imagini, măriri și tipărituri mai clare constant.
[1] Smartphone [2] Tip 1.0 [3] Format APS-C [4] Format Full Frame 35 mm

1. Cameră mirrorless Sony (Full Frame 35 mm): reproducere superbă a detaliilor datorită senzorului mare/2. Smartphone: detalii mult mai brute

Dimen. senzorului și performanța la lumină scăzută

Avantajele oferite de senzorul mult mai mare ale unei camere mirrorless Sony sunt evidente. Senzorul mai mare produce mai puțin zgomot, mai multe detalii și o imagine mai frumoasă, în special în lumină scăzută.

Bokeh (focalizare selectivă)

Spre deosebire de smartphone-uri, senzorul mai mare al aparatelor foto fără oglinzi Sony permite un efect bokeh pentru focalizarea selectivă a subiectului. Acesta dă profunzime și expresie dramatică, în special prim planurilor, pentru rezultate profesioniste.

Imagine: Cameră mirrorless Sony (Full Frame 35 mm)
Cameră mirrorless Sony (Full Frame 35 mm)

Observați diferența cu care ochiul este atras de zona focalizată extrem de clar a imaginii, în situația în care aceasta este înconjurată de un fundal defocalizat.

Imagine cu un smartphone
Smartphone

Imaginile fără bokeh pot părea pur și simplu banale, excesiv de mecanice și mai puțin interesante deoarece le lipsește implicarea emoțională a fotografului. 

Focalizare rapidă a subiectului

Animalele, copiii, vehiculele nu stau pe loc. Procesorul aparatelor foto fără oglinzi Sony fixează subiecții în mișcare cu mai multe puncte de focalizare și le urmărește mișcarea, fiind pregătit de fotografiere în orice moment.

Focalizare rapidă
Focalizare rapidă

Focalizarea rapidă este un avantaj cheie. Fixează instantaneu un subiect în mișcare și îi anticipează traseul, pentru a vă putea concentra pentru fotografiere.

Urmărire precisă pe aproape întreg cadrul

Spre deosebire de DSLR-urile tipice, aparatele foto fără oglinzi Sony au puncte de focalizare pe aproape întreg cadrul, urmărind subiectul cu viteză (AF cu detecția fazei) și precizie (AF cu detecția contrastului).

Focalizare cu prioritate pentru ochi
Focalizare cu prioritate pentru ochi

Eye AF vă oferă portrete fără rival focalizând precis ochii subiectului - avantaj cheie. Pentru fotografii superbe de nuntă și nu numai, nu există un instrument de focalizare mai puternic.

FA ochi pentru animale
FA ochi pentru animale

Fotografierea animalelor nu va mai fi la fel, grație funcției FA ochi în timp real pentru animale. Camera focalizează și urmărește ochii animalelor, pentru portrete superbe cu animale de companie și sălbatice.

Pentru partajare rapidă și simplă

Nu aveți de ce să vă schimbați obiceiul de a partaja fotografii online cu telefonul. Cu funcția de partajare printr-o atingere, aceste camere mirrorless Sony facilitează fotografierea, transferul pe disp. inteligente și partajarea cu prietenii.

Imaging Edge Mobile
Fotografiați de la distanță, analizați, partajați cu aplicația Imaging Edge Mobile

Cu aplicația gratuită Imaging Edge Mobile transferați simplu imagini pe telefon, folosind asocierea wireless NFC și viteza Wi-Fi, sau fotografia la distanță, folosind dispozitivul pt. a previzualiza și a declanșa obturatorul. 

Mergeți și fotografiați oriunde cu ușurință

Deoarece camerele mirrorless Sony sunt compacte și ușor de folosit, una dintre ele va deveni rapid alegerea dvs. predilectă pentru folosire zilnică. Datorită bateriei reîncărcabile, ecranelor rabatabile și funcțiilor personalizabile, acestea reprezintă un upgrade firesc pentru orice pasionat de fotografie.

Imagine: Compacte, dar dotate cu toate funcțiile esențiale
Compacte, dar dotate cu toate funcțiile esențiale

Camerele mirrorless Sony excelează la maximizarea ușurinței de utilizare a funcțiilor într-un corp compact și ușor.

Imagine: Alimentare externă prin USB
Alimentare externă prin USB

Dacă bateria se descarcă, camera poate fi alimentată chiar și de la încărcătoare USB portabile obișnuite.

Imagine: Fotografiați ținând camera în mai multe poziții
Fotografiați ținând camera în mai multe poziții

Câteva dintre camerele noastre sunt prevăzute cu un ecran LCD rabatabil foarte flexibil, care permite fotografiere confortabilă din apropierea solului sau de deasupra capului, în toate condițiile de iluminare.

O cameră mirrorless Sony doar pt. dv

Având la dispoziție atâtea modele, nu va trebui să faceți compromisuri când alegeți camera ideală pentru nevoile și dorințele dvs.

Un aparat de uz cotidian

Cel mai bun aparat foto este cel din mână. Probabil că unul dintre aceste trei modele compacte, versatile și de înaltă calitate va deveni însoțitorul dvs. preferat.

Maximizarea confortului conferit de forma compactă

Aceste camere mirrorless compacte sunt mai bune decât camerele DSLR Full Frame, cu toate că au o greutate de două ori mai mică, oferind detalii, sensibilitate și o calitate a imaginii remarcabile. Precum și fotografiere silențioasă, care nu va deranja bebelușii, animalele sălbatice sau pe cei de la masa învecinată din restaurant.