ID articol : S700024723 / Ultima modificare : 26.10.2012Tipărire

Vă rugăm să activaţi Vaio Update/Care (Actualizare/Întreţinere VAIO)

  Vă rugăm să activaţi Vaio Update/Care (Actualizare/Întreţinere VAIO)

  Contactul permanent cu SONY vă va permite să profitaţi la maximum de produsul dumneavoastră VAIO. Sony a dezvoltat şi a instalat VAIO Update (Actualizare VAIO) astfel încât să beneficiaţi de cele mai noi funcţii pentru calculatorul dumneavoastră VAIO.

  Prin VAIO Update (Actualizare VAIO) vom oferi actualizări pentru drivere preinstalate, utilitare şi alte software-uri Sony, iar VAIO Update (Actualizare VAIO) va menţine calculatorul dumneavoastră VAIO la zi şi va furniza sau chiar instala automat ultimele pachete de corecţii, deci nu va ’mai trebui să vă faceţi griji dumneavoastră în această privinţă.

  Puteţi găsi VAIO Update (Actualizare VAIO) doar preinstalat pe calculatoarele VAIO comercializate începând cu anul 2005.
  Pentru calculatoarele VAIO mai recente’, această funcţie este integrată în VAIO Care (Întreţinere VAIO). Puteţi porni aplicaţia de întreţinere VAIO apăsând butonul Assist (Asistare) dedicat pe calculatorul VAIO.

  Executaţi clic aici pentru a descoperi ce vă oferă VAIO Care (Întreţinere VAIO).

  Pentru modele mai vechi sau calculatoare VAIO’ care nu mai au aplicaţia VAIO Update (Actualizare VAIO) instalată puteţi găsi actualizări pe paginile noastre de asistenţă. Vă sfătuim să verificaţi în mod regulat actualizările pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră este la zi.