ID articol : 00275456 / Ultima modificare : 09.03.2022Tipărire

Nouă actualizare software disponibilă: soluţie pentru imagini TV neclare sau pixelate (februarie 2022)

  IMPORTANT: Acest articol se aplică numai anumitor produse și/sau sisteme de operare. Consultați Produse și categorii aplicabile pentru detalii.

  A fost remediată pixelarea/neclaritatea ocazională

  În februarie 2022, Sony a început să lanseze o nouă actualizare software care remediază pixelarea ocazională sau neclaritatea (cunoscută şi sub numele de macroblocare) când vizionaţi programe TV cu un modul CI+. În cazul în care, puteţi vedea uneori pixeli pătraţi individuali pe ecranul TV, urmaţi paşii din acest articol pentru a instala noua actualizare software.

  Notă: Actualizarea de software este lansată treptat, iar momentul în care va fi disponibilă depinde de modelul televizorului.


  Pasul 1: Verificaţi modelele de televizoare cărora li se aplică

  Pixelarea poate apărea la următoarele modele de televizoare, mai ales dacă folosiţi un smartcard cu modul CI+ pentru a viziona programe TV. Asiguraţi-vă că seria televizorului dvs. se află în lista de mai jos:

  • Televizoare Sony Android 2021: Seriile X80J, X81J, X82J, X85J, X89J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A80J, A83J, A84J, A90J şi Z9J
  • Televizoare Sony Android 2020: Seriile XH90 şi XH92

  Cum ştiu dacă folosesc un modul CI+?


  Pasul 2: Actualizaţi software-ul televizorului

  Veţi primi actualizarea în mod automat dacă setarea Automatically check for update (Căutare automată actualizări) este activată pe televizor.

  SFAT: Puteţi primi această actualizare software imediat ce este disponibilă pentru modelul dvs. urmând paşii de mai jos pe televizor:

  Accesaţi Settings (Setări) → System (Sistem) → About (Despre) → System Software update (Actualizare de software sistem) → Software update (Actualizare software).
   

  În mod alterativ, puteţi descărca actualizarea folosind o unitate flash USB.