WF-1000XM3

Doar muzică. Nimic altceva.

Lumea exterioară să aștepte. Totul este despre dvs. și muzica dvs. Fără zgomot, fire, distrageri. Doar sunet excepțional, anulare avansată a zgomotului și ore întregi de libertate de ascultare pură.

CU ADEVĂRAT FĂRĂ FIR

Căști wireless WF-1000XM3 cu anulare digitală a zgomotului

WF-1000XM3
Imagine cu Căști wireless WF-1000XM3 cu anulare digitală a zgomotului

silverblack

Preț recomandat

1.099,00 LEI

Caracteristici cheie ale căștilor WF-1000XM3
Anulare avansată a zgomotului

Datorită procesorului nostru QN1e cu funcție HD de anulare a zgomotului, tehnologia de anulare a zgomotului cu care sunt dotate căștile WF-1000XM3 este cea mai avansată tehnologie întâlnită vreodată la căști cu adevărat wireless. Pentru ca dvs. să vă lăsați acaparat complet de muzică.

Imagini de produs și vizualizare detaliată cu căştile WF-1000XM3
Tehnologie cu senzor dual de zgomot

Microfoanele duble, unul orientat către înainte și unul către înapoi, de pe suprafața căștilor captează mai mult din sunetele ambientale, fie că este vorba de zgomotul din timpul zborului, traficul urban sau discuțiile de la birou. 

Procesorul QN1 cu funcție HD de anulare a zgomotului

După ce captează sunetul ambiental, procesorul HD dedicat de anulare a zgomotului QN1e trece la treabă. Acesta nu doar anulează considerabil mai mult zgomot din aproape toate frecvențele, dar și consumă mai puțină energie.

Detalii ale plăcii de circuite, evidențiindu-se procesorul HD de anulare a zgomotului QN1e
Calitate excepțională a sunetului

Dotate cu tehnologie audio avansată, căștile WF-1000XM3 cu funcție de anulare a zgomotului oferă o recepție fără interferențe și o calitate uluitoare a sunetului.

Prim plan cu un element intraauricular al căștilor WF-1000XM3 ilustrând difuzorul de 6 mm
Difuzor de 6 mm

Minusculul, dar puternicul difuzor de 6 mm inclus în căști oferă un sunet bogat, clar și exuberant.

Siglă procesor HD de anulare a zgomotului Sony QN1e
Procesorul QN1 cu funcție HD de anulare a zgomotului

Complexul procesor HD QN1e de anulare a zgomotului oferă o funcție de anulare digitală a zgomotului, procesare a semnalului audio pe 24 de biți și un convertor de semnal digital în semnal analogic dotat cu amplificator pentru căști. Rezultatul? Sunet uluitor cu distorsiuni minime.

Sigla DSEE HX
Convertiți ascendent muzica digitală cu ajutorul tehnologiei DSEE HX

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) convertește ascendent fișierele audio comprimate pentru a le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție. 

Tehnologie cu adevărat wireless

Grație tehnologiei wireless Bluetooth® și potrivirii ergonomice pentru purtare confortabilă întreaga zi, căştile cu anulare digitală a zgomotului WF-1000XM3 oferă adevărata libertate wireless.

Perfecte pentru emisiuni TV, filme și alte tipuri de conținut

Vizionați conținut video pe smartphone sau pe tabletă? Conexiunea wireless avansată oferită de căștile WF-1000XM3 asigură sincronizarea precisă a conținutului pe care-l vedeți pe ecran cu sunetul redat de căști, beneficiind astfel de o vizionare mai plăcută.

Căști WF-1000XM3, carcasă de încărcare magnetică și smartphone Xperia pe o masă de lemn rotundă, cu o carte, ochelari, un pahar și o vază de ceramică
Ilustrație care explică modul în care noul chip Bluetooth transmite sunetul simultan la ambele urechi

(A) Transmitere prin Bluetooth de la urechea stângă la urechea dreaptă, WF-1000X.
(B) Transmitere prin Bluetooth simultană la ambele urechi, WF-1000XM3

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă

Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigură o conexiune stabilă și o experiență de audiție extraordinară. Cu o latență scăzută, vizionarea va fi la fel de plăcută.

Design optimizat al antenei

Poziționarea antenei Bluetooth® a căștilor a fost optimizată pentru a asigura o rază de acoperire mai largă. Acest lucru contribuie la menținerea unui semnal puternic pentru redare neîntreruptă în timp real.

Imagine care ilustrează designul optimizat al antenei căștilor WF-1000XM3.
Proiectate pentru o fixare sigură și stabilă
Imagine ilustrând structura ergonomică Tri-hold a căștilor WF-1000XM3.
Structură ergonomică Tri-hold

Căștile cu anulare a zgomotului au un design ergonomic care asigură contactul cu trei puncte diferite ale urechii, oferind astfel o fixare sigură și confortabilă.

Imagine care ilustrează suprafaţă din cauciuc cu rezistență mare la frecare a căștilor WF-1000XM3.
Suprafaţă din cauciuc cu rezistență la frecare

Suprafața din cauciuc foarte rezistent la frecare asigură fixarea comodă și sigură în ureche a căștilor cu funcție de anulare a zgomotului, pentru ca aceștia să nu alunece brusc în afară.

Fotografie de produs cu căștile WF-1000XM3 și carcasa de încărcare, cablul USB-C și o gamă de elemente intraauriculare.
Tot ce aveţi nevoie

Potrivire ideală, cu 3 mărimi de elemente intraauriculare Triple Comfort și 4 mărimi de elemente intrauariculare lungi din cauciuc siliconic hibrid. Maximizați calitatea sunetului, reduceți zgomotul. În cutie aveți și un cablu de încărcare USB-C.

Pictogramă Autonomie a bateriei de 24 de ore
Până la 24 de ore de audiție   

Dacă sunt încărcate la capacitate maximă, căștile au o autonomie de 6 ore, iar caseta de încărcare asigură încă trei încărcări complete, pentru ca dvs. să le puteți folosi întreaga zi. Asta înseamnă până la 24 de ore de audiție fără zgomot. Dacă funcția de anulare a zgomotului este dezactivată, durata este și mai mare: 8 ore de autonomie în urma unei încărcări complete și încă 3 încărcări complete în caseta de încărcare, obținându-se astfel o durată totală de redare de până la 32 de ore.

Pictogramă Încărcare rapidă 10 minute/redare 90 de minute
Încărcare rapidă când aveți nevoie

Uneori, simțiți o nevoie urgentă să ascultați muzică. Prin urmare, dacă nivelul de energie al căștilor este redus, o încărcare rapidă timp de 10 minute vă asigură o durată de redare de până la 90 de minute. 

Imagine de stil de viaţă ilustrând căștile WF-1000XM3 fiind introduse în carcasa de încărcare magnetică.
Casetă de încărcare magnetică utilă

Când puneți căștile cu anulare digitală a zgomotului înapoi în caseta de încărcare, se vor fixa în locul lor cu un zgomot plăcut, datorat interiorului magnetic. Cablul USB-C vă permite să reîncărcați rapid șu ușor caseta, pregătind-o pentru încă o zi de audiții.

Ilustrație cu o mână și un deget atingând un buton
Conversați printr-o atingere, cu Quick Attention

Puneți degetul pe cască pentru a reduce volumul și a permite intrarea sunetului ambiental, pentru a purta o discuție fără a da jos căștile. Comenzi intuitive la îndemână: de exemplu atingeți casca din stânga pentru a trece de la Anularea zgomotului la Sunet ambiental. De asemenea, puteți asocia alte opțiuni, precum Google Assistant, Amazon Alexa sau volumul muzicii, fiecărei căști din aplicația Sony | Headphones Connect.

Funcția Controlul adaptiv al sunetului asigură automat adaptarea la orice situație

Aplicația Sony | Conectare căști asigură funcția inteligentă Control adaptiv al sunetului, care detectează automat ce urmează să faceți, de exemplu, să călătoriți, să mergeți sau să așteptați, apoi reglează setările de sunet ambiental în funcție de situație. În plus, poți să personalizezi setările în funcție de preferințe.

Imagine cu funcția Control adaptiv al sunetului, pictograme taxi și autobuz și cuvântul „Transport”, anularea zgomotului evidențiată
Călătorii

Ascultaţi pe întreaga durată a călătoriei şi cufundaţi-vă în muzică fără a fi deranjat de zgomotele din fundal.

Imagine cu funcția Controlul adaptiv al sunetului, pictogramă mers și cuvântul „Mers”, funcția Sunet ambiental 20 evidențiată
Mers pe jos

Fiţi conştient de tot ce se întâmplă în jur, atât pe stradă, cât şi la birou, dar bucuraţi-vă în continuare de muzică.

Imagine Controlul adaptiv al sunetului, pictograme așezat și în picioare și cuvântul „Ședere”, anularea zgomotului evidențiată
Aşteptare

Auziți anunțurile importante când așteptați, reducând în același timp zgomotul de fundal.

Căştile care se adaptează la dvs.

Un senzor de proximitate din fiecare element intraauricular poate detecta dacă purtați una sau ambele căști, adaptând redarea în consecință.

Ilustrație cu o persoană scoțându-și o cască din ureche
Puneți muzica în pauză

Dacă scoateți o cască din ureche, redarea muzicii va fi întreruptă automat pe ambele căști.

Ilustrație cu o persoană care își pune o cască la loc în ureche
Reluați redarea

Puneți casca la loc în ureche, iar redarea muzicii va fi reluată automat.

Siglă pentru aplicația Sony | Headphones Connect
Deţineţi controlul total asupra audiţiei

Folosind aplicația Sony | Conectare căști, aveți la dispoziție funcția Ambient Sound Control, care vă permite să reglați volumul sunetului de fundal și vă oferă opțiunea de a auzi exclusiv vocile. Pe de altă parte, egalizatorul vă permite să personalizați nivelurile frecvențelor acustice în funcție de muzica pe care o ascultați.

Asistentul vocal preferat: o alegere mai inteligentă

Google Assistant și Amazon Alexa și Siri

Gestionați activitățile zilnice, doar vorbind cu asistentul vocal preferat. Bucurați-vă de divertisment, intrați în legătură cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Sigle pentru asistenții încorporați Google Assistant și Alexa
Pictogramă apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar

Conversaţiile se leagă mai bine cu apelarea uşoară în regim „mâini libere”. Căștile WF-1000XM3 asigură o reproducere mai clară a vocilor și puteți prelua apeluri folosind oricare dintre căști sau ambele căști. Astfel, puteți să le reîncărcați alternativ sau să aveți convorbiri telefonice clare în medii zgomotoase.

Stil mixt, modern-clasic

De la căștile cu un aspect simplu, la carcasa de încărcare cu finisaj de ultimă generație, totul creează un stil elegant, minimalist.

Fotografie de produs cu variantele de culoare ale casetelor de încărcare pentru căștile WF-1000XM3.
Alegeţi-vă culoarea

Căștile WF-1000XM3 și geanta de transport sunt disponibile în mai multe culori, pentru a o putea alege pe cea potrivită cu stilul dvs.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală

Cu BRAVIA XR™ și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR și aceste căști folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.  

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un BRAVIA XR, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Căștile cu adevărat wireless WF-1000XM3 combină o funcție avansată de anulare a zgomotului cu un sunet de înaltă calitate, funcții inteligente de audiție, conectivitate Bluetooth® și NFC, autonomie a bateriei pe întreaga zi și confort datorat audițiilor prelungite.
  • Anulare digitală a zgomotului cu procesor QN1e cu anulare HD zgomot și tehnologie cu senzor dual de zgomot

  • Design cu adevărat wireless cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

  • Autonomie a bateriei de până la 24 de ore pentru audiție pe întreaga zi

  • Funcția Atenție rapidă vă permite să conversați cu ușurință, fără a vă scoate căștile din urechi

  • Designul clasic cu aer modern asigură fixarea fermă în urechi

DIFUZOR
6 mm, tip dom (bobină acustică CCAW)
DSEE HX
Da
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (FUNCȚIONARE ACTIVĂ)
-
FUNCȚIONARE PASIVĂ
-
NFC
Da (carcasă)
LUNGIME CABLU
-
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor