α99 II

Noua legendă cu montare A

Camera α99 II vă asigură nivelul superior pentru FA de înaltă precizie semnificativ mai iute, fotografiere continuă mai rapidă şi rezoluţie uluitoare, adică cea mai bună performanţă întâlnită la montura A.

MONTURĂ A

α99 II cu senzor de imagine Full Frame cu iluminare din spate

ILCA-99M2
Imagine cu α99 II cu senzor de imagine Full Frame cu iluminare din spate

Numai corpul

ILCA-99M2

Preț recomandat

14.999,00 LEI

Funcţii revoluţionare într-un stil de încredere

Noua fotografiere continuă rapidă cu urmărire FA. Dezvăluie lumi noi.

Descoperiţi ingeniozitatea perfecţionată prin noile inovaţii foto Sony: FA hibridă cu detecţia fazei, de mare viteză şi precizie, urmărire FA/EA la fotografiere continuă cu 12 cps, stabilizare a imaginii pe 5 axe integrată în corp şi funcţii avansate de filme 4K.

Fuziune incredibilă între focalizarea automată şi viteza de 12 cps
Fuziune incredibilă între FA şi cele 12 cps
Înaltă rezoluţie uluitoare
Înaltă rezoluţie uluitoare
Stabilizator de imagine pe 5 axe pentru foto/filme
Stabilizator de imagine pe 5 axe pentru foto/filme
FA avansată + viteză 12 cps
4D FOCUS
Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS
Avantajele sistemului hibrid de FA cu detecţia fazei

Oglinda translucidă Sony reprezintă un sistem de FA brevetat

Sistemul hibrid de FA cu detecţia fazei este bazat pe Translucent Mirror Technology şi compus din doi senzori FA. Senzorul dedicat de FA în 79 puncte asigură focal. şi detecţie a profunz. de mare precizie, iar cel de plan focal în 399 puncte de pe senzorul de imag. oferă acop. mai mare. La fotog. continuă cu până la 12 cps, urmărirea FA capt. mişcări aproape inviz. pt. ochiul uman.

79 puncte de FA în cruce hibride pentru focalizare rapidă şi precisă

Focalizarea automată în cruce hibridă în 79 de puncte capturează eficient subiectul. Cele 79 de puncte FA ale senzorului dedicat de focalizare automată cu detecţia fazei sunt destinate detecţiei pe orizontală, iar cele 399 de puncte de FA ale senzorului de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal se ocupă de detecţia pe verticală. În plus, zona de acoperire a senzorului de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal o include pe cea a senzorului dedicat de focalizare automată cu detecţia fazei. Astfel, cele 79 de puncte suprapuse funcţionează ca puncte de FA în cruce hibride selectabile. Măsurarea încrucişată reduce influenţa pe care-o poate avea conturul subiectului, pentru ca dvs. să dispuneţi de focalizare rapidă şi precisă pentru orice tip de subiect. În plus, punctul de FA central are şi rol de senzor sensibil F2.8, compatibil cu obiective la fel de luminoase ca cele cu o valoare F minimă de 2.8 sau mai mică.

Senzor de FA în 79 de puncte cu 15 puncte în cruce
Senzor FA 79 puncte cu 15 puncte în cruce

Cele 15 puncte de focalizare automată în cruce din senzorul dedicat cu detecţia fazei asigură focalizarea şi profunzimea precise.

Senzor de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal în 399 de puncte
Senzor FA detecţie fază plan focal 399 puncte

Focalizare automată în plan focal cu cele mai multe puncte de focalizare automată din lume, care oferă atât acoperire largă, cât şi detecţie precisă.

79 puncte de FA în cruce hibride
79 puncte de FA în cruce hibride

Măsurarea în cruce hibridă vă oferă focalizare automată hibridă pentru aproape orice tip de subiect1: Puncte dedicate de focalizare automată cu detecţia fazei (detecţie în cruce, sensibilitate F2.8)
2: Puncte dedicate de focalizare automată cu detecţia fazei (detecţie în cruce)
3: Puncte dedicate de focalizare automată cu detecţia fazei (detecţie pe orizontală)
4: Puncte de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal (detecţie pe verticală)
5: Puncte de focalizare automată în cruce hibridă (puncte dedicate de focalizare automată cu detecţia fazei: detecţie în cruce, sensibilitate F2.8)
6: Puncte de focalizare automată în cruce hibridă (puncte dedicate de focalizare automată cu detecţia fazei: detecţie în cruce)
7: Puncte de focalizare automată în cruce hibridă

Performanţe avansate ale funcţiilor de focalizare automată

Extindeţi performanţele de fotografiere cu ajutorul a trei funcţii de focalizare automată exemplare, anume capacitatea de focalizare automată în lumină scăzută, focalizare automată extinsă cu urmărire a subiectului şi focalizare automată a ochilor.

Performanţă superioară la urmărirea subiectului
Performanţă superioară la urmărirea subiectului

Urmărirea de înaltă precizie constantă se obţine datorită valorificării cantităţii mari de date privind focalizarea automată.

FA compat. cu scene cu o întunecime specifică EV-4
FA compat. cu scene cu o întunecime specifică EV-4

Deoarece focalizarea automată este sensibilă la lumină, puteţi fotografia până la EV-4 (punctul de focalizare central).

FA a ochilor pentru focalizare mai precisă
FA a ochilor pentru focalizare mai precisă

Focalizarea rămâne pe ochii subiectului, chiar dacă faţa acestuia este întoarsă.

Fotografiere continuă rapidă cu urmărire FA/EA

Camera prezintă o viteză de procesare şi un mecanism declanşator mai bune pt. a se obţine o viteză de fotografiere continuă fără precedent, de până la 12 cps (până la 8 cps la fotografierea cu vizualizare live) cu urmărire FA/EA.

Fotografiere continuă rapidă cu urmărire FA/EA
Cadru întreg, 42,4megapixeli
Înaltă rezoluţie uluitoare

α99 II prezintă un senzor CMOS cadru întreg, cu iluminare din spate, de 42,4 megapixeli, format 35 mm, care produce imagini de înaltă rezoluţie, asigurând în acelaşi timp sensibilitate ridicată, zgomot redus la minimum şi interval dinamic mare. Intervalul său ISO standard mare, 100 - 25600, se poate extinde şi mai mult, la ISO 50 - 102400.

Producătorul nr. 1 de senzori imagine pentru camere foto şi video digitale.

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

1: Girare 2: Rotaţie 3: Oscilaţie

Stabilizare optică a imaginii pe 5 axe 

Eficienţă ca în cazul folosirii o viteză a obturatorului cu 4,5 paşi mai mare

Fotografierea trebuie să fie cât mai stabilă posibil pentru minimizarea efectului negativ de neclaritate cauzată de tremurul camerei. Astfel, înalta rezoluţie a camerei α99 II este optimizată datorită funcţiei de stabilizare a imaginii SteadyShot INSIDE pe 5 axe, integrată în corpul ei şi adaptată exact la performanţele datorate celor 42,4 megapixeli. Puteţi să faceţi zoom pe subiecte îndepărtate, să realizaţi prim-planuri şi să imortalizaţi scene nocturne cu o claritate aproape fără tremurat atât în cazul fotografiilor, cât şi al filmelor.

Corectare mişcări laterale şi longitudinale
Corectare mişcări laterale şi longitudinale
Corectare mişcare pe orizontală/verticală
Corectare mişcare pe orizontală/verticală
Corectare mişcări de rotire
Corectare mişcări de rotire
Primele filme 4K cu montură A
Filme la înaltă rezoluţie 4K pt. utilizatorii de montură A

Daţi frâu liber imaginaţiei când înregistraţi filme la rezoluţie 4K cu α99 II. Senzorul de imagine cadru întreg cu iluminare din spate vă va transforma viziunea în realitate. Veţi obţine o expresivitate intensă şi extinsă la rezoluţie 4K când veţi filma în formatul 4K cadru întreg al senzorului. În plus, puteţi obţine imagini de înaltă rezoluţie uluitoare filmând în formatul de cadru Super 35mm, datorită citirii complete a pixelilor, fără algoritmul de „binning” aplicat acestora.

Evidenţiaţi filmări redându-le rapid sau încet

Folosiţi modul „S&Q” pt. a alege de la 1 cps la 120 cps (100 cps) în opt paşi, mişcare rapidă până la 60x (50x) şi mişcare lentă 5x (4x) şi înr. Full HD (50 Mbps). Mişcarea rapidă este ca un film redat accelerat sau ca o descompunere de cadre.

Scoateţi în evidenţă scene din film redându-le rapid sau cu încetinitorul
Capacităţi inteligente
Funcţii ample pentru comoditate şi fiabilitate sporite

Veţi aprecia noul aspect ergonomic al camerei α99 II. Corpul reconceput este cu 8% mai mic decât la α99, datorită reexaminării dispunerii interne şi dimensiunii reduse a sistemului de stabilizare pe 5 axe. S-a acordat o atenţie deosebită şi celor mai mici detalii pentru ca noua cameră să ofere operabilitate excelentă şi soliditate de încredere a corpului, pe lângă dimensiunile restrânse ale acestuia.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

α99 II dispune de senzor de imagine CMOS Full Frame de 35 mm de 42,4 MP cu iluminare din spate, sistem hibrid de focalizare automată cu detecția fazei, fotografiere continuă rapidă până la 12 fps, stabilizare optică a imaginii pe 5 axe și înregistrare de filme 4K avansată.
  • Focalizare automată hibridă cu 79 de puncte de intersecție

  • Fotografiere continuă rapidă până la 12 fps cu urmărirea focalizării/expunerii automate

  • Senzor CMOS Exmor R™ de 42,4 megapixeli, Full Frame de 35 mm

  • Stabilizare a imaginii SteadyShot INSIDE pe 5 axe pentru imagini statice/film

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură A, operarea cu obiectivele Minolta/Konica Minolta confirmată
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R Full Frame de 35 mm (35,9 x 24,0 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 42,4 megapixeli
Sensibilitate ISO
Fotografii: ISO 100-25600 (se pot seta numere ISO de la ISO 50 până la ISO 102400 în intervalul ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Filme: Echivalent ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, limită inferioară şi limită superioară selectabile)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 390 de fotografii (Vizor) /aprox. 490 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic de 1,3 cm (tip 5.0) XGA OLED
Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)

Ce este în cutie

Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB, Încărcător de baterii BC-VM10A, Baterie reîncărcabilă NP-FM500H

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor